Xl Schwitzerland Verbier Experimental Chalet View
Verbier, Schweiz

Experimental Chalet

Retro-stemning, spa og legendarisk cocktailbar

En skirejse til Verbier er skiferie i Schweiz’ største skiområde, De Fire dale, med 410 km pister. Kun 600 m fra liften og 300 m fra Place Central i hjertet af Verbier er Experimental Chalet 4+* en perfekt base for skiløb, gastronomi og afterski.

Set udefra fremstår Experimental Chalet i Verbier som en stor og smuk alpehytte med fine balkoner og det traditionelle store skrånende tag. Indenfor venter en både afslappet og forunderlig stemning, hvor hotellet på den ene side er oppe på det mest moderne beat og samtidig fyldt med retrostemning og varm charme.

Fortryllende udsigt og indretning

Beliggenheden gør, at når I først er trådt indenfor, vil I blive fuldstændigt betaget af udsigten. Man føler simpelthen, at man svæver i bjergene. 

Herefter er det tid til at udforske hotellet, der tager imod jer med en indretning præget af elegance, varme og hygge med stor brug af træ og sten, så naturen og bjergstemningen følger jer overalt fra restaurant over spa til værelser.

Skiferie i Schweiz med udfordringer for alle

En skiferie i Verbier i det sydvestlige Schweiz byder på fantastisk snekvalitet, og her er udfordringer for alle fra børnebakke til ekstrem off piste. Omgivelserne er noget af det smukkeste, en skiferie i Alperne kan byde på.

Læs mere: Skiferie i skiområdet Verbier

Sådan kommer I til Experimental Chalet

I kommer til Experimental Chalet med egen bil eller med fly til Geneve, hvorfra I kan tage tog gennem de smukke Alper til La Chable. Herfra går kabinelift til Verbier. Alternativt kan I tage taxa eller shuttle bus fra lufthavnen til hotellet. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne.

Xl Schwitzerland Verbier Experimental Chalet Bar
Xl Schwitzerland Verbier Experimental Chalet Bedroom Terrace
Xl Schwitzerland Verbier Experimental Chalet Bedroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

39 værelser på Experimental Chalet

Experimental Chalet har 39 hyggelige værelser og suiter. Alle har udsigt til de sneklædte bjerge omkring Verbier, og mange har også balkon. Suiterne ligger på øverste etage med blændende udsigt.

  • Classic Room: 18 m2, queen size seng
  • Superior Room: 21 m2, king size seng
  • Superior Room Terrace: 21 m2, king size seng, balkon
  • Deluxe Room Terrace: 24 m2, king size seng, balkon
  • Junior Suite: 34 m2, stue, soveværelse med king size seng
  • Suite Verbier: 46 m2, balkon, stue med ildsted, soveværelse med king size seng
  • Suite panorama: 60 m2, 3 balkoner, udendørs jacuzzi, stue med ildsted, påklædningsværelse.

Wi-fi er naturligvis inkluderet. På værelserne er kaffe/te-faciliteter, musikanlæg, aircondition med varme og minibar. 

Shuttleservice - I ringer bare

Fra Experimental Chalet er der 600 m til Medran liften, der er den vigtigste lift i Verbier, og kun 300 m til Place Central, der er centrum for byens restaurantliv. Experimental Chalet har egen shuttleservice til begge steder, hvis I ikke vil gå. Når I kommer ned om eftermiddagen, ringer I bare, så kommer hotellets vogn og henter jer. Det er naturligvis gratis.

Spa og The Farm Club

Trænger I til at få løsnet musklerne lidt op, så læg vejen omkring hotellets spa, før I går en tur i restauranten, som serverer fortrinlig gastronomi under ledelse af den franske stjernekok Gregory Marchand, der også står bag Michelin-restauranten Frenchie i Paris.

Skal dagen slutte med noget af byens bedste natteliv, behøver I slet ikke forlade Experimental Chalet, for hotellets egen The Farm Club er et ikon for natklubber i Verbier. Den ligger isoleret fra værelserne, så frygt ikke støj. Bag Experimental Chalet står Experimental Group, der blandt andet har nogle af Paris’ bedste cocktailbarer, så I er i de bedste hænder.

Varm og kitch retrostemning

Experimental Chalet i Verbier er som nævnt præget af en skøn stemning, hvor det stramme og stilfulde går hånd i hånd med det afslappede hjulpet på vej af super service.

I indretningen forenes minimalisme med strejf af art deco og et varmt retrolook, der nogle steder leger på en måde, der nærmer sig kitch. En lysekrone skabt i hjortegevirer, store guldrammer om gamle malerier m.m., men alt skabt med balance, så helheden er fuldendt.

Fra morgenmad til ikonisk natklub i Verbier

Dagen starter med god og rigelig morgenmad i restauranten, og så går det løs på pisterne. Når I kommer hjem ud på eftermiddagen, er der nok allerede gang i byens bedste bartendere i cocktailbaren og gode snakke i baren og på terrassen, hvor I kan nyde dagens sidste solstråler. Senere kan I varme jer omkring ilden i pejsen indenfor.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Schwitzerland Verbier Experimental Chalet Bedroom Terrace
Schweiz, Europa

Glæd jer til

Skiferie i Verbier med 410 km piste

Schweiz’ største skiområde, De Fire Dale

Hyggelige Experimental Chalet 4+* i Verbier

Retrostemning og byens bedste natklub

Perfekt base for skiløb, gastronomi og afterski

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Schweiz

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Schweiz. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.