Xl Oman 4WD Tour Land Cruiser Water
Oplevelse i Oman

Tag på eventyr til ørkenoaserne i Oman

Heldagstur fra Muscat i 4WD med privat guide

Det er de færreste, der tænker på ørkenoaser med vandfald og azurblå saltvandspools, når samtalen falder på Oman. Ikke desto mindre er det, hvad I skal opleve på denne heldagstur fra Muscat. Husk badetøj.

Xl Oman 4WD Tour Qualhat Tomb
Xl Oman 4WD Tour Wadi Arbiyeen Desert Oasis Waterfall
Xl Oman 4WD Tour Wadi Arbiyeen Desert Oasis

Bimah Sinkhole og Wadi Tiwi

I bliver hentet kl. 8 om morgenen på jeres hotel i Muscat. Herfra går turen med 4WD til Wadi Al Arbeieen, hvor det summende byliv skiftes ud med Omans stride, men fortryllende ørkenlandskab af bjerge, kløfter og dale. I skal bl.a. opleve de naturlige vidundere Bimah Sinkhole og Wadi Tiwi, hvor turen går off road for at komme frem.  Det bumler nok en smule på vejen, men 4WD’en er som skabt til formålet, og fortjenesten er så rigelig, når I kommer frem.

Fra saltvandspools til ruinbyen Qalhat

Det føles som at opdage et endnu uudforsket og uberørt hjørne af Oman, og I har god tid til at tage oplevelsen helt ind og nyde bjergenes ly for solen. Dalens grønne ørkenplanter står smukt i kontrast til de naturlige pools med saltvand, der indbyder til en kølig svømmetur. Nogle steder løber der endda små, rindende vandfald ned ad klippeafsatser.

Bimah Sinkhole i Hawiyat Najm Park er 40 meter bred, og gemmer sig 20 meter nede i en kløft. Der er dog trappe ned af klippesiden, så I kan komme helt ned til herligheden. I løbet af dagen oplever I også den historie og UNESCO-beskyttede ruinby, Qalhat.

Husk praktisk påklædning

Det er en god idé at tage kondisko eller vandresko på, da I også har mulighed for at udforske oaserne til fods. Vil I svømme, anbefaler vi desuden, at I tager badesko med. Husk desuden drikkevand, snacks, solcreme, håndklæde, solbriller og praktisk påklædning til at skærme for den skarpe sol.

Frokost er ikke inkluderet i turen, men kan arrangeres som picnic eller på lokal restaurant i løbet af dagen. Afsæt 8-9 timer til oplevelsen og forvent en distance på cirka 350 km. i 4WD.

Xl Oman 4WD Tour Wadi Arbiyeen River
Xl Oman 4WD Tour Bimah Sinkhole
Xl Oman 4WD Tour Bimah Sinkhole Still Waters
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Oman

Alt på denne rejse til Oman kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Oman.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.