Grand House Algarve (2)
Vila Real de Santo Antonio, Portugal

Grand House

Skønt boutiquehotel i et bortgemt hjørne af Algarve

Kan man genopføre et badehotel fra de brølende 20'ere? Romantikken, elegancen og følelsen af en sorgløs sommer i et bortgemt og drømmeagtigt hjørne af verden? Det historiske boutique-hotel Grand House i Algarve har gjort det. Og lidt til.

Historisk Boutique-hotel i Algarve 

Grand House ligger på hovedgaden i den lille og søvnige by Vila Real de Santo Antonio i det østlige hjørne af Algarve – lige ud til Guadiana-floden med udsigt til Spanien på den anden side. Bag hotellet finder I byens charmerende torv med kirke, butikker og caféer, mens nabobyen Castro Marim er kendt for sine saltsletter og sit imponerende middelalderslot. Vila Real de Santo Antonio ligger blot 40 min. kørsel fra lufthavnen i Faro og 90 min fra Sevilla i Spanien, som oplagt kan kombineres med en rejse til dette skønne hjørne af Algarvekysten.
 
Grand House ligger ved flodbredden, men har egen Beach Club 2 km sydpå mod Guadiana-floden. Her finder I jeres egen bid strand med restaurant, bar, solsenge og pool – og der er naturligvis gratis transport dertil hele dagen, hvis fødderne ikke er i humør til en gåtur ned langs flodbredden. 
Xl Portugal Algarve Grand Beach Club Exterior 1
Xl Portugal Algarve Grand House Grand Beach Club Drinks (2)
Xl Portugal Algarve Grand House Grand Beach Club (28)
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smagen af Algarve og cocktails på tagterrassen

Moderne kulinariske greb møder smagen af det østlige Algarve på hotellets stemningsfulde restaurant Grand Salon, som byder på historisk og stilfuld klubstemning med udsigt til marinaen foran hotellet. 
 
Grand Salon samarbejder med lokale landbrug i området omkring Vila Real de Santo Antonio og aftenens menu er altid en skøn kombination af årstidens grønt og dagens fangster i de nærliggende floder og Atlanterhavet. Glæd jer f.eks. til knivmuslinger fra Rio Formosa – en lokal favorit – for ikke at nævne rød multe. 
 
Senere kan I finde vej op til hotellets tagterrasse, hvor der venter cocktails i verdensklasse i sommeraftenen – blandt husets specialiteter finder I Negroni og Tom Collins.    
 
Hotellets morgenmadsbuffet serveres også i Grand Salon, men I hele dagen kan nyde snacks, salater, pizza og lettere anretninger i The Grand Beach Club.

Beach club, massage og privat biograf

The Grand Beach Club ligger 2 km syd for hotellet og har til huse I byens ældste bygning, den gamle toldbod fra 1774. Her venter jer en enkel og smagfuldt renoveret oase med moderne hvide flader, lamper i rattan, solsenge, hængekøjer, levende lys - og en stor udendørs terrasse med pool og udsigt over vandet. 
 
Tilbage på hotellet kan I bl.a. nyde et udvalg af massager – et af hotellets værelser er indrettet som en lille spa – ligesom I har mulighed for at se film I jeres egen private mini-biograf. Spa og hjemmebio aftales på hotellet med det venlige personale, som altid sørger for nærværende og høj service.  

Elegante og lyse værelser - Nogle med balkon og udsigt

Grand House har 31 værelser og suiter, som alle er enkle, rolige og elegante i udtrykket. Alle værelserne har fine parketgulve, håndvævede gulvtæpper og en smagfuld blanding af moderne klassisk og Art Deco-elementer. De større værelser har gulv-til-loft vinduer med franske balkoner, hvoraf flere har direkte udsigt til Guadiana-floden.
 
Alle værelser har Wi-Fi, tv og smagfulde badeværelser med bruser, mens et værelse også har badekar.  
 
Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst. 

Sejlture, hesteridninger og udflugter med Jeep

Grand House arrangerer også en række unikke udflugter i det østlige Algarve - fra smukke rideture langs kysten til ekspeditioner inde i landet med 4x4 og sejlture østersfarme. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.