Xl Scotland Chocolatier Iain Burnett Chokolate Display
Oplevelse i Skotland

Chokoladesmagning hos master chocolatier Iain Burnett

Verdensklassechokolade i det skotske højland inkl. gave

Få et spændende kig ind i chokoladens verden fra bønner til færdig chokolade, når I besøger master chocolatier Iain Burnett i en lille landsby i det skotske højland. Og få skønne smagsprøver med hjem!

I det skotske højland mellem Perth og Cairngorms National Park ligger landsbyen Grandtully ved floden Tay. Byen er måske berømt for det spektakulære slot Grandtully Castle og rafting på floden, men så sandelig også for chokolade I verdensklasse.

Det skal I opleve nu. Og så udtales bynavnet i øvrigt Grantly.

Vidunderlig chokoladebutik i Grandtully

Er der noget bedre end et stykke chokolade af bedste slags efter vandreture og besøg på historiske slotte? (Og måske et glas skotsk whisky). Lysten til noget lækkert bliver ikke mindre, når I træder ind i den store butik hos Iain Burnett. En duft af chokolade møder jer.

Butikken bugner af fristelser, og mange chokolader er så uendeligt smukke. Hvordan man laver de små kunstværker, skal i snart få at vide.

Rundvisning med Iain Burnett

Når I rejser til Skotland med Nyhavn Rejser, er det Iain Burnett i egen person, der viser jer rundt og fortæller om sit chokoladeeventyr.

Iain Burnett er en prisbelønnet chocolatier, der er uddannet på belgiske, franske og schweiziske skoler. Han er verdenskendt for en serie af krydrede prasliner og ikke mindst hans "Velvet Truffle", som det tog tre år at udvikle.

Ingredienserne er udsøgte kakaobønner fra São Tomé, men nu vil vi ikke fortælle mere her, når I kan få det hele meget mere detaljeret og spændende fra mesterens mund.

Xl Scotland Chocolatier Iain Burnett Final Touch
Xl Scotland Chocolatier Iain Burnett Melted Chocolate
Xl Scotland Chocolatier Iain Burnett Coco Beans

Privat chokoladesmagning

Butikken vil være åben, når I er hos Iain Burnett, og det er en del af stemningen at se, hvordan alle bliver betaget af det, de ser og dufter. Men jeres chokoladesmagning vil være kun for jer.  Den varer 30-60 minutter.

Gennem en glasrude kan I se, hvordan chokoladerne bliver til. Af hygiejneårsager kan I ikke komme ind i selve de hellige haller. Er I her i weekenden, vil I kunne se det på en video, da de ansatte trods deres store dedikation til chokolade også holder fri med familien i ny og næ.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Skotland

Alt på denne rejse til Skotland kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Skotland.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.