Xl Thailand Koh Chang The Chill Resort & Spa Pool Sunset

Eventyr og øhop i Koh Chang Marine Park

Eventyr og øhop i Koh Chang Marine Park

14 dage fra 24.500 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Fra Bangkok via Chantaburis lokalliv til strandliv på skønne boutiquehoteller

Oplev Bangkok fra boutiquehotel ved Chao Praya-floden. Udforsk Chantaburi-provinsen på et eventyr til templer, natur og lokalliv. Og nyd en uges øhop med skønne resorts på Koh Chang og Koh Koods smukke og afslappede strande.

Bangkok og øhop

Denne rejse til Thailand er til jer, der elsker det afslappede strandliv, men som også vil mere end det med oplevelser tæt på det autentiske liv både i storby og på landet.

I starter i Bangkok, hvor I bor lige ud til Chao Praya-floden ved et af byens mest autentiske kvarterer, som en guide introducerer jer til.

Herfra fortsætter I på øhop i Koh Chang Marine Park i det østlige Thailand. I bor på strandresort væk fra det store turiststrøg på Koh Chang lige ud til en smuk strand. Senere har I en charmerende bungalow ved stranden på Koh Kood, som også på forunderlig vis er gået fri af masseturismen trods øens idyl og skønhed.

Glæd jer til

 • Boutiquehoteller håndplukket for deres charme og bedste beliggenhed
 • Med guide til Bangkoks gemte gyder i jeres lokalområde
 • 2 dage gennem Chantaburis mangrove, frugtplantager og historie
 • Lille strandresort på Koh Chang med udsigt over havet
 • Bo i bungalow direkte på Thailands måske bedste strand

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Bangkok 3 nætter på Bangkok 3 Højdepunkter Gadekøkkener, markeder, restauranter og shopping i verdensklasse. Gadekøkkener, markeder, restauranter og shopping i verdensklasse.
Koh Chang 3 nætter på Koh Chang 3 Højdepunkter Strandliv og snorkel- og dykkerture i Koh Chang National Marine Park. Strandliv og snorkel- og dykkerture i Koh Chang National Marine Park.
Koh Kood 4 nætter på Koh Kood 4 Højdepunkter Øhop i speedbåd og fredfyldt strandferie væk fra mængderne. Øhop i speedbåd og fredfyldt strandferie væk fra mængderne.
Xl Thailand Koh Chang White Beach Sea
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Thailand om aftenen dag 1 for så at lande i Bangkok om formiddagen dag 2 lokal tid. Når I har fået jeres bagage i lufthavnen i Bangkok, er Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at køre jer til jeres hotel.

Riva Surya Bangkok 4*, Bangkok

De næste tre nætter skal I bo på det hyggelige hotel Riva Surya Bangkok. Hotellet ligger ud til Chao Phraya-floden, der er Bangkoks livsnerve og fyldt med liv fra flodpramme til longtail boats inkl. flodbusser og flodtaxier, som I nemt kan hoppe om bord på.

Også på landsiden er hotellets beliggenhed optimal. Lige på den anden side af vejen finder I den charmerende og autentiske bydel Banglamphu. Her er en dejlig stemning, masser af små restauranter og også gode steder til en ryg- eller fodmassage. Men måske frister en tur i poolen mere lige nu?

XL Thailand Hotel Riva Surya Bangkok From Chao Praya River

Velkommen til Bangkok

Sidst på eftermiddagen kommer en guide forbi for at tage jer med en tur rundt i nabolaget både til fods og med lokal transport. I får en masse gode tips, som I kan udnytte, når I de næste dage skal udforske Bangkok på egen hånd.

Turen slutter ca. kl. 18, hvor I får anbefalet en god thairestaurant. Og uden at tænke over det, er I allerede kommet godt ind i den lokale rytme.

Dagene er sat af til at udforske Bangkok på egen hånd. Har I været her før, har I nok set de store templer og paladser, men ellers er det nu.

Gadekøkkener, markeder og klonger

Kom også om bag facaden på markeder og gadekøkkener på både om dagen og af aftenen. Nyd de store kontraster og mange indtryk, byen kan give. Der er masser af muligheder f.eks. en dejlig cykeltur eller med båd og longtailboat ad chao Praya ud til forstædernes kanaler, klongerne, tæt på lokallivet.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere noget hjemmefra, så I ved, I kommer med de bedste udbydere.

Xl Thailand Bangkok Klong Canal Excursion Boat

Xl Thailand North Farmer Cows Road Landscape

I kunne nu i princippet køre til lufthavnen, tjekke ind, stille jer i kø til security tjek og så vente på flyet til Trat længere mod syd, hvorfra man sejler til Koh Chang. Hele vejen i flyet kunne I så se nysgerrigt ned på Chantaburi-provinsens frugtplantager, templer og landsbyer.

I kunne jo også blive på jorden og opleve det hele!

Xl Thailand Chanthaburi Chantaboon Old Village Houses River
Xl Thailand Koh Chang The Chill Resort & Spa Splash Room
XL Thailand Market Fruit

2 dage med templer, natur og landsbyer

Vi gør transporten til en kæmpe oplevelse i Chantaburi-provinsen. I kommer tæt på de lokale i små landsbyer og besøger markeder og fascinerende templer som Wat Saman Rattanaram med den 16 m høje statue af hinduguden Ganesh, der vogtes af mandshøje rotter med spyd!

I Chantaburi by overnatter I på et boutique-hotel i bydelen Chantaboon, hvor de gamle træhuse står på bredden af floden og på pæle ud i vandet.

Fra fastlandet til Koh Chang

Dag 6 er I fremme ved færgen til Koh Chang. Det tager en halv times tid. I ankommer på den nordlige spids af Koh Chang, og snart vil I kunne se masser af liv med barer og restauranter langs vejen ved f.eks. White Sand Beach – og nok være glade for, at I ikke stopper.

The Chill Resort & Spa 4*, Koh Chang

I skal i stedet bo 4 nætter på The Chill Resort & Spa længere mod syd, hvor der hersker en helt anden fred, men stadig med masser af små restauranter og butikker at gå til. I bor for enden af Kai Bae-stranden og er omgivet af en skøn loungestemning på det moderne strandresort.

XL Thailand Similand Island Sea Turtle Snorkeling

De næste par dage af jeres rejse til Thailand går med at nyde afslapning og strand på Koh Chang. Navnet betyder elefantøen, men forvent ikke at se elefanter på gadehjørnerne af den grund. Det skyldes øens form.

Hvis I nænner at forlade The Chill Resort & Spa, kan I tage på kajakture eller vandreture til junglens vandfald. Bagefter kan I nyde en tur i spaen.

Snorkling ved Koh Chang

Er I til livet under havoverfladen, er der glimrende snorkel- og dykkerture i Koh Chang National Marine Park. Det bedste er at sejle til de små øer syd for Koh Chang som Koh Yak, Koh Nok og Koh Wai.

Xl Thailand Koh Chang The Chill Resort & Spa Beach Swing

Xl Thailand Koh Kood Bang Bao Bay Aerial Sunrise

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet af en lokal dele-taxi (song thaew) og kørt til fiskerlandsbyen Ban Bao i den sydlige del af Koh Chang. Her står husene på pæle ude i vandet langs en lang mole, Ban Bao Pier, hvor også fiskerbåde, speedbåde og turbåde ligger fortøjet. En af dem venter på jer og sammen med de andre i byen sejler I til Koh Kood, hvor I køres til jeres lille resort.

Xl Thailand Koh Kham Shallow Waters

Tilkøb: Øhop i speedbåd med skønne stop på vejen

Vi kan kun anbefale, at I opgraderer jeres transport fra Koh Chang til Koh Kood til en oplevelse og hopper om bord i en privat speedbåd. Når I ikke skal dele med andre har I nemlig muligheden for at gøre transporten til en oplevelse og øhoppe, bade og snorkle mens I bevæger jer mod Koh Kood.  

Første stop er på Koh Wai, og bagefter venter Koh Kham, hvor I får frokost. Også Koh Mak kommer I til, før I bliver sejlet direkte til anløbsbroen ved jeres hotel på Koh Kood. Hør jeres rejserådgiver om at tilkøbe denne unikke mulighed.

Tinkerbell Resort 3+*, Koh Kood, Thailand

De næste 4 nætter skal I nyde livet i et lille strandparadis på Koh Kood, Tinkerbell Resort. Her er blot 16 villaer, så derfor skal I bestille denne rejse i god tid. Ellers løber andre med oplevelsen. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at opgradere til en villa med egen pool.

Xl Thailand Koh Kood Tinkerbell Resort Beach Front Villa Bedroom

Koh Kood er alt det, man drømmer om, når man tænker på thailandske tropeøer. Smukke strande, svajende palmer, turkist vand og snorkling fra stranden. Læg hertil det forunderlige faktum, at den store turisme har fundet til andre øer, så I på Koh Kood kan nyde en helt anden fred.

Hotellet arrangerer flere udflugter fra vandreture til besøg i en fiskerlandsby, hvis I vil lidt væk. Der er også lidt butikker og restauranter i nabolaget. Men ellers nyder I bare stemningen på hotellet og de postkortsmukke omgivelser i fulde drag.

Xl Thailand Koh Chang Bang Bao Pier Lighthouse

Det er blevet tid til at tage hjem fra jeres rejse til Thailand med øhop i Koh Chiang Marine Park. Den sidste sejltur går fra Koh Kood til fastlandet og tager en god times tid. Herfra bliver I kørt det lille stykke til lufthavnen i Trat, og så går det hjemad med et stop i Bangkok. I lander dag 14 dansk tid.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Undervejs har vi sørget for masser af spændende indtryk, hvor vi gør selve transporten til en oplevelse.

I kunne flyve fra Bangkok til Koh Chang, men så ville I gå glip af Chantaburi-provinsens spændende natur, historie og lokale liv. Derfor kører I med privatchauffør, der sørger for mange stop undervejs og overnatning på boutiquehotel.

Og så er det altid værd at gøre en tur med båd til en privat øhop. Istedet for at sejle over bølgerne på en båd fra Koh Chang til Koh Kood, så overvej en privat sejltur, hvor I kan stoppe for at sole, slappe og snorkle på en række smukke øer på vejen.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Bedste sæson for denne Thailand-ferie

Bedste rejseperiode er november til april. Speedbådsturen fra Koh Chang til Koh Kood kan f.eks. ikke altid laves fra maj til oktober og må erstattes af katemaran/færge.

Tal med os om priser på denne rejse eller alternative rejser til Thailand i denne periode.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bangkok / Trat-Bangkok / Bangkok-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavn, hoteller og oplevelser
 • 3 nætter på Riva Surya 4*, Bangkok. Deluxe Riva Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Velkommen til Bangkok
 • Oplevelse: 2 dage gennem Thailands frugthaver til Koh Chang
 • 3 nætter på The Chill Resort & Spa 4*, Koh Chang. The Splash Pool Access Room, inkl. morgenmad
 • Bil og båd fra Koh Chang til Koh Kood
 • 4 nætter på Tinkerbell Resort 3*, Koh Kood. Beachfront Bungalow, inkl. morgenmad
 • Båd og bil fra Koh Kood til Trat Lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Eventyr og øhop i Koh Chang Marine Park
RejseperiodeDobbelt
10.08.22 ‑ 14.12.2224.000‑27.000
15.12.22 ‑ 31.03.2329.000‑32.000
01.04.23 ‑ 31.10.2325.000‑27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Transferen mellem Koh Chang og Koh Kood foregår i lokal dele-taxi (song thaew) og i delt speedbåd. Her er ingen luksus, men effektiv transport mellem A og B. Det er normalt en smuk tur gennem øhavet, men vil I have lidt komfort anbefaler vi istedet, at booke en privat transfer. Hør din rejserådgiver om muligheden.
 • Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønsker – snak med vores Thailand-ekspert om netop jeres rejsedrømme.
 • Rejser I med børn? Vi kan sagtens lave denne rejse for familier, hvor vi bytter hoteller og værelse ud med andre, så I har optimale forhold for jeres familier.
 • Der kan forekomme jule- og nytårstillæg.
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. I kan få flere dage på øerne. Opleve flere øer. Tilknytte ekstra oplevelser i Bangkok. Og så videre.

Tal også med os, hvis I planlægger at tage denne rejse til Thailand med børn. Så finder vi familieværelser eller justerer måske et hotel – men stadig håndplukket for stemning og beliggenhed som nu.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.