XL Thailand Tree House Villas Koh Yao Noi Island Aerial View
Koh Yao Noi

TreeHouse Villas

Eventyrligt hideaway mellem Phang Nga-bugtens kalkstensklipper. Adults Only

Forestil jer en fredfyldt bugt på den nordlige spids af Koh Yao Noi. En landsby af fortryllende villaer og hængende gangbroer. Omkranset af uberørt jungle, 400 meter privat strand og Phang Nga-bugtens dramatiske kalkstensklipper, der rejser sig mod himlen - lige ved siden af jer. I har fundet det. Jeres eget hemmelige paradis. Væk fra mængderne. I pagt med naturen. Og kun for voksne.

Vidunderlig stemning og velvære i pagt med naturen

Et unikt refugie, der bringer smilet frem - kun for voksne

Nærvær. Ro. Forkælelse. Eventyrlige villaer, der emmer af chikt design og romantik. Og en legesyg, afslappet stemning, der er svær at sætte ord på. TreeHouse Villas er ikke blot et adults only luksusresort med en fantastisk beliggenhed. Det er et af de sjældne steder, der bringer et smil frem I jer – igen og igen.

Måske har det noget at gøre med næsehornsfuglenes brummende sang. Og trætoppene, der rasler blidt omkring jeres soveværelse og balkon på 2. etage. Nedenunder finder I villaens åbne stue – den er kun overdækket – hvor jeres plunge pool inviterer til fredfyldte stunder med en drink eller to.

Men alt det er kun begyndelsen.

Luksus med omtanke og lokal forankring

Upcycling. Brug af naturlige byggematerialer. Naturlige plejeprodukter. Ansvarligt ressourceforbrug og affaldshåndtering. Ansættelse af lokale indbyggere fra øen – 95 procent af personalet er lokale. Uddannelse af personale, herunder i bæredygtighed. Økologiske køkkenhaver, der bidrager med grønt til resortets restauranter. Støtte til projekter for det lokale samfund. Støtte til naturprojekter for at beskytte bl.a. næsehornsfuglene. Træplantning og mange flere tiltag.

TreeHouse Villas har stort fokus på bæredygtighed og resortets søsætter løbende nye initiativer til gavn for både naturen og det lokale samfund på Koh Yao Noi. Hør med jeres rejserådgiver om resortets aktuelle projekter og tiltag.

Vidunderlig thai-mad, naturoplevelser og to slags villaer

Autentisk thai-mad og Middelhavskøkken

Roots Restaurant & Lounge er resortets hjerte – det er her, I begynder dagen med en vidunderlig morgenmadsbuffet, mens frokost og aften byder på a la carte med autentisk thai-mad og internationale favoritter.

Al Fresco kan I glæde jer til italienske klassikere og det bedste fra Middelhavets køkkener – i en åben pavillon direkte ude på stranden.

Seafood Terrace byder på thai-mad og indslag fra det internationale menukort – med fokus på seafood og dagens friske fangst. Det hele er ledsaget af et godt vinkort, ligesom restauranten også arrangerer skønne tema-buffeter ved siden af a la carte-menuen.

Sundowner’s Bar er resortets charmerende strandbar, hvor bean bags i sandet, stearinlys, cocktails, skønne solnedgange og levende musik under stjernerne, inviterer til hyggelige stunder dag og aften.

TreeHouse Villas arrangerer også private middage på stranden - og i jeres egen villa - med egen tjener.

Pool, spa og private yogatimer

Foruden jeres egen plunge pool i villaen, har TreeHouse Villas også en pool, der ligger ved siden af Roots Restaurant & Lounge - resortet deler spaen The Serenity Spa med naboen Paradise Koh Yao Resort – glæd jer til at glide langsomt ned i junglens dybe ro, mens I nyder en af spaens mange kropsbehandlinger - med udsigt til rismarker og en dam fyldt med liljer.

På spa-menuen finder I alt fra aromaterapier og thai-massager til private yogatimer, dampgrotte og en plunge pool med vandfald.

Havkajak, snorkling, cykelture og fisketure

Cykelture rundt på Koh Yao Noi med lokal guide, mountainbike, sejlture i Phang Nga-bugten og fisketure med lokale fiskere. I kan også glæde jer til snorkling og havkajak langs de dramatiske kalkstensklipper og stenbugter på den nordlige del af Koh Yao Noi. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige interesser eller ønsker til aktiviteter under jeres ophold.  

Treehouse Villas og Beachfront Pool Villas

TreeHouse Villas har 32 villaer – I kan vælge mellem en eventyrlig TreeHouse Villa i 2 etager, der har en åben stueetage med plunge pool og en første etage med soveværelse og balkon mellem trætoppene – balkonerne giver virkelig en følelse af at svæve mellem trækronerne, mens stranden og Phang Nga-bugten altid er i sigte. Villaerne fordeler sig på en let skråning - så uanset, hvilken villa, I vælger, kan I glæde jer til en skøn udsigt.

Hvis I vil bo nede på stranden, har resortet også Beachfront Pool Villa med sin egen 7 meter lange pool og direkte adgang til stranden.

Alle villaerne emmer alle af skøn boutique-stemning med et shabby chic interiør, der bl.a. tæller fritstående badekar, formet som hængekøjer, mens I bl.a. finder aircondition, minibar, smart tv, Wi-Fi og Nespresso-maskine i jeres villa.

Rejser I med familie eller venner, kan I checke ind i den 390 m2 store Hilltop Pool Villa med 2 sove- og badeværelser, foruden en stor terrasse med en 12 meter lang infinity pool og separat plunge pool.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.