Xl Singapore Raffles Singapore Pool
Singapore

Raffles Singapore

Historisk kolonitidshotel

Singapores grand old lady hører ubestridt til et af verdens mest legendariske hoteller. Så meget, at fortællingen om kolonitidens Østen dårligt kan fortælles uden at nævne Raffles Singapore.

Nationalt klenodie - internationalt ikon

1 Beach Road må siges at høre til en af de mest legendariske adresser i hotelverdenen. For det er her I finder Raffles Singapore, som åbnede dørene i 1887 og låner sit navn fra den britiske handelsmand og guvernør Sir Stamford Raffles, som grundlagde det moderne Singapore i 1819. 

Raffles Singapore har spillet en helt central rolle i Singapores historie fra kolonitiden til den japanske besættelse under Anden Verdenskrig og landets uafhængighed. Så meget, at Singapore har udpeget hotellet til nationalt monument. 

Det er svært at forestille sig at der engang lå 10 bungalows på grunden, hvor hotellet I dag ligger, og at de alle havde fri udsigt til kridhvide strande og en blå himmel. Men det er mange år siden og i dag er Raffles omgivet af luksuriøse shoppingcentre og himmelstræbende højhuse i hjertet af millionbyen Singapore.

Xl Singapore Raffles Singapore Colonnade Walkway
Xl Singapore Raffles Singapore Exterior Facade
Xl Singapore Raffles Singapore Residence Suite Living Room

Tæt på Singapores Marina Bay

Fra hotellet tager det ikke mere end få minutter at gå ned til Singapores esplanade og Marina Bay, hvor I bl.a. finder teatre, museer, parker, promenader, spillestedet The Float, Singapores ikoniske pariserhjul og restaurantområdet Makansutra Gluttons Bay – mens I på den anden side af havneløbet kan opleve lys- og vandshowet Spectra, de fortryllende Gardens by the Bay og det spændende ArtScience Museum. 

I den anden retning fra hotellet, kan Ifølge Bras Basah Road op til byens fashionable butiksgade Orchard Road – en rute, som også bringer jer tæt forbi Singapores nationalmuseum og nationale kunstmuseum SAM.

Stilfærdig luksus og urokkelig klasse

Tilbage på Raffles Singapore, venter der jer en hel verden for sig. En verden indhyllet i fordums magi og et fredfyldt åndehul midt i millionbyen, med tropiske træer, lianer, græsplæner og tårnhøje palmer. 

Den engelske forfatter Somerset Maugham sagde de berømte ord: ”Raffles Hotel repræsenterer alle Østens fabler”. Og det mærker man i samme øjeblik man træder ind i hotellet. Magien fra en svunden tid.

Fra den indiske Sikh dørmand ved indgangen til hotellets stilfærdige overdådighed, ikoniske standur og tjekkiske krystallysekrone i lobbyen, er Raffles Singapore ganske enkelt indbegrebet af den gamle verdens pragt og romantik.

Xl Singapore Raffles Singapore Verandah Corridor
Xl Singapore Raffles Singapore Afternoon Tea Grand Lobby
Xl Singapore Raffles Singapore Tiffin Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Indisk, kinesisk og fransk gastronomi

Raffles Singapore har intet mindre end 5 restauranter, som spænder fra det nordindiske køkken på historiske Tiffin Room til kinesisk gastronomi af stjernekokken Jeremy Yeung på restaurant Yi. 

Glæd jer også til fransk gastronomi af Michelin-kokken Anne-Sophie Pic og udsøgt middelhavsmad på restauranten BBR by Alain Ducasse – endnu en fransk Michelin-kok. Og som den seneste tilføjelse, er der nu steaks på menuen – med kød fra allerøverste hylde – på restauranten Butcher´s Block.

Og sidst men ikke mindst, er der selvfølgelig den legendariske Afternoon Tea i hotellets Grand Lobby – men her gælder om at være ude i god tid. Ja, faktisk er High Tea på Raffles så eftertragtet en begivenhed, at det skal bookes helt op til 2 måneder i forvejen. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Long bar og Writers bar

Mere end noget andet, er Raffles Singapore måske mest kendt for sin Long Bar, hvor den ikoniske cocktail Singapore Sling blev opfundet i 1915. Den historiske bar, der stadig står i original stand og indretning, var en institution i egen ret i kolonitidens Østen og det er utroligt at tænke på alle de mennesker og samtaler dens vægge har været vidner til gennem tiderne. 

I hotellets lobby, finder I også den mindre Writers Bar, som er inspireret af alle de forfattere, som har boet på Raffles Singapore – fra førnævnte Somerset Maugham til Det Britiske Imperiums folkekære forfatter Rudyard Kipling, som bl.a. skrev Junglebogen.   

Spa, pool og emporium

På Raffles Singapore finder I selvfølgelig også en skøn rooftop pool og i den såkaldte Raffles Arcade venter hotellets anerkendte spa med 7 massagerum og et stort udvalg af kropsbehandlinger med produkter fra det engelske parfumehus Ormond Jayne. Vi anbefaler, at I booker spabehandlinger i god tid, gerne en til to uger forud. Tal med jeres rejserådgiver om dette. 

I Raffles Arcade finder I også flere luksusbutikker, herunder hotellets eget emporium med et charmerende museum, som fortæller hele historien om Raffles Singapore.  

115 suites med butlerservice

Raffles Singapore har 115 suites fordelt på 9 kategorier, som spænder fra hotellets chikke Studio Suites (46 m2) og State Room Suites (67 m2) til de skønne Palm Court Suites (70 m2), som vender ind mod en dejlig – og palmefyldt - have. 

Hotellets Courtyard Suites (58 m2) er en anden fantastisk mulighed, hvor man bor på anden sal ind mod hotellets store og skyggefulde gårdhave. Her kan I træde direkte ud på den smukke svalegang, nyde stilheden og den kølige hvile fra tropevarmen.

Alle hotellets suites er stilfuldt og klassisk indrettet med massive teaktræsgulve, luksuriøse senge, sminkeborde, dagligstueområder og overdådige badeværelser med dobbeltvask og Bianco Dolomite marmor. Og så har alle værelser en butler tilknyttet, som I kan ringe efter døgnet rundt. 

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Singapore

Alt på denne rejse til Singapore kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Singapore.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.