• The Ritz-Carlton Abama på Tenerife er velegnet både for par som for familier
 • El Mirador poolen på The Ritz-Carlton Abama, Tenerife
 • Golfbane ved The Ritz-Carlton Abama, Tenerife
 • Solsenge på stranden ved The Ritz-Carlton Abama, Tenerife

Spa, gastronomi og forkælelse for to på Tenerife

8 dage på The Ritz-Carlton Abama 5*, fra 13.000 kr.

Glæd jer til:

10 restauranter, heraf to med Michelin stjerne

Sandstrand og eksklusiv spa

Lækkert deluxe værelse på 50 m2 med stor terrasse

7 swimmingpools, heraf 1 kun for voksne

18-hullers golfbane (6.271 m) skabt af Dave Thomas

Læs mere

Smuk arkitektur, frodige haver, Michelin restauranter, eksklusiv spa og topdesignet golfbane danner de perfekte rammer for luksuriøse The Ritz-Carlton Abama 5* på Tenerife.

Luksus på The Ritz-Carlton Abama

The Ritz-Carlton Abama på det sydlige og solrige Tenerife er et eksklusivt Ritz-Carlton hotel med en formidabel placering på kanten af de maleriske klipper med panoramaudsigt over Atlanterhavet. Forude venter en afslappende ferie i eksklusive, private omgivelser og med et forkælelsesniveau ud over det sædvanlige.

Eksklusive omgivelser og en ubeskrivelig udsigt

The Ritz-Carlton Abama er designet til at tilbyde gæsterne en unik oplevelse. Beliggende i eksklusive og private omgivelser er arkitekturen holdt i maurisk ”finca” stil i brændte terrakotta farver med skyggefulde oaser og smagfulde detaljer.

De 160 hektar jord er fyldt med små kanaler og overdådige haver med mere end 300 forskellige tropiske planter, blomster og palmer. Og udsigten over Atlanterhavet, solnedgang og naboøen La Gomera er ubeskrivelig – den bør ganske enkelt opleves.

Ikke bare én, men hele to Michelin restauranter!

The Ritz-Carlton Abama har 10 restauranter, som byder på madoplevelser af høj kvalitet. Lige fra de argentinske specialiteter og spansk tapas til en lækker frokost på stranden og fisk og skaldyr på terrassen.

Og naturligvis er kvaliteten helt i top på de to, som har opnået Michelin-stjerne: M.B. Restaurant, som blander tradition, teknik og innovation til et højt niveau. Dertil en vinkælder med over 500 etiketter. Den japanske restaurant Abama Kabuki modtog sin stjerne i 2012 og regnes for én af de bedste i Europa.

The Ritz-Carlton Abama faciliteter:

 • 18-hullers golfbane skabt af Dave Thomas - 6.271 m. Fantastisk udsigt fra de fleste huller.
 • 7 pools, heraf én forbeholdt voksne. Alle opvarmet fra oktober-april samt to lagunepools på stranden
 • Smuk sandstrand med Beach Club
 • 10 restauranter og 5 barer
 • Spa & Wellness med bl.a. Hammam, jacuzzi, hydro terapi pool, sauna, isgrotte og diverse behandlinger
 • 7 tennisbaner, fitness og vandsport
 • 24-timers roomservice, butikker m.m.

Stilfulde hotelværelser fra 50 m2 til 950 m2

Deluxe værelser (2-3 personer), junior suiter (2-3 personer), suiter (2-4 personer, heraf 1 barn) og 1-2 vær. familiesuiter (4-9 personer) med udsigt til de frodige haver, golfbanen eller til Atlanterhavet.

Alle værelser/suiter har: Aircondition, badekåber og badetøfler, badeværelsesartikler, internet adgang, fladskærms satellit-tv, minibar, terrasse eller balkon, deponeringsboks og lækre håndklæder og sengelinned.

De største suiter suiter har desuden jacuzzi/pool, Nespresso maskine, spisestue, luksuriøse badeværelsesartikler m.m. 

Oplev Tenerife – én af De Kanariske Øer

Vulkanøen Tenerife er en verden for sig. Solen skinner trofast året rundt over Atlanterhavets strande, mens bananpalmerne vifter fornøjet i den lune brise. Ikke mærkeligt, at lokalbefolkningen på Tenerife er indbegrebet af den spanske sjæl.

Den kanariske ø har noget at sige enhver. Med den knejsende vulkan Teide som det stolte centrum er der muligheder for oplevelser for alle aldersklasser. Tag på vulkantur på Teides kæmpe krater, nyd en dag på havet om bord på en katamaran, smag på det kanariske køkken, udforsk de barske og frodige bjerge og de små bjergbyer. Eller brug timer i endeløs leg i Atlanterhavets bølger. Præcis som øens fredede delfiner og hvaler.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Spa, gastronomi og forkælelse for to på Tenerife
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.06.19 ‑ 12.10.1912.000‑14.00018.000‑20.000
13.10.19 ‑ 03.11.1916.000‑18.00028.000‑30.000
11.11.19 ‑ 30.11.1915.000‑17.00024.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Tenerife Syd t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r eller en uges billeje
 • 7 nætter på The Ritz-Carlton Abama 5*, Tenerife. Deluxe-værelse citadel resort view, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Opgradering til havudsigt, 2-3000 kr. pr. person for en uge (afhængig af sæson)

Bemærk

TILKØB HALVPENSION

2.890 kr. per voksen per uge

I kan spise for op til 55 euro per person per dag i alle restauranter med særligt udvalgte 3-retters menuer. Forvent merbetaling ved spisning i Michelin-restauranterne M.B og Kabuki.