Xl Spain Marbella Puerte Romano Pool Main

Romantik og spa i Andalusien

Romantik og spa i Andalusien

8 dage fra 17.000 kr.

Kontakt Lars

Tlf. 33 320 320

8 dages afslappet luksus og Six Senses Spa i Marbella

Nyd afslappet luksus og spa i verdensklasse på en rejse til Marbella i Spanien. Puente Romano Beach Resort 5* er bygget op som en andalusisk landsby, hvor arkitektur, indretning og personlig service er gennemført til perfektion.

Oplev en afslappet rejse til Marbella

En rejse til Marbella mellem Malaga og Gibraltar er en rejse til et ferieparadis, der er for Spanien, hvad St. Tropez er for Frankrig. Puente Romano Beach Resort ligger mellem centrum af Marbella og Puerto Banús, der er kædet sammen af en lang strandpromenade og en række af hoteller og private palæer af en anden verden. 

I Puerto Banús ligger mange mærkevarebutikker og den ene af områdets to marinaer med store yachts. I centrum af Marbella er der stadig masser af andalusisk stemning fra den gamle fiskerby med smukke pladser og stræder.

Glæd jer til

 • Rejse til Marbella med afslappet 5* luksus
 • Verdensklasse spa: Six Senses Spa
 • Gastronomi, fine dining og service i særklasse
 • Resort udformet som Andalusiens hvide byer
 • Nyd tennis, golf, vandsport, pools og strand
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Andalusisk atmosfære og personlig service

Hele denne stemning mærker I også på Puente Romano Beach Resort. Om aftenen er hotellets hjerte den centrale plads med stilfulde restauranter og den eksklusive natklub. Stemningen er på samme tid sofistikeret og helt nede på jorden. I vil opleve en personlig service med en vidunderlig fokus på jeres velbefindende og på, at alt bare skal fungere på jeres rejse til Marbella.

Det gode liv på Puente Romano i Marbella

På Puente Romano Beach Resort kan I nyde gastronomi fra fine dining til uformel italiensk, de store poolområder og en dejlig strand. Gå også ture langs den lange strandpromenade og hop på en af de gratis cykler for at udforske nabolaget. Lad jer friste af mærkevarebutikker, tapasbarer og pladser fyldt med andalusisk charme. Og kør på udflugter langs kysten og ind i Andalusiens bagland. Vi inkluderer bil alle dage, så I nemt kan komme dertil.

Tennis, vandsport og golf

Puente Romano Beach Resort huser et overdådigt tennisanlæg, og ved den lange strand kan I dyrke diverse former for vandsport. For mange er en rejse til Marbella også en rejse til Andalusiens mange golfbaner. Puente Romano Beach Resort har samarbejde med to golfklubber, hvor I kan spille.  

Ren luksus

På Puente Romano Beach Resort er luksus og personlig service en livsstil for gæster og ansatte. Her leves det gode liv i en ualmindelig afslappet atmosfære understøttet af de smukkeste rammer. Resortet er nemlig skabt med inspiration fra Andalusiens hvide landsbyer. 

Husenes arkitektur er præget af hvidskurede vægge, der brydes af mørke trækonstruktioner, røde tegltage og masser af grønt fra potteplanter på husmurene til blomstrende bougainvillea og høje palmer. Gennemført smukt på en afslappet måde, så man automatisk kommer helt ned i gear.

Velvære i Six Senses Spa

Her skal I bo på jeres rejse

Hvis I vil fuldende jeres rejse til Marbella med skønne spabehandlinger, er I også havnet det rigtige sted. De fleste luksusresorts kan bryste sig af at have en spa. Men det er få forundt - som på Puente Romano Beach Resort - at kunne invitere indenfor i en ægte Six Senses Spa. Det bliver ikke meget bedre. Forkæl jer selv på Puente Romano Beach Resort med velgørende behandlinger i verdensklasse.

Xl Spain Marbella Puerte Romano Beach

I kan rejse til Marbella hele året

Marbella er forkælet med et skønt klima og færre end 50 dage om året kommer der regn. Det betyder, at I kan rejse til Marbella hele året – især, hvis i bor på Puente Romano Beach Resort, hvor alle tre pools er opvarmet. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Malaga t/r
 • Flyskatter
 • Billeje i 8 dage, (Volkswagen Polo eller lign.) Inkl. fri kilometer, diverse forsikringer, skatter og afgifter
 • 7 nætter på Puente Romano Beach Resort 5*. Junior suite, inkl. morgenmad
 • Adgang til fitness center med sauna og dampbad
 • 1 x green fee per person på Marbella Club Golf Resort (incl. shuttle service)

Junior Suite

Pris per person ved 2 voksne
Romantik og spa i Andalusien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.04.24 ‑ 17.05.2425.000‑28.00048.000‑52.000
18.05.24 ‑ 21.06.2436.000‑38.00069.000‑71.000
22.06.24 ‑ 31.08.2447.000‑52.00090.000‑98.000
01.09.24 ‑ 02.11.2428.000‑32.00054.000‑58.000
03.11.24 ‑ 30.11.2416.000‑18.00029.000‑31.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Spanien

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt i Marbella? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og sidder klar til at skræddersy den rejse til Marbella som opfylder netop jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.