Xl Spain Ikos Andalusia Deluxe Pool
Malaga, Spanien

Ikos Andalusia

Skønt design og prisvindende all inclusive tæt på Marbella

Med Ikos Andalusia har Ikos-kæden endnu engang redefineret all inclusive ferier for par og familier - denne gang direkte ud til den sydspanske kyst og brede Playa de Guadalmansa, der ligger på det gyldne stræk mellem eksklusive Marbella og den charmerende by Estepona.

Suveræn all inclusive i Andalusien

Ultra-cool design og fabelagtig feriestemning – for par og familier

Ikos Andalusias hvidskurede bygninger omkranser otte store poolområder – én forbeholdt voksne - og vidunderlige haver, der fører jer direkte ned til Playa de Guadalmansa og Middelhavets brusende bølger. Resortet har næsten 400 værelser, men stemningen er alle steder elegant, intim og afslappet, fordi det hele er skabt med den omtanke og det særlige touch, der giver jer det bedste af begge verdener: Moderne Middelhavsstemning i gennemført design. Eksklusiv og personlig feriestemning. Og alle de skønne faciliteter, aktiviteter og gastronomiske valgmuligheder, som I kan drømme om.

All inclusive, som I ikke har set det før

Glæd jer til skønne suiter, menuer skabt af Michelin-kokke, Taittinger champagne, dedikerede områder med adults only, familieområder og børneklub - og en inkluderet Tesla for én dag under jeres ophold. For blot at nævne nogle få ting. Ikos Andalusia tager med andre ord all inclusive til nye højder. De kalder det Infinite Lifestyle. Vi kalder det en drøm af en ferie, uanset om I rejser som par eller familie – og uanset, om I søger ro, velvære og forkælelse, eller en ferie fyldt med sport, aktiviteter og udflugter i det sydspanske.  

På opdagelse i Andalusien - i egen Tesla

Når man bor i en oase fyldt med skønne muligheder - og direkte ud til havet og stranden, kan man nemt komme til at glemme verden udenfor, men fra Ikos Andalusia har I ikke langt til nogle af Andalusiens skønneste byer og naturområder – fra 25 minutter i bil til glamourøse Marbella og Puerto Banús, til 40 minutter på cykel til stemningsfulde Estepona. Den hvide by Ronda, skønne Mijas og Gibraltar kan alle nås i bil på 40 minutter.

Direkte fly til Malaga

I flyver fra Danmark til Malaga, hvorfra det tager det cirka 1 t 20 min. at køre den smukke tur langs kysten til jeres hotel. 

Xl Spain Ikos Andalusia Private Pool
Xl Spain Ikos Andalusia Deluxe One Bedroom Suite Sea Front View Balcony
Xl Ikos Resorts Ouzo Restaurant Beetroot Salad
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Ni restauranter, Michelin-menuer og Dine Out

Ikos Andalusia har ni à la carte restauranter, der tager jer med på en kulinarisk rejse på tværs af Europa – og videre ud i verden. Tre af resortets restauranter har menuer skabt af Michelin-kokke, mens alle restauranter har tænkt på de små med udvalgte børnemenuer.

 

 • Ouzo: Afslappet stemning og græske herligheder skabt af Michelin-kokken Lefteris Lazarou
 • Fresco: Italiensk restaurant med udsøgte råvarer og menu skabt af Michelin-kokken Ettore Botrini
 • Provence: Smagen af Provence i kreative fortolkninger skabt af Michelin-kokken Anthony Jehanno
 • Seasons: Med sin skønne terrasse, raffineret stemning og de bedste lokale råvarer fra lokale markeder, byder Seasons på middag med inspiration fra Middelhavet og det internationale menukort.
 • Anaya: En sanserejse gennem asiatiske køkkener skabt af den anerkendte køkkenchef Chef Thiou
 • Beach Club: Nyd klassiske internationale retter og comfort food i fredfyldte omgivelser tæt på stranden.
 • Chiringuito: Ægte strandstemning og traditionel tapas med fokus på andalusiske specialiteter som bl.a. grillede sardiner på spyd.
 • Oliva: Lyse toner, landlig varme og autentiske spanske retter med udsigt til haver og pool.
 • Flavors: Imponerende udvalg af vine og det bedste af Middelhavets køkken.
 • Dine Out: Når I bor på Ikos Andalusia har I mulighed for at spise på nogle af de bedste lokale restauranter – uden regning. Det hele er inkluderet i prisen. Hør mere om Dine Out med jeres rejserådgiver.

Live musik, cocktails og vinbarer

Uanset om I er til fredfyldte stunder under stjernerne ved en strandbar, live musik på scenen, lounge med en DJ – eller bare gerne nyde et glas vin fra resortets imponerende vinkort, har Ikos Andalusia noget til enhver lejlighed og enhver smag. På resortets Ikos App finder I programmet for live musik og underholdning under jeres ophold.

Aktiviteter for alle aldre

Når det kommer til aktiviteter og sport, har Ikos Andalusia noget for enhver smag – og enhver alder. Resortets mange tilbud inkluderer bl.a. tennis, basketball, bordtennis, beach volley, paddle boards, kanoer, kajakker og mountain bikes, ligesom I også kan glæde jer til dart, skak, brætspil og karaoke for børn!

I den blidere afdeling, finder I alt fra yoga og zumba til aqua aerobics og pilates – og så har Ikos Andalusia naturligvis et topmoderne fitnesscenter.

Ikos Andalusia arrangerer også bl.a. private sejlture, dykkerture og tennis undervisning som tilkøb. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

11 poolområder, sandstrand og skøn spa

Opvarmede pools, børnepool, adults only pool og særlig pool for deluxe suiter. Sandstranden er bred med gråligt sand, masser solsenge og plads til at boltre sig på, men vær opmærksom på sten i havet, så badesko anbefales. På Ikos Andalusia er der et sted og en stemning for enhver, uanset om I søger loungestemning og cocktails ved poolen eller en rolig krog, hvor I kan nyde en god roman – og så har vi ikke engang nævnt spaen med indendørs pool, sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon, fitnesscenter og meget mere. 

Kids Club og Just 4 Teens

Fra festaftener, gaming og kreative workshops til et fodboldakademi og forskellige outdoor aktiviteter, har Ikos Andalusia i den grad øje for de små og yngre familiemedlemmer – det gælder naturligvis også på resortets restauranter, hvor de små kan glæde sig til deres helt egen verden af børnevenlige retter.

Ikos App

Vi anbefaler, at I downloader appen Ikos App, inden jeres ophold på Ikos Andalusia– her kan I nemlig finde alle informationer om jeres resort, herunder aktivitetsprogrammer, særlige events og tidspunkter for bl.a. koncerter og underholdning på resortet.

Ekstra forkælelse med Ikos Deluxe Collection

Når I vælger et Deluxe værelse, får I automatisk adgang til Ikos Deluxe Collection, der bl.a. inkluderer personlig concierge, en flaske Taittinger champagne ved ankomst, en middag på Seasons' rooftop terrasse tilberedt af en Michelin-kok, to massager i spaen pr. værelse, et større udvalg i minibaren og adgang til et eksklusivt område med pool, der er forbeholdt Deluxe Collection gæster.

Skønne værelser og suiter

Ikos Andalusia har i alt 393 elegante værelser og suiter, der alle er indrettet i en lys og moderne stil med gulv-til-loft vinduer og vidunderlig udsigt over de frodige haver, poolområder og Middelhavet. Resortet består af mange bygninger, der skaber en rolig og intim stemning – med plads, luft og ro til at nyde de skønne omgivelser.

Vi anbefaler bl.a. de følgende værelseskategorier:

 • Superior Double Room Garden

Stilfuldt værelse på 34 m2 med privat balkon og udsigt over resortets haver, pools eller havudsigt. Badeværelse med badekar og bruser. Tv, Wi-Fi, aircondition, Nespresso-maskine, minibar og 24-timers roomservice. Plads til 2 personer.

 • Junior Suite Side Sea View

Skøn suite i åbent plan på 48 m2 med to direkte adgange til en vidunderlig møbleret terrasse. Badeværelse med badekar og bruser.  Tv, Wi-Fi, aircondition, Nespresso-maskine, minibar og 24-timers roomservice. Plads til 2 voksne og 2 børn eller 4 voksne.

 • One Bedroom Suite

Chik og rummelig suite på 70 m2 med separat soveværelse og møbleret balkon med udsigt til pool eller delvis havudsigt. Tv, Wi-Fi, aircondition, Nespresso-maskine, minibar og 24-timers roomservice. Plads til 4 personer. Denne værelseskategori fås også med privat have og plads til 5 personer.

 • Deluxe Two Bedroom Suite

Overdådig suite på 130 m2 med to separate soveværelser og møbleret balkon med fabelagtig udsigt over Middelhavet. Adgang til Deluxe Collection, herunder privat adgang til pool. Badeværelse med badekar, bruser og eksklusive plejeprodukter. Tv, Wi-Fi, aircondition, Nespresso-maskine, minibar og 24-timers roomservice. Plads til 6 personer. Denne værelseskategori fås også med privat pool.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Spain Ikos Andalusia Private Pool
Spanien, Europa

Glæd jer til

Gennemført design og afslappet feriestemning for alle aldre

Ultimativ all inclusive med gastronomi skabt af Michelin-kokke

Stor sandstrand, spa, opvarmede pools og skønne faciliteter

Jeres egen Tesla-bil for en hel dag

Kort afstand til bl.a. Marbella, Ronda, Gibraltar og Mijas

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.