Xl Singapore The Fullerton Hotel Exterior Evening Cropped
Singapore

The Fullerton Hotel Singapore

Et ikonisk luksushotel

Imposant, selvsikker og helt uimponeret af storbyens omgivende glasfacader og moderne skyskrabere. The Fullerton Hotel Singapore er en historisk højborg af klassisk elegance og fredfyldt forkælelse ved Singapore-flodens udmunding.

En historisk oase i hjertet af Singapore

The Fullerton Hotel Singapore ligger som en historiske oase i hjertet af kolonitidens Singapore – lige på halvøen mellem Singapore-flodens udmunding og byens bankende hjerte Marina Bay, hvor I finder flere af Singapores verdensberømte teatre, museer, parker, promenader, spillesteder – og det berømte pariserhjul.

Den nyklassiske bygning fra 1928 var tidligere Singapores hovedpostkontor med regeringskontorer og klubhus – hotellet er siden blevet udnævnt til et nationalt monument i Singapore og inde i lobbyen, finder I derfor også et museum, der fortæller historien om bygningens rige historie fra kolonitiden og frem.   

Udforsk kolonitidens Singapore lige udenfor døren

På Fullerton Hotel Singapore, er I bogstavelig talt omgivet af Singapores kolonitidshistorie – den historiske fodgængerbro Cavenagh Bridge ligger få minutter væk og fører jer lige over til hjertet af det gamle Singapore med bl.a. Raffles Landing, Singapore Cricket Club, parlamentet, National Gallery og and Victoria Theatre and Concert Hall.

I den modsatte retning – også i gåafstand - finder I det historiske havnekvarter Boat Quay med gamle handelshuse, restauranter og barer langs Singapore-flodens bred. Singapores charmerende Chinatown-kvarter og Little India er kun få stop væk fra hotellet med byens fremragende metrosystem.

Nyklassisk storhed og stilfuld elegance

Palmetræer og imposante, doriske søjler. Marmorgulve, flygelmusik og et opulent kassetteloft med gesimser, der hæver sig majestætisk over den imponerende trappehal med foyeren.

Fullerton Hotel Singapore er indbegrebet af den gamle verdens storhed og opulente luksus – et befriende udadvendt og selvsikkert udtryk – og en oase af ro midt i storbyen - der flytter sindet til en anden tid og verden, da Singapore var kendt som ”Porten til Østen”.

Ti minutters gang fra hotellet, finder I en række andre Fullerton Heritage-ejendomme ved havnefronten med bl.a. restaurant, klubhus og spillested.

Xl Singapore The Fullerton Hotel The South Courtyard
Xl Singapore The Fullerton Hotel Premier Courtyard Room King
Xl Singapore The Fullerton Hotel The Courtyard Afternoon Tea
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Verden rundt med fem restauranter

Et ophold på Fullerton Hotel Singapore byder på en kulinarisk rejse jorden rundt med fem skønne restauranter

På Lighthouse Restaurant & Rooftop Bar kan I glæde jer til lette og udsøgte skaldyrsretter med drinks og udsigt over Marina Bay, mens Town Restaurant byder på smagsindtryk fra hele verden og en søndagsbrunch, der trækker gæster fra hele byen.

I foyeren finder I The Post Bar, mens I kan nyde jeres Afternoon Tea på The Courtyard, som også byder på indisk og japansk buffet. Sidst, men ikke mindst kan I glæde til hotellets kinesiske restaurant Jade, der serverer kreative kantonesiske retter og udsøgte specialiteter som Dim Sum med japansk Wagyu-kød.

Stort udvalg af rummelige og luksuriøse værelser

Fullerton Hotel Singapore har 400 værelser fordelt på 15 kategorier, der spænder fra de elegante Premier Quay Rooms med balkon til store suites i to etager med udendørs terrasse. Alle værelser er moderne klassisk indrettet i afdæmpede cremefarver og har rummelige badeværelser med rainshower bruser og badekar.

Alle værelser har Wi-Fi, tv, tablet, Nespresso-kaffemaskine og minibar.

Særligt tilbud til familier med Nyhavn Rejser

Nogle værelser vender mod gården, mens andre har udsigt til floden, byen og Marina Bay. Nyhavn Rejser tilbyder som noget helt særligt mulighed for at bo to voksne og to børn i sammenhængende værelser – hør mere om dette hos jeres rejserådgiver, som også vil hjælpe jer med at finde den værelsestype, som passer jer bedst.

Prisvindende spa & pool med udsigt til floden

På hotellet kan I glæde jer at nyde den prisvindende spa med sauna og dampbad samt poolen på 2. sal, der byder på skønne udsigter over floden - og så finder I naturligvis også et fitnesscenter og flere boutique-hoteller på hotellet. 

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Singapore

Alt på denne rejse til Singapore kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Singapore.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.