XL Seychellerne Beach At Praslin Island
Hvornår er det bedst at rejse til Seychellerne?

Vejret på Seychellerne

Det bedste rejsetidspunkt på Seychellerne

Med sin placering tæt på ækvator byder Seychellerne generelt på skønt og stabilt vejr året rundt. De varmeste måneder er december til april og de vådeste er december til februar, men selv her regner det mest i korte tropiske regnskyl, hvorefter solen kommer frem igen.

Vejret på Seychellerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dagtemperatur
27° C
28° C
28° C
28° C
28° C
27° C
26° C
26° C
26° C
26° C
27° C
27° C
Nedbør i mm.
290 mm
250 mm
190 mm
170 mm
150 mm
140 mm
110 mm
120 mm
130 mm
160 mm
170 mm
270 mm
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Aerial View Exterior

Hvornår er det bedst at rejse til Seychellerne?

I kan rejse til Seychellerne hele året, men det bedste tidspunkt at rejse på, er mellem april og maj eller oktober og november, hvor vejret er mest behageligt og roligt mellem de to passatvinde, der rammer Seychellerne hvert år. Sommer er også et godt tidspunkt, men her er det værd at overveje, hvor på øerne, I vælger at bo.

Højsæson med det bedste vejr på Seychellerne

Overgangsmånederne mellem sommer- og vinterhalvåret (oktober og november, og især april og maj) er de bedste tidspunkter at rejse til Seychellerne på, da temperaturerne er gode, nedbøren er begrænset, og vindforholdene er mest rolige. Det er også her, at forholdene er bedste til bl.a. snorkling og dykning.

Når det er sagt, kan I rejse til Seychellerne hele året – og selv i de mest regnfulde måneder fra december til februar, vil flest dage byde på varmt vejr med masser af sol, afbrudt af forbigående eftermiddagsbyger, der køler de høje temperaturer lidt ned.

Sommerferie på Seychellerne

Sommer på Seychellerne byder på mildere temperaturer, der egner sig perfekt til at slappe af på stranden – og til en mere aktiv ferie med vandsport, tennis og udflugter til øernes natur og dyreliv.

På denne årstid er det værd at overveje, hvor på øerne, I bor, da den sydøstlige passatvind begynder at gøre sig bemærket – det betyder bl.a. at resorts, der vender mod vest, kan være det bedste valg, hvis I vil undgå pålandsvind og lidt tang på strandene.

Mellem april og oktober er det tørtid på Seychellerne – det er også den mest kølige sæson med behagelige temperaturer på 26 °C - 27 °C i juni, juli, august og september.

Vinterferie på Seychellerne

I de danske vintermåneder fra oktober til april er det regntid på Seychellerne – det vil blot sige, at det regner lidt mere, end det normalt gør - og at brisen kan være lidt kraftigere fra nordvest, mens temperaturerne og luftfugtigheden også er på deres højeste i denne periode.

December og januar er de mest regnfulde måneder med temperaturer fra 24°C til 31°C, men selv her er vejret generelt godt med forbigående regnbyger i eftermiddagstimerne. 

SDI 560

Januar, februar og marts

Den nordvestlige passatvind blæser over Seychellerne i disse måneder, og klimaet er varmt og fugtigt med lidt mere nedbør frem til februar. I marts ebber den nordvestlige monsun ud og mængden af nedbør falder, mens temperaturerne forbliver høje. Dette er den bedste tid på året, hvis I vil opleve skildpaddeunger, der vover sig ud i havet for første gang.

April

April er en af de varmeste måneder på Seychellerne, men det tørre og rolige vejr gør det også til et af de allerbedste tidspunkter at planlægge jeres rejse til landet. De rolige vindforhold gør det også til et af de bedste tidspunkter til dykning og snorkling på Seychellerne.  

Maj, juni, juli, august og september

De danske sommermåneder byder på behageligt og tørt vejr på Seychellerne – med mildere temperaturer, der ofte ligger lidt under og omkring de 30 °C. Juli er den køligste måned og den sydøstlige passatvind begynder at røre på sig over sommeren, så det nogle steder kan være en fordel at bo på vestvendte resorts. Det er dog ofte ikke et nævneværdigt problem, men hør med jeres rejserådgiver, om forholdene på de resorts, I drømmer om at opleve.

XL Seychelles Hotel Four Seasons At Desroches Island Lighthouse Restaurant Service

Oktober og november

Oktober er igen højsæson på Seychellerne, da chancerne for meget vind og nedbør er mindre på denne tid af året.

I november begynder den nordvestlige passatvind at præge vejret – her kan det nogle steder være en fordel at bo på østsiden af øerne, men hør mere med jeres rejserådgiver.  

December

I december er den nordvestlige passatvind over Seychellerne. Der falder lidt mere regn i denne periode, dog ofte i form af forbigående eftermiddagsbyger, så de fleste dage byder på masser af sol med forbigående regnbyger. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget på Seychellerne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.