Xl Spain Nobu Ibiza Bay Pool Deck
Ibiza, Spanien

Nobu Hotel Ibiza Bay

Designerluksus med Six Senses Spa tæt på Ibiza by

Nyd Ibizas afslappede bohemestil, når den er bedst. Nobu Hotel Ibiza Bay inviterer til afslappet og moderne loungestemning i Talamanca-bugten krydret med fortrinlig gastronomi og afslappende Six Senses spabehandlinger.

Nobu Hotel Ibiza Bay ligger lige ud til strand og vand få minutters kørsel fra hyggelige Ibiza by, hvor katedralen på toppen af bakken vogter over den gamle bydel Dalt Vila. 

Fredelig beliggenhed på Ibiza

På Nobu Hotel Ibiza Bay er I på sikker afstand af de store parties i Sant Antonio og Playa d'en Bossa, men kan naturligvis nemt komme dertil, hvis det skulle trække i jer. I stedet kan I gå lige fra hotellet ud på stranden, hvor den hyggelige board walk inviterer til gåture langs vandet – eller en god morgenløbetur. Ude på Talamanca-bugten ligger bådene og vipper og er med til at skabe en fredfyldt kulisse, som man kan skue ud over i det uendelige. 
Xl Spain Nobu Ibiza Bay Spa Cabana View
Xl Spain Nobu Ibiza Bay Pool View
Xl Spain Nobu Ibiza Bay Sunbeds
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser og suiter på Nobu Ibiza Bay

Nobu Hotel Ibiza Bay har 152 lækkert indrettede værelser og suiter, der fordeler sig på en række forskellige kategorier alt efter størrelse og udsigt. Nyhavn Rejser kan især anbefale følgende værelser. 

  • Deluxe Room, 37 m2 inkl. balkon. Maks. 2 personer. 
  • Deluxe Seaview Room, 38 m2 inkl. balkon. Maks. 2 personer.
  • Junior Suite, 43 m2 inkl. balkon. Maks 3 personer 
  • Junior Suite Sea View, 43 m2 inkl. balkon. Maks. 3 personer

Det er også muligt at få suiter med egen plunge pool på Nobu Hotel Ibiza Bay. Rejser I som familie, er det muligt at få to Deluxe-værelser med en dør imellem. Alle værelser og suiter har lækre badeværelser, minibar, Nexus tablet, Nespresso-maskine, 48” tv med Bluetooth og lydsystem med iPod docking. Der er gratis Wi-Fi både på værelser og i fælles områder. . 

Designerluksus ved stranden

Nobu Hotel Ibiza Bay er præget af stramme linjer i et gennemført design, hvor skønne detaljer i tekstiler, kunsthåndværk og indretning i øvrigt skaber varme og harmoni. 

Hotellet har set fra luften form som et E, der er åbent ud mod vandet med en voksenpool i den ene gårdhave og en familiepool i den anden. Her er et stort antal solstole ved de to poolområder og også cabanaer, som I kan leje for dagen, hvis I vil forkæle jer selv lidt ekstra. 

Familiepoolen har mest skygge, hvilket passer de fleste børnefamilier glimrende. Og skal børnene lidt væk fra solen for en stund, er her en smuk børneklub, man som voksen kan blive helt misundelig på. Selv for teenagers er her skræddersyede programmer.

Ibiza Bay Spa by Six Senses Spa

Som en blåstempling af den eksklusive stemning og det høje kvalitetsniveau er det Six Senses, der står bag spa’en på Nobu Ibiza Bay. Nyd skønhedsbehandlinger og wellness, få pulsen op i fitnesscentret og forkæl både krop og sjæl med Tai Chi, Qi Gong og meditation.

Gastronomi på Nobu Ibiza Bay

Gastronomiens betydning på Nobu Ibiza Bay kan ses alene af navnet. Nobu er kælenavnet på den japanske stjernekok Nobuyuki Matsuhisa, der sammen med Robert De Niro startede den nu verdensomspændende kæde af Nobu-restauranter og senere også Nobu-hotellerne. En af Nobu-restauranterne ligger på hotellet. Glæd jer til det bedste fra det moderne japanske køkken.

Stjernekokken Dani Garcia holder også til på Nobu Ibiza Bay med restauranten BIBO, hvor han har kurateret menuen med stærk inspiration fra Ibizas lokale råvarer og sjæl.

På restaurant Chambao kan I nyde spanske specialiteter med vægt på alt godt fra havet, mens Bay Cafe ved stranden serverer energifyldte juicer, superfood salater og andre sunde lækkerier. 

Beach Deck ved voksenpoolen følger op med flere lækre juicer, friske sommerruller, smoothies og et køligt glas tinto de verano. Poolbaren ved familiepoolen tilbyder lette retter til solen går ned, hvorefter det er stedet at nyde sin drink før maden. Endelig er her Juice Bar og Lounge Bar, der også serverer smagfulde tapas. I kommer hverken til at mangle vådt eller tørt!

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Spain Nobu Ibiza Bay Pool Deck
Spanien, Europa

Glæd jer til

Stilrene Nobu Hotel Ibiza Bay 5* i Talamancabugten

Six Senses Spa

Gastronomiske oplevelser på bl.a. restaurant Nobu

Ibizas bohemestil og skønne bugter

Egen bil til at udforske øen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.