Small Spain Palma De Mallorca Can Bordoy Grand House Deluxe Suite
Mallorca, Spanien

Can Bordoy

Suveræn stil, byhave og suiter i hjertet af Palma

Forestil jer en mesterligt restaureret herreskabsejendom fra det 16. århundrede. En fortryllende verden, indhyllet i luksuriøst velour, moderne kunst, antikke møbler, art deco og kreative detaljer, der alle steder emmer af karakter og charme. Can Bordoy er et sublimt fristed midt i historiske Palma - med en eventyrlig gårdhave, opvarmet pool, spa, økologisk restaurant, cocktail bar og tagterrasse med endnu en pool. Fik vi nævnt jeres egen butler?

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Sublimt boutiquehotel i hjertet af Palma

Can Bordoy ligger gemt væk i en stille gade i den stemningsfulde gamle bydel, tæt på La Lonja-kvarteret med sine mange brostensbelagte gader, barer og restauranter. De chikke gallerier og butikker omkring Paseo del Borne kan nås på få minutter til fods - det samme gælder nogle af byens største attraktioner som det historiske palads La Almudaina og La Seu, Palmas katedral.

I finder den nærmeste bystrand mindre end en halv kilometer fra hotellet, mens det blot tager 15 minutter at komme til og fra lufthavnen i Palma.  

Et studie i stil og personlig service

Can Bordoy hører til i den absolutte top blandt Palmas ypperste hoteller. Det intime boutiquehotel forener på suveræn vis en personlig service og hjemlig atmosfære med et nærmest dekadent og filmisk udtryk – resultatet er en drøm af et hotel, der kombinerer den gamle verdens charme med et ultramoderne, men intimt blik for luksus. I ankommer til lobbyen via en skøn forhave - check-in er arrangeret på forhånd, så I kan bare nyde jeres velkomstdrink, inden jeres butler viser vej til jeres suite.

Byhave, pools og spa

Det bedste ved Can Bordoy er alligevel hotellets vidunderlige byhave, – den største private have i Palmas gamle bydel – hvor I finder en opvarmet pool og en spa med bl.a. dampbad, sauna, massager og eksklusive skønhedsbehandlinger med plejeprodukter fra bl.a. veganske SCENS og Swiss Perfection. På hotellets tagterrasse finder I også en pool med solsenge, hvor I kan nyde en drink med panoramaudsigt over Palmas historiske kvarterer.

Smagen af Mallorca – med moderne kant

Økologiske råvarer fra lokale producenter danner afsæt for menuen på Restaurant Botànic, hvor chefkok Andres Benitez tager kreativt livtag med det mallorcinske køkken – glæd jer til overraskende og legesyge smagskombinationer, fortrinlig tapas og gode vine, der er nøje udvalgt af hotellets italienske sommelier.

I kan spise i baren, på terrassen i den smukke byhave, eller i hotellets hyggelige træ- og plantebeklædte bibliotek, hvor gamle fuglebure hænger fra loftet – I kan i øvrigt bestille morgenmad à la carte, lige når I har lyst.

24 stilfulde suiter

Can Bordoy har 24 rummelige og elegante suiter, hvoraf den ene har en privat terrasse. Nogle af suiterne har også balkoner med udsigt til haven eller den rolige gade, som hotellet ligger på.

Alle suiter har bl.a. mini-bar, aircondition, Wi-Fi, smart tv og skønne badeværelser med dobbelt håndvask, walk-in brusere i marmor, mens nogle suiter derudover også har fritstående, ovale badekar.

Vi anbefaler bl.a. de følgende suiter:

  • Junior Suite (35 m2) med udsigt til enten haven eller den rolige gade.

  • Deluxe Suite (45 m2) med dagligstue og badeværelse med badekar, der er integreret med soveværelset.

  • Sky Suite (120 m2) med en privat terrasse på 70 m2, hvor I både finder jacuzzi, solsenge og spiseområde – alt sammen med udsigt over den gamle bys tage og kirketårne.  

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Spanien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.