Xl Spain Six Senses Ibiza Private Sundeck Terrace (1)
Ibiza, Spanien

Six Senses Ibiza

Live kunstscene, spa og bohemeliv i et stille hjørne af Ibiza

I et stille og naturskønt hjørne af det nordlige Ibiza har Six Senses kombineret sin unikke tilgang til bæredygtighed, enkelhed og underspillet luksus med det bedste af øens traditioner for frisind, chic bohemekultur og levende kunst. Resultatet er et fabelagtigt refugie, indhyllet i blomsterhaver, klippelandskaber og Middelhavets vuggende rytme. 

Bohemeliv og harmonisk luksus på Ibiza 

Six Senses Ibiza folder sig ud som en modernistisk og naturtro landsby på tippen af det nordlige Ibiza – med en fabelagtig udsigt til Xarraca-bugten og Det Baleariske Hav. Det her er et roligt hjørne af Ibiza, som føles meget langt fra mængderne og de pulserende ntklubber på den sydlige del af øen - til gengæld er der musik alle vegne på Six Senses Ibiza. Også til morgenmaden. Vi er på Ibiza, trods alt. 
 
Det er område, der ikke mindst er kendt for sine sprituelle refugier, kreative miljøer og dramatiske klippekyster – her er ingen sandstrande, men de lysende azurblå bugter er forførende og man kan nemt komme i vandet flere steder tæt på resortet, som også byder på en vidunderlig Infinity Pool.     
 
Blot 10 minutter på gåben tager jer til den nærmest lille by, Portinatx. Her finder I lidt lokalt liv med to fine sandstrande, små buikker, supermarked, barer og restauranter, som kan dække de mest basale behov eller blot byder på en lille udflugt. I kan også bruge resortets cykler og tage på opdagelse i området.

Bæredygtige værdier og design med omtanke 

Six Senses Ibiza kombinerer til perfektion den essentielle og naturalistiske tilgang, som altid kendetegner Six Senses resorts, men på Ibiza er dette gjort med en enestående sans og omtanke for den omgivende natur – og med en tydelig forankring i øens kulturelle identitet på tværs af lokale traditioner, 1960’ernes hippiekultur og det moderne, chikke bohemeliv, som på mange måder er indbegrebet af Ibiza i dag. 
 
Glæd jer bl.a. til at nyde "blomsterhavet" og udforske resortets gallerier med nøje udvalgte fotografer fra Ibiza – taget af nogle af verdens mest anerkendte fotografer fra fotobureauet Magnum. Og til at nyde følelsen af at være forbundet til alt det bedste, som Ibiza er lavet af. Uden filter og på jeres helt egne præmisser. 
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fra jord til bord med israelsk stjernekok

Årstidens grøntsager fra egne økologiske køkkenhaver og det sunde middelhavskøkken er omdrejningspunktet for de kulinariske oplevelser, som venter jer på Six Senses Ibiza. Hovedpersonen er den israelske stjernekok Eyal Shani, som er kendt for sin brændende passion for grøntsager – og sin evne til at omsætte dem til enkle, gennemførte og stærkt vanedannende retter.  
 
Glæd jer bl.a. til rustikke kreationer på The Farm, som har til huse i en 400 år gammel gård og olivenmølle. Her sidder I ved langborde, omgivet af resortets økologiske landbrug og køkkenhaver, ligesom der løbende arrangeres pop-up madkurser i samarbejde med forskellige gæstekokke. 
Resortets friske råvarer kan også nydes på Orange Orchard og The Piazza, mens Live Cave byder på vidunderlig tapas, kreative deleretter - samt et stort udvalg af klassiske og originale drinks. 

Wellness og yoga med Six Senses Spa

Som det altid er tilfældet med Six Senses, er resortets spa et rejsemål i sin egen ret. Glæd jer til en verden af wellness med et stort udvalg af skønheds- sundhedsbehandlinger samt skræddersyede fitnessprogrammer under vejledning af kyndige behandlere og instruktører.  
I finder bl.a. et dampbad, en hammam, et topmoderne fitnesscenter, en café og en juice bar i spa-området, mens der udenfor bl.a. venter jer et skønt yoga-område, en rooftop boksering og en række ”massage-katakomber” med direkte adgang til resortets urtehaver. 
Børneklub med sport og kreativitet
Six Senses Ibiza er i den grad også et familievenligt resort og derfor finder I også en børneklub (5-12 år), hvor de yngre gæster kan prøve kræfter med alt fra kokkeskole, udflugter, sport og et stort udvalg af kreative workshops.

Live kunstscener, bibliotek og livet under vandet

Ibiza er ikke mindst kendt for sine stærke musik- og kunstscene. Øen har været et tilflugtssted for kunstnere i årtier og på Six Senses Ibiza kan I glæde jer til magiske aftener med akustisk musik på The Beach Caves - som også har sit helt eget lydstudio - mens resortets Clubhouse lounge og restaurant ved vandet byder på en åben kunstscene med alsidige programmer og spontane, improviserede indslag.  
 
Six Senses Ibiza har også en tøj- og designbutik, drevet at to designere, som har specialiseret sig i bæredygtig fashion, ligesom I også finder et skønt bibliotek, hvor I kan finde ro og sætte tankerne fri.
 
Området omkring Six Senses inviterer også til skønne vandreture, mountainbike, dykning, snorkling, lige som resortet tilbyder alt fra vinsmagning og kokkeskole til yoga, meditation og meget mere. Hør med jeres rejserådgiver om de forskellige aktiviteter. 

116 skønne værelser, suiter og villaer

Six Senses Ibiza har 116 pragtfulde værelser, suiter og villaer - fordelt på 12 kategorier - der alle er unikt indrettet i lyse, naturlige toner og materialer, som skaber en varm, afslappet og ubesværet bohemestemning. Det hele er tilsat den stilfulde og luksuriøse kant, som også er Ibiza.
 
Vi anbefaler værelser, suiter og villaer med havudsigt, begyndende med en Junior Suite eller en Sea View Junior Suite, hvor I bl.a. har egen dagligstue og fritstående badekar på terrassen med udsigt til havet. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.
Rejser I som stor familie kan vi også anbefale en Xarraca 2-Bedroom Suite. Er I endnu flere - måske endda på tværs af generationer - kan I alle samles i et townhouse, som kommer med 3-5 soveværelser og egen pool.
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Spain Six Senses Ibiza Pool
Spanien, Europa

Glæd jer til

Sublim luksus på Six Senses Ibiza 5*

Ultimativt getaway med fantastisk beliggenhed

Gastronomi, kunst og live musikscene

Wellness og yoga med Six Senses Spa

Store suiter og villaer med havudsigt

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.