Xl Portugal Vilalara Grand Hotel Algarve Swimming Pool Night
Algarve, Portugal

Vilalara Grand Hotel Algarve

Luksus med skønhed, frodighed og velvære ud til Algarve-kysten

På Vilalara Grand Hotel Algarve i Portugal vil I altid være lidt bange for at vågne fra en dejlig drøm. Så smukt og gennemført er resortet. Nyd spa og luksus i vidunderlige omgivelser fra den fredfyldte strand til de frodige haver.

Der er en unik renhed og skønhed over Vilalara Grand Hotel Algarve. Det ligger i arkitekturen, indretningen og lyset. Og i den fuldstændigt afslappede stemning, hvor alt handler om jeres velvære.

Fredfyldt og uendeligt smukt

Resortets bygninger bugter sig gennem det skrånende landskab. De smukke pools er i organiske former i stedet for de traditionelle firkantede bassiner. Og alt smyger sig ind i hinanden omgivet af en 110.000 m2 stor botanisk have med 150 forskellige arter af træer, buske og planter fra hele verden.

Det er altid muligt at finde en fredfyldt krog, noget nyt at udforske og ikke mindst en smuk panoramaudsigt over Atlanterhavet og Algarve-kysten. Den fås ikke meget bedre end her fra Vilalara Grand Hotel Algarve.

Algarvekysten, når den er smukkest

Selv den lange sandstrand er i en klasse for sig. Den hører for det første til Algarve-kystens mest fredelige, da I er væk fra de store turistcentre. Og så er den forkælet med en monumental klippe, der rejser sig lige i vandkanten. Imponerende smukt. Det er Algarve-kysten, som man kun kan drømme om.

Gåture, sejlture, vinture ...

I er midt på Algarve-kysten ikke langt fra byen Armacao de Pera, så I bor perfekt for udflugter langs kysten til charmerende byer, dramatiske klipper og søfarernes minder. Fra Vilalara Grand Hotel Algarve er også flere smukke vandreture for eksempel til udsigtspunkter, strande og den billedskønne Benagil-grotte.

Vilalara Grand Hotel Algarve arrangerer også vinture, fugleture og meget mere.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suiter på Vilalara Grand Hotel Algarve

Suiterne på Vilalara Grand Hotel Algarve fuldender indtrykket af skønhed, velværelse og masser af plads, som følger jer overalt.

Indretningen er lys og moderne, og her er naturligvis alle de faciliteter, I kan forvente af et resort på dette niveau. Gratis Wi-Fi, Nespresso maskine, frisk frugt, stort udvalg af te, lækre sæber, aircondition, kabel-tv m.m.

Blandt de mange værelseskategorier kan Nyhavn Rejser især anbefale følgende:

Junior Suite
55 m2 med terrasse eller balkon. Udsigt til haven, poolen eller havet - sidstnævnte skal bestilles i god tid! Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Stort opholdsområde med sofa, bord og lænestol. Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år eller med en tredje voksen i en ekstra seng.

Junior Emotion Suite
74 m2 inkl. balkon med daybed. Stort opholdsområde og utroligt lækkert badeværelse. Udsigt til den botaniske have. Maks. 2 voksne + 1 barn op til 12 år eller 3 voksne med en ekstra seng.

Suite One Bedroom
115 m2 med stor balkon med daybed og udsigt til haven. Separat soveværelse, stor stue og to badeværelser. Maks. 2 voksne + 2 børn op til 12 år eller en tredje voksen i ekstra seng.

2-Bedroom Apartment
111-161 m2 med to rummelige soveværelser, separat stue, 2 badeværelser samt køkken. Balkon/terrasse med plads til at spise her. Maks. 4 voksne + 2 børn op til 12 år eller 1 voksen i ekstra seng.

Fem smukke poolområder

Der er naturligvis flere muligheder end den smukke strand, hvis I skal sole eller have en dukkert. Vilalara Grand Hotel Algarve har fem poolområder. De fire er med saltvand, og der er herudover en opvarmet pool.

Gastronomi på Vilalara Grand Hotel Algarve

Som med alt andet på Vilalara Grand Hotel Algarve er gastronomien på højeste niveau. Her er to restauranter og en bar. Alle tre ligger med formidable udsigter over havet – ja, det er der faktisk overalt på Vilalara Grand Hotel Algarve.

B&G Restaurant er à la carte fine dining med fokus på det lækre portugisiske køkken, som naturligt har stor fokus på alt godt fra havet. Glæd jer til at stifte bekendtskab med de friske lokale råvarer og sandelig også de skønne portugisiske vine.

Terrace Grill serverer seafood og barbecue ved den ene pool. Om sommeren er her også live musik. Endelig kan I nyde en drink i Tonic Lounge Bar. Behøver vi nævne den formidable havudsigt?

Wellness i verdensklasse

Alene stemningen og omgivelserne på Vilalara Grand Hotel Algarve mærkes helt ind i sjælen. I har samtidig mulighed for at forkæle jer selv på et af verdens førende Thalasso-terapi centre og i Longevity Medical Spa. Læg hertil mulighed for at deltage i pilates, yoga, aqua fit, dans og meget mere.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Portugal Vilalara Grand Hotel Algarve Swimming Pool Waterfall
Portugal, Europa

Glæd jer til

Mindre resort med ro og afslappet luksus

Fantastisk strand og vidunderligt haveanlæg

Unik kombination af Thalassa, SPA og behandlinger

Gastronomiske oplevelser på flere restauranter

Lejligheder og suiter i lækker loungestil

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Portugal

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Portugal. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Portugal ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.