XL Seychelles Excursion Peaks Of Paradise (3)
Oplevelse på Seychellerne

Ørundtur på Mahé

Heldagstur med natur, kultur og byliv

Mahés hovedstad er et sammensurium af berusende sanseindtryk og charmerende arkitektoniske levn fra kolonitiden. Kombineret med Seychellernes helt særegne kreolske kulturarv og Mahés frodige plantager, strande og bjerge er øen et betagende bekendtskab. På Seychellernes største ø.

Victoria - verdens mindste hovedstad

Det lyder ikke af meget, men det er bestemt noget at være stolt af. Victoria på Mahé er med sine ca. 25.000 indbyggere en af verdens mindste hovedstæder, og kombinationen af sprudlende storbyliv og en munter alle kender alle-fornemmelse giver byen en helt egenartet charme.

Det bedste af Mahé - nemt og bekvemt

Vores Seychellerne-eksperter har håndplukket denne udflugt for at give jer en enkel og behagelig måde at lære Seychellernes aldisige hovedø at kende på. I kører i airconditioneret bus rundt på Mahé i en gruppe på ca. 15-20 deltagere under ledelse af en lokal guide, der fortæller levende om øens historie og de landskaber, i passerer forbi. Turen afgår mandag, onsdag og fredag og varer ca. fra kl. 9 til kl. 16.

XL Seychelles Mahe Market Fish
XL Seychelles Mahe Excursion Discovery Bus Clock Tower
XL Seychelles Mahe Market

Det skal I opleve

Sir Selwyn-Selwyn Clark Market

Et af de steder, hvor denne tydeligst kommer til udtryk, er på byens centrale marked. Allerede fra morgenstunden summer den farverige plads af liv og lystig højrøstethed. Friskfangede fisk langes over disken, mens der tinges ihærdigt om prisen. Kraftige krydderier og flagrende tekstiler pirrer sanserne, og det er nemt at fortabe sig undervejs.

Lad jer overraske af Victoria

Victoria er navngivet af briterne, der overtog herredømmet over byen i begyndelsen af 1800-tallet, og inden da havde byen været fransk i en årrække. De historiske kolonitidsbygninger står endnu flankeret af lokale kreolske huse og moderne konstruktioner, og resultatet er et betagende og afvekslende bybillede fuldt af pudsige og overraskende detaljer. Sug til jer, og hav kameraet klar - det er ikke kun miniaturekopien af tårnuret Big Ben, der vækker opsigt i gadebilledet.

Blandt teplantager, urtehaver og kreolere på Mahé

Fra Victoria kører I mod syd gennem nogle af Mahés mest naturskønne områder. Sirlige teplantager og tætvoksende skove pryder skråningerne og fortsætter uhindret ned mod kysten. I gør holdt ved de bedste udsigtspunkter, blandt andet ved den berømte Mission Lodge, der anses for at have øens allersmukkeste udsigt.

Kreolsk landsbyliv

Frokost på sydkysten

Sydkysten på Mahé er en perlerække af smilende bugter og glimtende sandstrande - den ene smukkere end den anden. Her skal I nyde en delikat, kreolsk frokost - selv om det kan være svært at løsrive sig fra udsigten. Efter et lille hvil fortsætter I til en historisk urtehave, hvor I lærer mere om de traditionelle eksotiske krydderier, der indgår i det kreolske køkken.

Mens kolonitidshistorien dominerer i hovedstaden Victoria, hersker der I i de små landsbyer på Mahé en mere udpræget kreolsk kultur, der er udviklet gennem århundreders samspil mellem de lokales og de vesteuropæiske kolonisters traditioner og levestil. I besøger en af dem, hvor I får tid til at udforske de mange maleriske huse og spændende kreolske kunsthåndværksteder på egen hånd.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Seychelles Hotel Constance Ephelia Yoga 15
Seychellerne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

At bo ved marinepark mellem to strande

4+* resort med masser af faciliteter

Heldagsudflugt til Victoria og kreolsk landsby på Mahé

Lækre juniorsuiter med masser af plads

Inkl. halvpension på gode restauranter

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Alt på denne rejse til Seychellerne kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Seychellerne.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.