Xl Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Rooms Exterior Sunrise
Kandy, Sri Lanka

Santani Wellness Resort & Spa

Et vidunderligt retreat for velvære, spa og yoga

Santani Wellness Resort & Spa er en perle i Sri Lankas frodige højland. Her begraver I mobilen, og overgiver jer til omgivelsernes og udsigtens næsten mediterende effekt. I dyrker yoga. Slapper af. Bliver forkælede i spaen. Og får kulinariske madoplevelser.

Det ultimative resort for par, der vil opleve Sri Lankas smukke natur kombineret med velvære, spa og yoga.

Resortet er i udgangspunktet 100 % WiFi-frit, så I slukker mobilerne og tager en digital detox. Der er dog aldrig længere til omverdenen, end I kan spørge efter koden til WiFi, som I kan logge på fra jeres værelse.

I harmoni med Sri Lankas højland

Så snart I ankommer, mærker I den særlige ro og energi, som indhyller Santani Wellness Resort & Spa. At være gæst her handler nemlig om at være i balance og harmoni med naturen og omgivelserne. At passe på jer selv og komme helt ned i gear. Og bare rolig, det sker helt af sig selv for naturen omkring resortet er intet mindre end fantastisk.

Så langt øjet rækker ser I frodige, grønne teplantager, marker, bjerge og bølgende højdedrag. Et landskab, som gemmer på tætbevokset jungle og fredfyldte naturområder, hvor I kan dyrke yoga og meditere til lyden af rislende vandløb og kvækkende frøer.

Xl Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa River
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Spa og saltvandspool med infinity-udsigt

På Santani Wellness Resort & Spa bruger I dagene på afslapning og aktiviteter, som øger følelsen af velvære og indre ro. I spaen kan I starte med et besøg i det varme dampbad eller sætte jer til rette i saunaen, hvor en glasvæg, skaber den perfekte panoramaudsigt ud over højlandet, før I overgiver jer til en dejlig spabehandling. Som en del af jeres retreat kan I også benytte infinity-poolen med termisk saltvand. 

Mad efter jeres ønsker og inkluderet fuldpension

I Santani Wellness Resort & Spas restaurant byder menukortet på en wellness-orienteret menu af super delikat kaliber. I har inkluderet fuldpension og ikke alkoholiske drikkevarer. Den første dag I ankommer til resortet, bliver I budt velkommen og hvis I ønsker det, kan I snakke med en kok, som tilrettelægger middagene efter jeres ønsker. Grøntsagerne dyrker de selv i deres organiske baghave, og kød samt skaldyr er friskfanget i lokalområdet.

I finder ingen alkohol på menukortet. Til gengæld kan I vælge mellem forskellige lækre, friskpressede juicer. Morgenmaden tilberedes også efter jeres ønsker, og kan serveres, når I vil.

Villaer i lækkert design

Resortets 16 villaer er hver især en oase i smukke bjergomgivelser. Resortet har fokus på bæredygtighed, og det afspejler sig bl.a. i designet, som er rå og minimalistisk – men udsigten er alt andet! At sidde på jeres terrasse og se morgendisen lette fra den grønne dal, mens solen står op bag bjergene er bogstaveligtalt betagende og en oplevelse i sig selv.

Der er ikke aircondition, men naturlig ventilation på værelserne samt myggenet, kaffemaskine og en paraply, hvis I skulle få brug for dette. 

I kan bo to personer i en villa.

XL Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Pool View Woman
Xl Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Lounge
XL Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Wellness Kit

Yoga og meditation

I kan deltage i flere forskellige gratis yoga og meditationstimer hver dag, og timerne er naturligvis ledsaget af resortets professionelle og dedikerede wellness-team. Har I særlige ønsker, lytter og guider personalet jer, så I opnår præcist dét, I søger med jeres ophold.

I kan desuden deltage i forskellige programmer, der hver især har fokus på forskellige formål såsom at leve sundt, blive afstresset, detoxe kroppen m.m. I kan naturligvis også bo på resortet blot for oplevelsens og naturens skyld.

Udforsk naturen til fods eller på cykel

Hvis I har lyst til at være aktive, er det oplagt at udforske den fantastiske natur, som omgiver resortet. I kan eksempelvis tage på en guidet privat vandretur eller cykle på mountainbikes.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Aerial View Beach
Sri Lanka, Asien

Spa, yoga og velvære på Sri Lanka

11 dage fra

36.500 kr.

Glæd jer til

At komme helt ned i gear, i kontakt med alle sanser

Yoga, spa og wellness i smukke omgivelser

3 nætter på Santani Wellness Resort 4+* med helpension

5 nætter på Anantara Peace Haven Tangalle 5* med halvpension

Vandfly mellem resorts, så I kommer hurtigt frem

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.