Mallorca, Spanien

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa ligger hævet over Puerto de Soller

Nyd panoramaudsigten over Middelhavet, byen, bjergene og appelsinlundene fra Jumeirah Port Soller Hotel & Spa. Og nyd ikke mindst at blive forkælet på et stilfuldt hotel med smukt design, sublim service, spa og gastronomi.

Luksushotel for alle sanser

Det er ikke kun på beliggenheden, at Jumeirah Port Soller Hotel & Spa hæver sig over alt andet i Puerto de Soller på Mallorca. Jumeirah er en international kæde af luksushoteller, der omfatter bl.a. Burj Al Arab, ikonet for luksus i Dubai.

Puerto de Soller ligger kun 35 minutter fra lufthavnen. På den sidste del af vejen tager I tunnelen gennem bjergkæden lige til byen. Und jer selv en dag, hvor I kører gennem de mange sving op på toppen af bjerget.

Smukt integreret i bjerg og haver

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa har 121 rummelige værelser, der har udsigt enten mod havet eller Tramunta-bjergene. Nyd det fra jeres private balkon eller terrasse. Indretningen er moderne med rene linjer krydret med lokale stemninger og naturmaterialer.

Værelserne er fordelt over 11 bygninger, der er bygget i mange niveauer og smukt integreret i klipperne med græs på tagene og adskilt af svalegange og blomsterrige haver.

Hotellet har forstået at udnytte den unikke placering og har skabt mange udsigtspunkter, hvor du kan sidde og slappe af og lade blikket vandre mod horisonten, mens du evt. nyder en drink.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

Jumeirah har 121 værelser og suiter. Alle med enten balkon eller en stor terrasse. Nogle vender mod Tramunta-bjergene, andre har spektakulære havudsigter.

  • 18 Deluxe Tramuntana Mountain View (35-45 m2) med udsigt til Tramunta-bjergene og delvis havudsigt. Fransk balkon eller lille terasse.
  • 19 Deluxe Mediterranean Sea View (35-45 m2) med blændende havudsigt bedst nydt fra terassen.
  • 35 Premium Tramuntana Mountain View (46-53 m2) med udsigt mod Tramunta-bjergene og helt eller delvist over den smukke bugt fra jeres terasse.
  • 23 Premium Mediterranean Sea View (46 – 52 m2) med blændende udsigt over havet og bugten og med ekstra stor terrasse eller balkon.
  • 8 Junior Suite Tramuntana Mountain View (54-58 m2). Luksuriøse suiter med storslået udsigt mod bjergene fra ekstra stor terrasse eller balkon.
  • 15 Junior Suite Mediterranean Sea View (59-69 m2). Rummelige suiter med enestående udsigt både over havet og langs den rå klippekyst fra ekstra stor terrasse eller balkon.

Til familier der rejser med børn, anbefaler vi Premium Rooms, der har fin plads til to børn i alderen 2-11 år i sovesofa.

Hvis I rejser med børn, og gerne vil have hvert sit værelse, kan I høre, om der er ledige "connecting rooms", dvs. værelser med en dør imellem.

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa her desuden tre kæmpe suiter (fra 110 m2 til 157 m2) med separat soveværelse, opholdsstue, kæmpe terrasse og meget mere. I kan endda få pejs i stuen og grill på terrassen.

Spa, fitness og pools

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa har to store, opvarmede pools. Ved Cap Roig restauranten ligger Sa Talaia Pool, der er en pool med livredder, som er ideel til familier. Her er også en smuk infinity pool, hvor man kan hænge på kanten og lade sig betage af udsigten. Denne er dog forbeholdt personer fra 16 år og opefter.

Skal I nyde lidt ekstra forkælelse på jeres rejse til Mallorca, kan I gå i den luksuriøse Talise Spa. Og har I brug for lidt ekstra motion, anbefaler vi en tur i det lækre fitnesscenter. Adgang for alle over 16 år.

Barbaroja's Kids Club

Alle børn fra 3 til 12 år er velkomne i Barbaroja's Kids Club. Her er masser af spil – både bræt og computer - og kreativ leg. De første to timer hver dag er inkluderet i prisen.

Spektakulære restauranter

Middelhavets varme klima og den kølige brise på toppen af klipperne gør Jumeirah Port Soller Hotel & Spa til et perfekt sted at spise under åben himmel på gourmetniveau. Her er tre restauranter og to poolbarer.

Restaurant Cap Roigs innovative køkken henter sin inspiration i de lokale traditioner på Balearerne, som er øgruppen med bl.a. Mallorca og Menorca. Cap Roig lægger vægt på international gastronomi med klassiske retter og frisk seafood med en spektakulær udsigt over havet - der leverer mange af de lækre råvarer. Restauranten ligger under de store pinjetræer, tæt ved Sa Talaia poolen.

Fra Sunset Sushi Lounge kan I forkæle sanserne med lækker sushi og snacks akkompagneret af panoramaudsigt til solnedgangen, byen og bjergene. Det gourmetmæssige højdepunkt er Es Fanals, hvor kan I nyde udsøgt spansk tapas med moderne tvist og delikate asiatiske retter.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Spain Jumeirah Port Soller Hotel Spa Mallorca Infinity Pool Sunset
Mallorca, Spanien, Europa

Glæd jer til

Hyggelige Puerto de Soller og stemningsfulde bjergbyer

Sublim luksus på toppen af klipperne

Lækkert værelse med balkon og fantastisk udsigt

Børneklub og stor familiepool

Udflugter i egen bil og med det gamle tog til Palma

Xl Spain Majorca Jumeirah Port Soller Hotel View Sky Blue
Mallorca, Spanien, Europa

I himlen på det autentiske Mallorca

8 dage fra

19.000 kr.

Glæd jer til

Charmerende Puerto de Soller med lokale restauranter

Lækkert luksushotel i autentiske omgivelser

Udflugter i egen bil til stemningsfulde bjergbyer

Infinitypool kun for voksne

Stilrene værelser med udsigt og rum til at være sammen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.