• Coco Beach på La Digue, Seychellerne
 • Bu Vallon Beach, Mahe, Seychellerne
 • Paradise Sun på Seychellerne ligger lige ud til Cote d'Ors sandstrand
 • Poolen på Carana Beach Hotel, Seychellerne

Familieparadis på Seychellerne

Øhop på hoteller med bedste beliggenhed, 15 dage fra 36.500 kr. børn fra 12.000 kr.

Glæd jer til:

Øhop på Seychellerne med god tid til at slappe af og opleve

Udflugt med båd og cykel til charmerende La Digue

Familievenligt hotel ud til paradisstrand på Praslin

Bungalow med havudsigt på Mahé

Perfekt vejr i sommer- og efterårsferien

Læs mere

Seychellerne er sol, varme, vidunderlige strande og forunderlig natur fra regnskov til snorkling. Nyd det på et familieeventyr på Praslin og Mahé med udvalgte hoteller, hvor I har halvpension og god plads til hele familien. 

Oplev Seychellerne med baser på familievenlige hoteller på øerne Praslin og Mahé. 

Tid til at slappe af og opleve

I er 5 nætter hvert sted, så der kan falde ro på hele familien. I bor samtidig perfekt for at udforske Praslin og Mahé, og der er også tid til at tage på eventyr på naboøerne. Det er let at komme omkring, og afstandene er små. Begge steder inkluderer vi halvpension.

Paradisstrand på Praslin 

Jeres rejse begynder på Seychellernes næststørste ø, Praslin, som I kommer til med fly fra Mahé.  

I bor i ferieområdet Cote d'Or på Praslins nordkyst. Her har I et værelse med god plads på Paradise Sun 4*. Hotellet gemmer sig i en tropisk have lige ud til en lang, børnevenlig paradisstrand. Et stykke ude er der rigtig fin snorkling. 

Udflugt til La Digue

Vi inkluderer en heldagsudflugt til naboøen La Digue 15 minutters hyggelig sejltur væk. Her kan I cykle til strande, der er endnu mere berømte end Praslins. Den skønneste af dem alle, Anse Source d'Argent, kommer I til gennem en kokosplantage, hvor I kan møde kæmpeskildpadder.

Smukke strande og tæt regnskov

Med 5 overnatninger på Praslin har I tid til at tage ud på opdagelse. Her er strande af en anden verden med Anse Lazio på nordkysten som en af perlerne. Den er ofte kåret til en af verdens smukkeste.

I den UNESCO-beskyttede regnskov Vallée de Mai er fugle, vandfald og coco de mer-palmerne med nødder, der kan veje op til 30 kg! I kan også tage på sejltur til Cousin, Curieuse og St. Pierre og møde farverige fisk fugle og kæmpeskildpadder. 

Bungalow, byliv og strande på Mahé

De næste 5 overnatninger på jeres rejse til Seychellerne er på skønne Carana Beach Hotel 4+*, der ligger i et afsides hjørne af Mahé. den største ø på Seychellerne. Her ånder alt fred og idyl, selv om I kun er ca. 20 minutter fra Beau Vallons mange restauranter og butikker.

Nationalparker og farverig hovedstad

Mahé er Seychellernes mest afvekslende ø, og hvis I kan løsrive jer fra pool og strand, er der masser at opleve fra smukke bugter over Seychellernes farverige hovedstad Victoria til nationalparkere Morne Seychellois og Baie Ternay, hvor I kan vandre og snorkle.

Skræddersyet rejse til Seychellerne

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Måske ønsker I f.eks. egen pool på Mahé eller ekstra udflugter arrangeret hjemmefra? Tal med jeres rejserådgiver om jeres drømmerejse til Seychellerne. 

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris:

Familieparadis på Seychellerne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.05.20 ‑ 17.11.2036.000‑40.00057.000‑65.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

Børnepris:

Familieparadis på Seychellerne børnepriser
Rejseperiode1. barn2. barn
26.05.20 ‑ 17.11.2011.000‑13.00011.000‑13.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Mahé med Emirates t/r 
 • Lufthavnsskatter 
 • Lokalfly Mahè - Praslin t/r 
 • 5 nætter på Paradise Sun 4*, Praslin i et Family Deluxe inkl. halvpension
 • 5 nætter på Carana Beach Hotel 4+*, Mahe, i et Oceanview Chalet inkl. halvpension 
 • På Praslin: Heldagstur med båd og cykel til La Digue
 • Alle lokaltransporter lufthavn - hotel på begge øer t/r 
 

Ikke inkluderet

 • Øvrige måltider 
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda