Xl Spain Majorca Jumeirah Port Soller Hotel Talaia Pool

I himlen på det autentiske Mallorca

I himlen på det autentiske Mallorca

8 dage fra 17.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

8 dages romantik på Jumeirah Port Soller 5*

Oplev det autentiske Mallorca ved Tramuntanabjergene. I hyggelige Puerto de Soller ligger luksuriøse Jumeirah 5* på toppen af de lodrette klipper med panoramaudsigt over by, bjerge og hav. Inkl. bil og romantisk middag. Rejsens længde tilpasses jeres ønsker.

Mallorca er som skabt til en romantisk rejse. Her er utroligt smukt, et fantastisk klima og de mest stemningsfulde byer, man kan tænke sig. Og så ligger Mallorca kun få timers flyvning væk.

Glæd jer til

 • Charmerende Puerto de Soller med lokale restauranter
 • Lækkert luksushotel i autentiske omgivelser
 • Udflugter i egen bil til stemningsfulde bjergbyer
 • Infinitypool kun for voksne
 • Stilrene værelser med udsigt og rum til at være sammen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Jumeirah Port de Sóller Hotel & Spa 7 nætter på Jumeirah Port de Sóller Hotel & Spa 7 Højdepunkter Fantastiske panoramaudsigter og stilfuld forkælelse Fantastiske panoramaudsigter og stilfuld forkælelse
XL Spain Majorca Jumeirah Port Soller Hotel Junior Suite Mountain Views
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Charmerende Puerto de Soller

I den charmerende havneby Puerto de Soller har naturen skabt en naturlig havn i en bugt, hvor Middelhavet omfavnes af klipper på begge sider. I bunden af bugten ligger byen for foden af de grønne Tramunta-bjerge, der er erklæret verdensnaturarv af UNESCO.

Restauranter med frisk fisk, skønne tapas og veltillavet paella og også hyggelige caféer ligger side om side med en fælles forståelse for, at her slappes af og hygges. Det vilde natteliv må I andre steder på øen for at finde. Puerto de Soller er i stedet en by for både det romantiske par og for børnefamilier. På begge sider af den store lystbådehavn i Puerto de Soller er små strande. 

Spektakulære restauranter

Middelhavets varme klima og den kølige brise på toppen af klipperne gør Jumeirah til et perfekt sted at spise under åben himmel på gourmetniveau. Her er fire barer og to restauranter. Cap Roig er en innovativ restaurant, man bør besøge, hvis man interesserer sig for international gastronomi. Nyd frisk seafood med en spektakulær udsigt under de store pinjetræer tæt ved Sa Talai poolen. Højdepunktet er dog Cap Fanals, hvor I kan I nyde spansk tapas og asiatiske retter på gourmetniveau.

Spa, fitness og pools

Jumeirah har tp store, opvarmede pools. Den ene er en smuk infinity pool, hvor man kan hænge på kanten og lade sig betage af udsigten. Poolen er forbeholdt personer fra 12 år og opefter. Skal I nyde lidt ekstra forkælelse kan I gå i den luksuriøse Talise Spa. Og har I brug for lidt ekstra motion, anbefaler vi en tur i det lækre fitness center.

Værelse med balkon og bjergudsigt

Værelserne er fordelt over 11 bygninger, der er bygget i mange niveauer og smukt integreret med klipperne med græs på tagene og adskilt af svalegange og blomsterrige haver. I skal bo i et dejligt deluxe værelse (35-45 m2) med balkon og bjergudsigt. Værelse med havudsigt kan fås mod mindre tillæg.

Hævet over alt andet

Jumeirah Port Soller ligger hævet over Puerto de Soller med lodrette klipper ned mod havet. Nyd den fantastiske panoramaudsigt og at blive forkælet på et stilfuldt hotel med smukt design, sublim service, spa og gastronomi. Det er med andre ord ikke kun på beliggenheden, at Jumeirah hæver sig over alt andet i Puerto de Soller.

Xl Spain Majorca Jumeirah Port Soller Hotel Paella Lifestyle
XL Spain Majorca Jumeirah Port Soller Hotel Cap Roig Restaurant
Xl Spain Jumeirah Port Soller Hotel Spa Mallorca Talise Spa Massage

Udflugter i jeres egen bil

I har bil under hele opholdet, og Puerto de Soller er et perfekt udgangspunkt for udflugter til Mallorcas smukkeste natur og mest stemningsfulde byer som Valdemossa, Deia og Pollenca. Her er brostensbelagte gader og vidunderlige udsigter, mens potteplanter med blomster i fuldt flor pryder de gamle mure. Perfekt til en afslappende slentretur uden at skulle nå andet end at være sammen.

Kort inde i landet bag appelsinlundene ligger den charmerende by Soller. I kan gå hertil, men prøv også at tage den gamle sporvogn fra stranden. Und også jer selv at gå ture i bjergene og lån evt. cykler. Vi anbefaler, at I starter med en tur ned ad bakken til byen.

Luksus på Jumeirah Port Soller 5*

Her skal I bo på jeres rejse

Nyhavn Rejser har fundet et hotel i verdensklasse langt fra Mallorcas overturistede steder, som jo også findes. Istedet er I lige ved de smukke Tramuntanabjerge i den hyggelige fiskerby Puerto de Soller midt i det autentiske Mallorca. Her på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 5* anbefaler Nyhavn Rejser deluxe værelse med fantastisk udsigt over Tramuntana bjergene. Vi inkluderer bil alle dage, så I kan køre på udflugter i området.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Mallorca t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 1 uges billeje (VW Golf el. lign) inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • 7 nætter på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 5*, Puerto de Soller. Deluxe Tramuntana Mountain View Room
 • Overdådig morgenmadsbuffet
 • Shuttle service fra hotellet til bymidte og Port Soller stranden
 • Adgang til state of the art fitness center
 • Adgang til Talise Spa inkl. hydro-pool

Deluxe Tramuntana Mountain View Room

Pris per person ved 2 voksne
WEB - I himlen på det autentiske Mallorca, 8 dage
RejseperiodeDobbelt
20.07.24 ‑ 31.08.2435.000‑40.000
01.09.24 ‑ 14.09.2431.000‑33.000
15.09.24 ‑ 30.09.2426.000‑28.000
01.10.24 ‑ 13.10.2420.000‑22.000
14.10.24 ‑ 21.10.2422.000‑24.000
22.10.24 ‑ 31.10.2419.000‑21.000
25.03.25 ‑ 31.03.2516.000‑18.000
01.04.25 ‑ 30.04.2518.000‑20.000
01.05.25 ‑ 14.05.2521.000‑23.000
15.05.25 ‑ 31.05.2530.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Parkeringsafgift på hotellet - 10 EUR. pr. dag for Nyhavn Rejsers gæster (normalpris 20 EUR).

Bemærk

 • Tillæg for havudsigt: Ca. 950 kr. pr. dag pr. værelse i juli
 • Turistskat pr. nat pr. person over 16 år: Maj-oktober 4,40 EUR. November-april 1,10 EUR. Skatten halveres f.o.m. den niende nat
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mallorca

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt på Mallorca? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og sidder klar til at skræddersy den rejse til Mallorca, som opfylder netop jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.