Xl Thailand 9 Hornbills Tented Camp Koh Yao Noi Tent From The Back
Koh Yao Noi, Thailand

9 Hornbills Tented Camp

Sublim glamping med Thailands smukkeste udsigt

Med sine villatelte med pool, fredfyldte omgivelser og spektakulære placering med udsigt over Phang Nga-bugtens kalkstensklipper, placerer 9 Hornbills Tented Camp sig helt på forkant af glamping-scenen i Thailand. Det er et af de sjældne steder, hvor det føles som om, at hele verdens magi er samlet på ét sted.

Glamping med gudesmuk udsigt

Et sted oppe i bakkerne på uberørte Koh Yao Noi venter jer en verden, der er som taget ud af et postkort. Her er Wi-Fi, men ingen tv eller aircondition. Kun næsehornsfuglenes sang, der lyder fra de blå skygger i junglen. Ude i horisonten skifter Phang Nga-bugtens kalkstensklipper farve i solnedgangen. 

I morgen begynder dagen med morgenmad, som I kan nyde, mens de magiske omgivelser vågner op omkring jer. Velkommen til glamping med 9 Hornbills Tented Camp.

Xl Thailand 9 Hornbills Tented Camp Koh Yao Noi Massage
Xl Thailand 9 Hornbills Tented Tented Camp Koh Yao Noi Longtail Boat Beach
Xl Thailand 9 Hornbills Tented Camp Koh Yao Noi Front Tent Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Private middage og pop-up bar

På 9 Hornbills Tented Camp er der en lille pop-up bar, og når sulten melder sig, står jeres butler klar til at sørge for middag ved jeres teltvilla med udsigt over Phang Nga-bugten. I kan også tage jeres middag med ud til en af øerne i bugten – eller arrangere jeres helt egen grillaften i haven. I bestemmer. Det her er jeres fristed.

Rendyrket afslapning og autentiske oplevelser

Der findes steder, hvor det mest af alt handler om at være til. Sådan er det på 9 Hornbills Tented Camp. Lad tankerne vandre over den drømmeagtige udsigt. Mærk sandet mellem tæerne ved stranden. Nyd en god bog ved jeres egen pool. Og lad roen og følelsen af velvære vokse, mens verdens støj og jag langsomt fordamper over den blå horisont. På søsterresortet kan I finde vej til spaen eller dyrke yoga på stranden, mens Koh Yao Nois fredfyldte omgivelser og lokale liv inviterer til udflugter - til vands og til lands.

Resortet tilbyder gratis kajakker, SUP-boards og wakeboards til brug ved stranden, mens I også kan leje motorcykler eller cykler til at udforske øen. Har I lyst til at tage på opdagelse under vandet, er der naturligvis mulighed for snorkling og dykning omkring de nærliggende øer. For en autentisk og anderledes oplevelse, kan vi også anbefale en sejltur i en longtailbåd med lokale fiskere – jeres kok tilbage på resortet tilbereder gerne de fisk, I fanger på turen – og har I mod på en helt særlig oplevelse, kan I drage ud om natten og lære at fange blæksprutter!

Adgang til strand, spa og restaurant

Der er kun 500 meter til søsterresortet Koyao Island Resort, hvor I bl.a. har adgang til stranden med strandbar, samt en spa og resortets thailandske restaurant Pumpui, der serverer sydthailandske specialiteter med afsæt i dagens fangst af fisk og skaldyr.

Der er naturligvis gratis shuttle (golf buggy) hele dagen mellem Koyao Island Resort og jeres teltvilla oppe i bakkerne.  

Luksuriøse villatelte med pool

9 Hornbills Tented Camp tager glamping-begrebet til nye højder med sine 10 fabelagtige villatelte – alle med egen pool – der på sublim vis forener eksklusiv romantik og ægte camp-stemning. Jeres teltvilla er på hele 108 m2, omkranset af jeres eget private udendørsareal, så I har god plads til bare at være jer selv. Det hele er indrettet med smagfulde, lokalt fremstillede møbler – af teaktræ fra bæredygtig skovdrift.

Den store seng og det drømmeagtige myggenet er villateltets midtpunkt med et loungeområde og lille bibliotek på den ene side og et åbent badeværelse på den anden. Her finder I bl.a. et fritstående badekar med fortryllende udsigt, mens I også kan glæde jer til at bade under solen og stjernehimlen i den skønne udendørs bruser, der ligger nogle meter fra teltet. Toilettet er inde i teltet, men kun afskærmet af en lille skillevæg, så der er ingen "lydisolering". 

Hvordan kommer I til 9 Hornbills Tented Camp?

Det tager cirka 30-40 min at sejle til Koh Yao Noi fra Phuket, som har en international lufthavn. Det er også nemt at sejle til Koh Yao Noi fra Krabi, hvor der også er en lufthavn. Den samlede rejsetid fra de to lufthavne (eller hoteller) på Phuket og Krabi er cirka 1,5-2 timer. 

9 Hornbills Tented Camp ligger på toppen af en privat bakke med udsigt over søsteresortet Koyao Island Resort. Ved ankomsten checker I ind på Koyao Island Resort, inden I kører op til jeres villatelt i en golf buggy (cirka 7 minutter).

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.