Xl Spain Mallorca Concepcio Nobis Pool 3

Concepció by Nobis

Skønt boutique-hotel i Palma de Mallorca

Concepció by Nobis er et vidunderligt, lille boutique-hotel i hjertet af Palma de Mallorcas Old Town, der på suveræn vis kombinerer sine skandinaviske aner med smagfuld middelhavsstemning - med skønne værelser, god tapas og en fortryllende terrasse med pool.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Nordisk æstetisk med spanske fortegn

Den hippe, svenske hotelkæde Nobis har gjort sit indtog på Mallorca med et lille, diskret mesterværk af et hotel, som har til huse i en sæbefabrik fra 1600-tallet, der er blevet suverænt restaureret i et samarbejde mellem svenske og spanske tegnestuer. Resultatet er et gennemført boutique-hotel, der bygger på skandinaviske designtraditioner med tydelige referencer til Mallorcas unikke omgivelser og historie.

Perfekt beliggenhed i Old Town

Concepció by Nobis ligger i en rolig gade ved siden af det historiske Hospital Generel de Mallorca midt i Palma de Mallorcas Old Town – med samtidig kort gåafstand til alle de mange butikker, barer og restauranter, som I finder i centrum af byen.

Hjemlig stemning og skøn restaurant

Hotellets nordiske rødder kommer først til udtryk i det enkle og stilrene design, dernæst i den hjemlige og afslappede stemning, der allerede møder jer i stueetagens lounge, der næsten indrettet som en dagligstue, mens Concepció by Nobis’ restaurant, Restaurant Xalest byder på tapas, pintxos og kreative fortolkninger af Mallorcas kulinariske rødder, serveret i stilfulde rammer under den historiske bygnings flotte hvælvinger.

Charmerende terrasse med pool

Concepció by Nobis er gennemført og charmerende fra ende til anden, men kronen på værket er alligevel hotellets terrasse med pool, patio og en skyggegivende pergola, hvor I kan nyde jeres drinks og køle ned efter nogle varme timer i byen. Glæd jer til dette skønne og hyggelige lille åndehul, hvor I nemt kan få en stor del af dagen – eller de varmeste middagstimer - til at gå.   

31 smagfulde værelser

Concepció by Nobis har unikke 31 værelser og suiter, der fordeler sig på 8 værelseskategorier – fra en Standard Double på 22 m2 og Deluxe Room på 30 m2 til det mindre The Terrazza Room, som til gengæld kan prale af en vidunderlig 17 m2 stor terrasse med udsigt til poolområdet. Hotellets Junior Suite er på hele 40 m2 og har skønne gulv-til-loft vinduer og fritstående badekar ved siden af sengen.   

Alle værelser er stilrent indrettet i hvide, mørke og grønne nuancer med Mallorcas berømte Huguet-klinker og skandinaviske designklassikere af bl.a. Carl Hansen, Gemla Fabrikers, HAY og lamper af danske Le Klint.  

Rejser I med børn er der mulighed for connecting rooms. Alle værelser har aircondition, tv, minibar og Wi-Fi, mens de større værelseskategorier også har Lavazza kaffemaskiner. Glæd jer også til at nyde de skønne badeværelser med produkter fra svenske Byredo.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.