• Infinitypoolen på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Mallorca
 • Gastronomi på Jumeirah Port Soller Hotel and Spa, Mallorca
 • Nyd poolområdet på Jumeirah Port Soller Hotel and Spa, Mallorca
 • Hyggelige Puerto de Soller på Mallorca, Spanien

I himlen på det autentiske Mallorca

Romantik på Jumeirah Port Soller 5*, 8 dage fra 14.000 kr.

Glæd jer til:

Charmerende Puerto de Soller med lokale restauranter

Lækkert luksushotel i autentiske omgivelser

Udflugter i egen bil til stemningsfulde bjergbyer

Infinitypool kun for voksne

Særpris på lækkert deluxe værelse med balkon og bjergudsigt

Læs mere

Oplev det autentiske Mallorca ved Tramuntanabjergene. I hyggelige Puerto de Soller ligger luksuriøse Jumeirah 5* på toppen af de lodrette klipper med panoramaudsigt over by, bjerge og hav. Inkl. bil og romantisk middag. Rejsens længde tilpasses jeres ønsker.

Mallorca er som skabt til en romantisk rejse. Her er utroligt smukt, et fantastisk klima og de mest stemningsfulde byer, man kan tænke sig. Og så ligger Mallorca kun få timers flyvning væk.

Luksus på Jumeirah Port Soller 5*

Nyhavn Rejser har fundet et hotel i verdensklasse langt fra Mallorcas overturistede steder, som jo også findes. I stedet er I lige ved de smukke Tramuntanabjerge i den hyggelige fiskerby Puerto de Soller midt i det autentiske Mallorca. Her på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 5* anbefaler Nyhavn Rejser deluxe værelse med fantastisk udsigt over Tramuntana bjergene. Vi inkluderer bil alle dage, så I kan køre på udflugter i området.

Hævet over alt andet

Jumeirah Port Soller ligger hævet over Puerto de Soller med lodrette klipper ned mod havet. Nyd den fantastiske panoramaudsigt og at blive forkælet på et stilfuldt hotel med smukt design, sublim service, spa og gastronomi. Det er med andre ord ikke kun på beliggenheden, at Jumeirah hæver sig over alt andet i Puerto de Soller.

Værelse med balkon og bjergudsigt

Værelserne er fordelt over 11 bygninger, der er bygget i mange niveauer smukt integreret klipperne med græs på tagene og adskilt af svalegange og blomsterrige haver. I skal bo i et dejligt deluxe værelse (35-45 m2) med balkon og bjergudsigt. Værelse med havudsigt kan fås mod tillæg.

Spektakulære restauranter

Middelhavets varme klima og den kølige brise på toppen af klipperne gør Jumeirah til et perfekt sted at spise under åben himmel på gourmetniveau. Her er 4 barer og 2 restauranter. Cap Roig er en innovativ restaurant, man bør besøge, hvis man interesserer sig for international gastronomi. Nyd frisk seafood med en spektakulær udsigt under de store pinjetræer tæt ved Sa Talai poolen. Højdepunktet er dog Cap Fanals , hvor I kan I nyde spansk tapas og asiatiske retter i gourmetniveau.

Spa, fitness og pools

Jumeirah har 2 store, opvarmede pools. Den ene er en smuk infinity pool, hvor man kan hænge på kanten og lade sig betage af udsigten. Her kan I være sikre på, at der ikke er børn, der skal lave bomber eller spille bold, for poolen er forbeholdt personer fra 12 år og opefter. Skal I nyde lidt ekstra forkælelse kan I gå i den luksuriøse Talise Spa. Og har I brug for lidt ekstra motion, anbefaler vi en tur i det lækre fitness center.

Charmerende Puerto de Soller

I den charmerende havneby Puerto de Soller har naturen skabt en naturlig havn i en bugt, hvor Middelhavet omfavnes af klipper på begge sider. I bunden af bugten ligger byen for foden af de grønne Tramunta-bjerge, der er erklæret verdens naturarv af UNESCO.

Restauranter med frisk fisk, skønne tapas og veltillavet paella og også hyggelige cafeer ligger side om side med en fælles forståelse for, at her slappes af og hygges. Det vilde natteliv må I andre steder på øen for at finde. Puerto de Soller er i stedet en by for både det romantiske par og for børnefamilier. På begge sider af den store lystbådehavn i Puerto de Soller er små strande. 

Udflugter i jeres egen bil

I har bil under hele opholdet, og Puerto de Soller ligger perfekt for udflugter til Mallorcas smukkeste natur og mest stemningsfulde byer som Valdemossa, Deia og Pollenca. Her er brostensbelagte gader, blomstrende potteplanter pryder de gamle mure, og her er vidunderlige udsigter. Perfekt til en afslappende slentretur uden at skulle nå andet end at være sammen.

Kort inde i landet bag appelsinlundene ligger den charmerende by Soller. I kan gå hertil, men prøv også at tage den gamle sporvogn fra stranden. Und også jer selv at gå ture i bjergene og lån evt. cykler. I kan jo starte med en tur ned ad bakken til byen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

I himlen på det autentiske Mallorca, 8 dage
RejseperiodeDobbelt
15.08.20 - 10.10.2018.000-20.000
11.10.20 - 31.10.2014.000-16.000
01.04.21 - 18.04.2117.000-19.000
19.04.21 - 16.05.2113.000-15.000
17.05.21 - 24.06.2117.000-19.000
25.06.21 - 16.08.2121.000-23.000
17.08.21 - 10.10.2118.000-20.000
11.10.21 - 31.10.2114.000-16.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Særtilbud: Book 7 nætter før 30/8 2020.
Spar 15 % af værelsesprisen, bliv opgraderet til næste værelseskategori (med samme udsigt).
Vælg mellem gratis halvpension ELLER voucher på 280 euro pr. værelse til brug i restauranterne.
Gælder køb af nye rejser med afrejse mellem 18/7 og 31/10 2020. Rabatten er inkluderet i de viste priser.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Mallorca t/r med SAS
 • Lufthavnsskatter
 • 8 dages billeje
 • 7 nætter på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa 5*, Puerto de Soller. Deluxe Mountain View værelse
 • Overdådig morgenmadsbuffet
 • Shuttle service fra hotellet til bymidte og Port Soller stranden
 • Gratis WiFi i værelset og alle fælles områder
 • Gratis adgang til Talise Spa

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Parkeringsafgift på hotellet - 10 EUR. pr. dag for Nyhavn Rejsers gæster (normalpris 20 EUR).

Bemærk

 • Tillæg for havudsigt: Ca. 950 kr. pr. dag pr. værelse i juli
 • Turistskat pr. nat pr. person over 16 år: Maj-oktober 4,40 EUR. November-april 1,10 EUR. Skatten halveres f.o.m. den niende nat