XL Spain Tenerife Abama El Mirador Pool
Tenerife, Spanien

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama

Fredfyldt forkælelse væk fra mængderne

Omringet af tropiske haver og vajende palmer, rejser The Ritz-Carlton Tenerife, Abama sig som et eventyrligt, lyserødt palads mod Atlanterhavets endeløse, blå bagtæppe. Det er ikke bare Kanarieøernes ypperste luksusresort. Det er en verden for sig.

Oplev Tenerife væk fra mængderne

Tenerife er bedst kendt som en ægte europæisk ferieklassiker. Kanarieøernes grand old lady, hvis gyldne strande og livlige feriebyer i årtier har været et yndet rejsemål for solhungrende nordeuropæere. 

Det som færre måske forbinder med Tenerife, er en betagende vulkanø med tropeskove, golde bjerglandskaber, gamle kystbyer, moderne gallerier og maleriske landsbyer, hvor den autentiske, kanariske kultur stadig lever i bedste velgående. Sidst men ikke mindst, er det på Tenerife, at I finder det nok ypperste luksusresort på Kanarieøerne - The Ritz-Carlton Tenerife, Abama.  

Fabelagtigt luksusresort for familier og par

The Ritz-Carlton, Abama kan bedst beskrives som et eventyrligt fristed under solen – hele året rundt. En verden af drømmende svalegange, svævende trapper og skyggefulde haver med bl.a. ni restauranter og barer, heraf to Michelin-restauranter, en vidunderlig spa, syv tennisbaner, syv pools, 18-hullers golfbane og egen strand i en klippebugt. Det er ganske enkelt fortryllende.

 

Adults Only eller Familieferie?

Glæd jer til et enestående luksusresort væk fra de store turiststrømme, der er som skabt til en uforglemmelig ferie for hele familien – og i lige så høj grad for jer, der ønsker uforstyrret forkælelse og tosomhed i luksuriøse og fredfyldte omgivelser. En del af resortet er endda forbeholdt voksne, ligesom der findes familieværelser, børnepool og en børneklub med et væld af aktiviteter for alle aldre.

Xl Spain Tenerife Abama Circuito Termal Spa
XL Spain Tenerife Abama Spa Jacuzzi
XL Spain Tenerife Abama Beach Golf Course Golfer Buggy

Et drømmepalads af terrakotta og tropiske haver

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama er bygget som en maurisk middelalderby med en central borg, det såkaldte Citadel, der folder sig ud som et drømmeagtigt og labyrintisk terrakottapalads i flere niveauer, bundet sammen af små kanaler, fritsvævende trapper, gemte terrasser og overdådige haver med mere end 300 forskellige tropiske planter, blomster og palmer.  

Med sine 400 værelser er The Ritz-Carlton Tenerife, Abama et stort resort, men det føles ikke sådan – ikke mindst fordi der alle steder er kroge, nicher og gårdhaver, der skaber intime og hyggelige rum, som I kan nyde mere eller mindre uforstyrret. Og så er der udsigten. Til de vidunderlige haver og Atlanterhavet med naboøen La Gomera i baggrunden. Det bliver ikke bedre.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Et væld af skønne restauranter - to med Michelin-stjerner

På The Ritz-Carlton Tenerife, Abama, finder I hele 9 restauranter og barer, som tilsammen byder på en kulinarisk jordomrejse med alt fra italienske favoritter på Verona og spansk tapas på Txoco til gourmet burgers og grillet skaldyr på Beach Club. Glæd jer også til drinks, hummer og alt godt fra havet med resortets bedste udsigt på El Mirador – mens I kan nyde en overdådig morgenmadsbuffet på skønne La Veranda.

Resortets gastronomiske flagskibe er dog den verdensberømte baskiske restaurant M.B, som har to Michelin-stjerner, og det japanske fusionskøkken Abama Kabuki, som med én Michelin-stjerne regnes for en af Europas ypperste japanske restauranter. Begge Michelin-restauranter er forbeholdt voksne. Større børn over 7 år er dog velkomne. Michelin-restauranterne er lukkede i kortere eller længere perioder i lavsæsonen (ca. maj-september).

Syv pools, spa og tog til stranden

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama har naturligvis et topmoderne fitnesscenter samt hele syv pools, herunder en børnepool og en pool forbeholdt voksne (forbeholdt jer, der bor i Villa Club-afdelingen). Resortets pools bliver opvarmet i de lidt køligere vintermåneder og på trods af det milde vejr er det en skøn detalje, der hurtigt bliver værdsat af såvel store som små badegæster.  

Glæd jer også til at nyde resortets fabelagtige spa med romersk bad, Hammam, sauna, isgrotte, yoga pavillon og alverdens kropsbehandlinger med inspiration fra lokale urter og traditioner. 

Vi skal også huske at nævne stranden. En vidunderlig, lille strand, som putter sig i en klippebugt nedenfor resortet. Det tager kun få minutter at komme derned med resortets shuttletog, der kører mellem stranden og resortet hver halve time. Alternativt, kan I gå de syv minutter ned til en kabelbane, der bringer jer det sidste stykke ned til stranden.

18-hullers golfbane og professionelle tennisbaner

En af The Ritz-Carlton Tenerife, Abamas største attraktioner er den pragtfulde 18-hullers golfbane, der er designet af den legendariske britiske golfspiller Dave Thomas – med tilhørende akademi og private trænere. Sidstnævnte finder I også ved resortets syv tennisbaner, der gennem årene har lagt hus til flere professionelle turneringer på højeste niveau. Der er tillæg for at benytte både tennis og golffaciliteter.

Værelser, villaer og suiter

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama har 9 værelseskategorier, der fordeler sig på værelser, villaer og suites med forskellige grad af havudsigt og udsigt til de skønne haver og resortet. Værelser og suiter har gennemgået en større renovering i 2023, og der tilbydes nu også suiter med privat pool. 

Værelserne er alle rummelige og enkelt indrettet i moderne, minimalistisk stil med varme toner, masser af gulvplads, balkoner og luksuriøse badeværelser i marmor med adskilt badeområde.  Alle værelser har tv, Wi-FI, minibar, aircondition og tekøkken med Nespresso-maskine. 

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Ekstra forkælelse med Villa Club

Vil I forkæle jer selv lidt ekstra, anbefaler vi værelser og suiter i Villa Club-afdelingen, hvor I bor i små 'casitas' med en semi-privat pool foran - kun til jeres casita-række. Derudover kan I bl.a. drage fordel af:

  • Vin, cava, øl, sodavand og snacks omkring jeres semi-private pool gennem hele dagen.
  • Adgang til Villa outdoor lounge ved El Mirador, inkl. snacks i udvalgte tidsrum
  • Morgenmad i El Mirador restauranten

Hør med jeres rejserådgiver om alle fordele med Villa Club (som ændrer navn til The Retreat i 2024)

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Spain Tenerife Abama Beach Kids Playing In Pool
Spanien, Europa

Familieluksus på Tenerife

8 dage fra

22.000 kr.

Glæd jer til

Fredfyldt forkælelse på Tenerifes ypperste luksusresort

Egen strand, opvarmede pools og aktiviteter for alle aldre

At udforske Tenerifes smukke natur med m. vulkan og hvalsafari

Michelin-stjerner og skønne restauranter for hele familien

Stilfulde suiter med havudsigt og masser af plads

Xl Spain Tenerife Abama Lagoon Pool
Spanien, Europa

Glæd jer til

Fredfyldt forkælelse på Tenerifes ypperste luksusresort

Gylden strand, syv opvarmede pools og Beach Club

Spa med bl.a. Hammam, romersk bad og isgrotte

Michelin-mad på Restaurant MB og Abama Kabuki

Et vidunderligt Deluxe værelse på 50 m2 med stor terrasse

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Spanien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.