XL Portugal Algarve Pine Cliffs Pine Cliffs Ocean Suites Property Area
Algarve, Portugal

Pine Cliffs - A Luxury Collection Resort

9 restauranter, 2 barer, 8 pools, fantastisk sandstrand og magisk natur

På det stilrene luksusresort Pine Cliffs kan I nyde et overvældende udbud af faciliteter uden, at det går ud over den hyggelige og afslappede atmosfære. Ud til Algarve-kysten.

Eksklusiv landsbyidyl ved Algarves smukkeste strand

Pine Cliffs - A Luxury Collection Resort er ikke blot et resort, men en hel lille landsby i parklignende omgivelser. Resortet ligger ud til en af Algarve-kystens bedste badestrande, den syv km lange Falésia Beach, der med sine orange sandstensklipper dækket af tyk, grøn vegetation er en naturoplevelse i sig selv.

Fra Pine Cliffs har I tilmed gode muligheder for at udforske Algarve-kystens natur og seværdigheder i egen lejebil, og I har kun en halv times kørsel til lufthavnen i Faro.

Solsikker strandferie

Et afsnit af Falésia Beach er udelukkende forbeholdt Pine Cliffs gæster, og der er adgang hertil via en panorama-elevator og en scenisk gangsti, hvor I vandrer mellem de imponerende, orange klipper.

Algarve-kysten er en af Europas mest solsikre destinationer med stabilt vejr og behagelige temperaturer året rundt. Aller skønnest er Algarve-kysten fra maj til oktober.

XL Portugal Algarve Pine Cliffs Pool Area
XL Portugal Algarve Pine Cliffs Ocean Suite Twin Bedroom
XL Portugal Algarve Pine Cliffs Ocean Suite Kitchen
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser og villaer

Hos Nyhavn Rejser anbefaler vi Pine Cliffs Hotel og Pine Cliffs Ocean Suites, da I her får den højeste standard og størst værdi for pengene. Har I brug for ekstra god plads, kan I også vælge at opgradere til jeres egen villa med privat pool.

Uanset hvilken type indkvartering, I vælger, har I egen balkon, badeværelse med kar og brus, fri wi-fi, aircondition, deponeringsboks, minibar samt kaffe- og tefaciliteter.

Pine Cliffs hotel
Hotellet er nyrenoveret med mange spændende, lokale detaljer såsom gyldne terrakotta-fliser og sengegærder af håndmalede klinker. I kan vælge mellem fem forskellige værelseskategorier. Nyhavn anbefaler især premium deluxe værelse på 35 m2 og grand deluxe på 45 m2 til par. Her findes også mange connecting værelser og suiter op til 82 m2. Mulighed for udsigt mod havet eller omgivelserne.

Pine Cliffs Ocean Suites
I Ocean Suites er indretningen lidt mere moderne og minimalistisk. I bor tæt på klipperne og havet, men på grund af det store parkområde har kun værelser på øverste etager havudsigt. Junior suiter på 40 m2 er velegnet til par. Til familier anbefaler Nyhavn Rejser 1 bedroom suite på 80 m2 med separat soveværelse til forældre og plads til 2 børn i sovesofa (175 x 135 cm) i stuen. Til endnu større familier er der 2 bedroom suiter (115 m2) til max 4 voksne og 2 børn eller 3 bedroom suiter til max 6 voksne og 2 børn. Alle suiter undtagen junior suiter har fuldt udrustet køkken og spiseplads. Der er også flere muligheder for connecting rooms. 

Ni restauranter og to barer

Glæd jer til at forkæle smagsløgene på hele ni forskellige restauranter. Drikkevarerne kan nydes på to forskellige barer, hvoraf den ene er en overordentligt velassorteret champagnebar.

Da resortets gæster i flere af de andre afdelinger spiser i deres egne lejligheder, vil I opleve, at der altid er god plads og en rolig atmosfære på restauranterne.

Resortets stolthed er den anerkendte japanske restaurant Yakuza Algarve By Olivier, men I kan også glæde jer til saftige steaks, internationale buffeter og frisk seafood på ægte Algarve-maner.

Piratlandsby til børnene

Tæt ved har I også resortets børneklub, Porto PIrata (fra 6 mdr. til 8 år), der igen er en lille landsby i sig selv. Omdrejningspunktet er to store piratskibe, der er indrettet som eventyrlige legepladser, hvor der kan klatres, rutsjes og udkæmpes drabelige søslag. Området huser også en hoppeborg, minigolfbane, cykelbane og basketballbane. Hver dag arrangerer de professionelle aktivitetsledere bl.a. fingermaling, skattejagter og forskellige sportsaktiviteter.

For de lidt større børn (8-13 år) tilbyder junior-klubben aktiviteter såsom bueskydning, vandpolo og fodbold, og der arrangeres også sportsturneringer, hvor forældre er velkomne til at deltage.

Otte elegante poolområder

Intet mindre end 8 forskellige pools (heraf én indendørs som er opvarmet) kan I benytte jer af under jeres ophold på Pine Cliffs - A Luxury Collection Resort, og de tre af dem ligger ved Pine Cliffs Hotel og Pine Cliffs Ocean Suites. Der er ingen deciderede børnepools, men alle pools har en skrånende bund og en lav ende, hvor børnene kan føle sig trygge.

Golf, spa og tennis

Pine Cliffs - A Luxury Collection Resort tilbyder også masser af adspredelse for de voksne med en udfordrende, 9-hullers golfbane i sceniske omgivelser.

Særlig er også hotellets prisvindende Serenity Spa, der tilbyder et væld af forskellige behandlinger i stilrene og harmoniske omgivelser. Her venter også 1100 m2 wellness med spabade, dampbade, jacuzzi etc. og for de aktive tilbyder Health Club Active og Studio Active alt fra personlige træningsprogrammer til helende yoga-timer.

Resortet råder også over Anabel Croft Tennis Academy med fem professionelle tennisbaner og en padeltennisbane, hvor I kan spille på egen hånd eller med en instruktør fra Pine Cliffs anerkendte tennisakademi. Akademiet og banerne er åbne året rundt.

Generationsrejser

Rejs med familie og venner

Flere villaer at vælge i mellem

Pine Cliffs har villaer med 4 og 5 soveværelser. De kommer i forskellig stil og rumdeling, men alle danner de en perfekt ramme om en familieferie. 

Få villaer har mulighed for opvarmet pool, hvilket kan være en fordel i forår og efterår.

Pine Cliffs' villaer er populære, så vi anbefaler at bestille i særdeles god tid.

Poolvilla med plads til 8 personer

Villa São Pedro ligger blot et par minutters gang fra Falésia Beach, Pine Cliffs Golf Academy og flere af resortets restauranter. I får en 1495 m2 privat have med en 12*6 meter stor pool, som kan opvarmes, hvis I ønsker det. Efter en dejlig svømmetur i poolen, kan I nyde solen fra jeres private solsenge eller synke ned i jeres jacuzzi. På terrassen er der desuden plads til, at I kan spise sammen.

Indretningen er stilren, lys og moderne med alle de faciliteter, I kan drømme om. I den 50 m2 store stue, har I både TV, poolbord og surround sound. Er vejret til det, kan I endda tænde op i pejsen. Ønsker I ikke at gå ud for at spise på resortet, er villaen udstyret med et stort køkken, som både har køleskab, fryser, ovn, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Læg hertil spisestue på 16 m2 og plads til at sidde otte personer.

To af soveværelserne ligger i stueetagen, mens de to øvrige ligger på 1. salen. Værelserne er 13 til 17 m2 med aircondition, TV, Twin- eller Queen Size senge samt privat badeværelse.

Luksusvillaer på Algarve-kysten

Pine Cliffs - A Luxury Collection Resort egner sig også rigtig godt til generationsrejser. De største villaer er over 1400 m2 med privat pool og fire eller fem soveværelser.

Poolvilla med plads til 10 personer

Villa Falésia ligger i et roligt hjørne af Pine Cliffs-resortet, og I får en stor og frodig have på 1670 m2. I kan som udgangspunkt bo 8 personer i villaen, men det er muligt at tilvælge et gæstehus, så I kan rejse 10 personer sammen. Det vender vi tilbage til. Midt I haven ligger jeres private pool på 12*6 meter med inkorporeret børnepool, så de mindste også kan nyde ferien til fulde. Terrassen har desuden solsenge og et stort barbecueområde. Bemærk, at poolen ikke kan opvarmes.

Indenfor bliver I mødt af et lyst og lækkert design, der sætter rammerne for total afslapning. I stuen (28 m2) har I TV og pejs samt en tilhørende spisestue på 16 m2. Ligesom Villa M3 São Pedro er køkkenet fuldt udstyret, så I kan lægge isterninger i fryseren til en kølig drink, selv stå for dagens middag og blot sætte beskidt service i opvaskemaskinen bagefter.

Tre af værelserne ligger i stueetagen med direkte adgang til haven. Det første soveværelse er 12 m2 med en King Size seng, men har ikke privat badeværelse. De øvrige to værelser i stueetagen er 16 og 17,5 m2 med henholdsvis to single beds og en King Size Seng samt private badeværelser. Det fjerde soveværelse ligger på 1. salen og er 17 m2 med King Size seng, walk in-closet, privat badeværelse og balkon.

Har I brug for et ekstra soveværelse, anbefaler vi, at I booker gæstehuset, der er som en suite på 25 m2. med soveværelse og stue i ét samt privat badeværelse.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Portugal Pine Cliffs Beach Sun Ocean
Portugal, Europa

Glæd jer til

7 sjove poolområder - og 1 indendørs opvarmet pool

Børnevenlig sandstrand

9 restauranter og 2 barer

Stor legeplads med piratskib og hoppeborg

Stilren familiesuite med soveværelse og fuldt udstyret køkken

XL Portugal Algarve Pine Cliffs Garden
Portugal, Europa

Glæd jer til

Algarve-kystens smukkeste strand

Prisvindende spa og udfordrende golfbane

9 restauranter med kulinariske oplevelser

Grønne parkanlæg med fredfyldt atmosfære

Egen bil til at køre på opdagelse

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.