• Farverigt marked i Chiang Mai
 • Marked i Chiang Mai, Nordthailand
 • Lokalt marked, Chiang Mai

På cykel til Nordthailands duftende køkken

På to hjul gennem Chiang Mai til køkkener, templer og markeder

Marked i Chiang Mai, Nordthailand
Læs mere

Tag på et afteneventyr på cykel gennem Chiang Mai. I kommer tæt på byens stemning, templerne og markederne, og jeres guide viser vej til Nordthailands smagfulde køkken. Medbring nysgerrighed og god appetit!

Smag på Nordthailandnordthailands enestående køkken

Duften af Chiang Mais traditionelle køkken - også kaldet ”muang food” - får munden til at løbe i vand. Et køkken, som byder på sprøde flæskesvær med chilidip, grillede pølser med friske urter, skønne karryretter baseret på søde tomater og den lækreste, møre kylling i kokossuppe med hjemmelavede nudler.

Cykler i Chiang MaiPå to hjul gennem byen

Turen starter i selskab med jeres lokale guide, som viser jer vej gennem Chiang Mais hyggelige gader, imens solen går ned over byen. Chiang Mai er relativt flad, så vejene er perfekte til en cykeltur. I følger trygt jeres guide gennem byen, mens I suger de mange indtryk til jer og oplever byens lokale liv, som glider forbi.

De tre kongers monument i Chiang MaiTre konger og byens navle

Undervejs fortæller guiden om Chiang Mais kultur og historie. Det er om at lytte godt efter, for det er en begivenhedsrig affære, der i dag symboliseres af De tre kongers monument i den gamle bydel. Her finder I også ”byens navle” - Inthakin templet, der er hjemsted for en 700 år gammel og meget hellig, hvid Buddha. Templet er en magisk oplevelse om aftenen, og måske I er heldige at opleve munkenes sang.

Vælg aftensmaden på det lokale marked

Efter en kort cykeltur ankommer I til et stort og særdeles indbydende, lokalt marked. Med små skåle i et traditionelt 'madpakketårn' går I på eventyr på markedet for at udforske de mange madboder.

I bestemmer selv, hvilke specialiteter I har lyst til at smage på, og jeres guide kan hjælpe med, hvilke råvarer der er i udbud afhængigt af sæsonen. I kan roligt smage på det autentiske, nordthailandske køkken. Her er noget for enhver smag, og jeres guide udvælger kun retter og steder, hvor hygiejnen er i top.

Smag på Nordthailands køkkenKlar, parat, spis!

Efter I har oplevet markedet og fyldt skålene op, er det tid til at nyde aftensmaden. Sæt jer til bords I bedste thailandske stil på plastikstole ved et lille vakkelvornt bord, og del de mange velduftende retter med hinanden. 

Aftenen sluttes af på en lokal restaurant ved flodbredden, hvor I kan nyde en kop traditionel Mae Salong-te og en klassisk thailandsk dessert. Den perfekte afslutning på en kulinarisk og aktiv aften i Chiang Mai.

Praktisk information

Cykelturen foregår i roligt tempo gennem Chiang Mais små gader på cykler, som er i god stand. I får udleveret hjelme og vand ved starten af udflugten, og cyklerne justeres naturligvis efter jeres behov.

 

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.