• Udforsk Mahé på ørundtur med bus
 • Farvestrålende shopping i Victoria på Mahe, Seychellerne
 • Grand Anse, Mahe, Seychellerne
 • Der er gode muligheder for en aktiv ferie på Seychellerne

Ørundtur på Mahé

Heldagstur med natur, kultur og byliv på Seychellernes største ø

Der er gode muligheder for en aktiv ferie på Seychellerne
Læs mere

Mahés hovedstad er et sammensurium af berusende sanseindtryk og charmerende arkitektoniske levn fra kolonitiden. Kombineret med Seychellernes helt særegne kreolske kulturarv og Mahés frodige plantager, strande og bjerge er øen et betagende bekendtskab.

Sir Selwyn-Selwyn Clark Market i Victoria, Mahe, SeychellerneVictoria - Verdens mindste hovedstad

Det lyder ikke af meget, men det er bestemt noget at være stolt af. Victoria på Mahé er med sine ca. 25.000 indbyggere en af verdens mindste hovedstæder, og kombinationen af sprudlende storbyliv og en munter alle kender alle-fornemmelse giver byen en helt egenartet charme.

Sir Selwyn-Selwyn Clark Market

Et af de steder, hvor denne tydeligst kommer til udtryk, er på byens centrale marked. Allerede fra morgenstunden summer den farverige plads af liv og lystig højrøstethed. Friskfangede fisk langes over disken, mens der tinges ihærdigt om prisen. Kraftige krydderier og flagrende tekstiler pirrer sanserne, og det er nemt at fortabe sig undervejs.

Big Ben i Victoria på Mahe, SeychellerneLad jer overraske af Victoria

Victoria er navngivet af briterne, der overtog herredømmet over byen i begyndelsen af 1800-tallet, og inden da havde byen været fransk i en årrække. De historiske kolonitidsbygninger står endnu flankeret af lokale kreolske huse og moderne konstruktioner, og resultatet er et betagende og afvekslende bybillede fuldt af pudsige og overraskende detaljer. Sug til jer, og hav kameraet klar - det er ikke kun miniaturekopien af tårnuret Big Ben, der vækker opsigt i gadebilledet.

Den historiske hovedbygning i Jardin du Roi på Mahe, Seychellerne

Blandt Teplantager, urtehaver og kreolere på Mahé

Fra Victoria kører I mod syd gennem nogle af Mahés mest naturskønne områder. Sirlige teplantager og tætvoksende skove pryder skråningerne og fortsætter uhindret ned mod kysten. I gør holdt ved de bedste udsigtspunkter, blandt andet ved den berømte Mission Lodge, der anses for at have øens allersmukkeste udsigt.

Strand på Mahe, Seychellernefrokost på sydkysten

Sydkysten på Mahé er en perlerække af smilende bugter og glimtende sandstrande - den ene smukkere end den anden. Her skal I nyde en delikat, kreolsk frokost - selv om det kan være svært at løsrive sig fra udsigten. Efter et lille hvil fortsætter I til en historisk urtehave, hvor I lærer mere om de traditionelle eksotiske krydderier, der indgår i det kreolske køkken.

Kreolsk Landsbyliv

Mens kolonitidshistorien dominerer i hovedstaden Victoria, hersker der I i de små landsbyer på Mahé en mere udpræget kreolsk kultur, der er udviklet gennem århundreders samspil mellem de lokales og de vesteuropæiske kolonisters traditioner og levestil. I besøger en af dem, hvor I får tid til at udforske de mange maleriske huse og spændende kreolske kunsthåndværksteder på egen hånd.

Udforsk Mahé på ørundtur med bus

Det bedste af Mahé - nemt og bekvemt

Vores Seychellerne-eksperter har håndplukket denne udflugt for at give jer en enkel og behagelig måde at lære Seychellernes aldisige hovedø at kende på. I kører i airconditioneret bus rundt på Mahé i en gruppe på ca. 15-20 deltagere under ledelse af en lokal guide, der fortæller levende om øens historie og de landskaber, i passerer forbi. Turen afgår mandag, onsdag og fredag og varer ca. fra kl. 9 til kl. 16.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.