• Puente Romano Beach Resort and Six Senses Spa i Marbella
  • Plaza Village - den hyggelige gårdhave i aftenbelysning på Puente Romano Beach Resort i Marbella, Spanien
  • Puente Romano Beach Resort and Six Senses Spa i Marbella

Landsbystemning og luksus i Andalusien

8 dages familieferie til Puente Romano Beach Resort 5* i Marbella fra 16.000 kr., børn fra 3.500 kr.

Glæd jer til:

Lækre pool-områder og børnevenlig strand

Gastronomi fra Michelinstjerner til uformel italiensk

Suite på 65 m2 med separat soveværelse og stue

Tennis, golf, vandsport og børneklubber

Luksuriøs Six Senses Spa!

Læs mere

En rejse til Marbella er en rejse til Spanien i særklasse. Tag familien med på en luksusferie på det 5 stjernede Puente Romano resort som opbygget som en andalusisk landsby. Stemningen er uformel, og både pools, strand og børneklub byder børn hjerteligt velkommen. Det samme gør Six Senses Spa til de voksne.

I Marbella er luksus en livsstil, men stemningen er alligevel helt afslappet, når I oplever Andalusiens perle fra Puente Romano Beach Resort. 

Opbygget som Andalusiens hvide landbyer 

Puente Romano ligger lige ud til stranden i udkanten af Marbella og med store haveanlæg at bolte sig i. Resortet er opbygget som en af Andalusiens hvide landsbyer med små stræder, hvidskurede bygninger og hyggelige pladser. Det giver en behagelig uformel stemning, hvor også børnene vil nyde hvert sekund. 

Stranden og vandet er meget børnevenligt, her er 3 pools plus en børnepool. Om aftenen er hotellets hjerte den centrale plads med 5 restauranter at vælge mellem. Pladsen oplyses af levende lys, og i midten kan man hænge ud i loungemøbler og nyde drinks og livemusik. 

Børnene vil måske søge mod det uformelle brasserie eller italiensk eller thai, men her er også to stjernede Michelinrestauranter! Ved stranden er desuden den afslappede The Seaside Grill, så ingen går sultne i seng. 

Tennis, vandsport og golf

Puente Romano har stor børneklub med masser af sjove tilbud og også et professionelt tennisanlæg, der om sommeren har tenniscamp for børn. Ved stranden kan I nyde mange former for vandsport. Spiller I golf, er en rejse til Marbella et slaraffenland af tilbud, og Puente Romano arbejder sammen med 2 golfbaner, hvor I kan spille. 

Puente Romano har ud over de 3 pools også en egentlig børnepool, og her er en stor Kid's Club delt op i to efter børnenes alder med blandt andet stort spilområde. I kan tage på udflugt op i højlandet, og der er heller ikke langt til Gibraltar med aberne og udsigten mod Afrika.

suite med plads til alle

I skal bo i en af Puente Romanos dejlige garden deluxe suiter med separat soveværelse og stue. 

Velvære i Six Senses Spa

Nu handler det jo ikke kun om børnene. På Puente Romano kan I nyde godt af velgørende behandlinger i en verdensklasse spa: Six Senses Spa! Lige i nærheden ligger mange mærkevarebutikker, cafeer og restauranter, og centrum af Marbella er fyldt med andalusisk charme. 

Transport og sæson

Også transporten til Puente Romano er børnevenlig. Når I rejser til Marbella, flyver I direkte til Malaga (3 t 40 m), og herfra er kun en god halv times kørsel til Marbella.  

Marbella har et fantastisk klima med masser af sol og varme, og her er mindre end 50 dage med regn om året. Det betyder, at I kan rejse til Marbella hele året. Den ene af hotellets pools er opvarmet til 26 grader, så I altid kan få en dejlig dukkert.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Landsbystemning og luksus i Andalusien, voksne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
25.10.19 ‑ 02.11.1919.000‑21.00036.000‑38.000
03.11.19 ‑ 30.11.1915.000‑17.00028.000‑30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Landsbystemning og luksus i Andalusien, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
25.10.19 ‑ 30.11.193.000‑5.0007.000‑9.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Fly København – Malaga

  • Billeje i 7 dage, (Volkswagen Polo eller lign.) Inkl. fri kilometer, diverse forsikringer, skatter og afgifter

  • 7 nætter på Puente Romano i en Garden Deluxe Suite (separat soveværelse og stue)

  • Morgenmadsbuffet

  • Faciliteter: 3 swimmingpools, hvoraf én er opvarmet, strandfaciliteter med solsenge og håndklæder, børneklub med aktiviteter og professionel bemanding, tennisbaner, gratis wifi

Ikke inkluderet

Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda