• Kridhvid sandstrand ved The Chill Resort & Spa på Koh Chang i Thailand
  • Baan Luang Rajamaitri, hotel i Chantaboon i Chanthaburi
  • Havudsigt fra jeres Beach Front Villa på Tinkerbell Resort på Koh Kood, Thailand
  • Kvinde nyder naturen i en kano i Thailand
  • Infinity pool på The Chill Resort & Spa på Koh Chang i Thailand

Eventyr og øhop i Koh Chang Marine Park

Fra Bangkok via Chantaburis lokalliv til daseliv på tropeøer og boutiquehoteller, 14 dage fra 22.500 kr.

Glæd jer til:

Boutiquehoteller håndplukket for deres charme og bedste beliggenhed

Med guide til Bangkoks gemte gyder i jeres lokalområde

2 dage gennem Chantaburis mangrove, frugtplantager og historie

Lille strandresort på Koh Chang med udsigt over havet

Bo i bungalow direkte på Thailands måske bedste strand

Læs mere

Oplev Bangkok fra boutiquehotel ved Chao Praya-floden. Udforsk Chantaburi-provinsen på et eventyr til templer, natur og lokalliv. Og nyd en uges øhop med skønne resorts på Koh Chang og Koh Koods smukke og afslappede strande.

Denne rejse til Thailand er til jer, der elsker det afslappede strandliv, men som også vil mere end det med oplevelser tæt på det autentiske liv både i storby og på landet.

Bangkok og øhop

I starter i Bangkok, hvor I bor lige ud til Chao Praya-floden ved et af byens mest autentiske kvarterer, som en guide introducerer jer til.

Herfra fortsætter I på øhop i Koh Chang Marine Park i det østlige Thailand. I bor på strandresort væk fra det store turiststrøg på Koh Chang lige ud til en smuk strand. Senere har I en charmerende bungalow ved stranden på Koh Kood, som også på forunderlig vis er gået fri af masseturismen trods øens idyl og skønhed.

Vi gør transport til en oplevelse

Undervejs har vi sørget for masser af spændende indtryk, hvor vi gør selve transporten til en oplevelse.

I kunne flyve fra Bangkok til Koh Chang, men så ville I gå glip af Chantaburi-provinsens spændende natur, historie og lokale liv. Derfor kører I med privatchauffør, der sørger for mange stop undervejs og overnatning på boutiquehotel.

Og så er det altid værd at gøre en tur med båd til en privat øhop. Istedet for at sejle over bølgerne på en båd fra Koh Chang til Koh Kood, så overvej en privat sejltur, hvor I kan stoppe for at sole, slappe og snorkle på en række smukke øer på vejen.

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. I kan få flere dage på øerne. Opleve flere øer. Tilknytte ekstra oplevelser i Bangkok. Og så videre.

Tal også med os, hvis I planlægger at tage denne rejse til Thailand med børn. Så finder vi familieværelser eller justerer måske et hotel – men stadig håndplukket for stemning og beliggenhed som nu.

Bedste sæson for denne Thailand-ferie

Bedste rejseperiode er november til april. Speedbådsturen fra Koh Chang til Koh Kood kan f.eks. ikke altid laves fra maj til oktober og må erstattes af katemaran/færge. Tal med os om priser på denne rejse eller alternative rejser til Thailand i denne periode.

Program

Dag 1-2
I rejser til Thailand

Riva Surya Hotel i Bangkok ligger ud til floden i det gamle kvarter BanglamphuI rejser til Thailand om aftenen dag 1 for så at lande i Bangkok om formiddagen dag 2 lokal tid. Når I har fået jeres bagage i lufthavnen i Bangkok, er Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at køre jer til jeres hotel.

Riva Surya Hotel i Bangkok - deluxe Riva roomRiva Surya Bangkok 4*, Bangkok

De næste tre nætter skal I bo på det hyggelige hotel Riva Surya Bangkok. Hotellet ligger ud til Chao Phraya-floden, der er Bangkoks livsnerve og fyldt med liv fra flodpramme til longtail boats inkl. flodbusser og flodtaxier, som I nemt kan hoppe om bord på.

Også på landsiden er hotellets beliggenhed optimal. Lige på den anden side af vejen finder I den charmerende og autentiske bydel Banglamphu. Her er en dejlig stemning, masser af små restauranter og også gode steder til en ryg- eller fodmassage. Men måske frister en tur i poolen mere lige nu?

 Khlong San området i BangkokVelkommen til Bangkok

Sidst på eftermiddagen kommer en guide forbi for at tage jer med en tur rundt i nabolaget både til fods og med lokal transport. I får en masse gode tips, som I kan udnytte, når I de næste dage skal udforske Bangkok på egen hånd.

Turen slutter ca. kl. 18, hvor I får anbefalet en god thairestaurant. Og uden at tænke over det, er I allerede kommet godt ind i den lokale rytme.

Dag 3-4
Bangkok på egen hånd

Oplev Bangkoks mange kanaler på nært hold

Dagene er sat af til at udforske Bangkok på egen hånd. Har I været her før, har I nok set de store templer og paladser, men ellers er det nu.

Gadekøkkener, markeder og klonger

Kom også om bag facaden på markeder og gadekøkkener på både om dagen og af aftenen. Nyd de store kontraster og mange indtryk, byen kan give. Der er masser af muligheder f.eks. en dejlig cykeltur eller med båd og longtailboat ad chao Praya ud til forstædernes kanaler, klongerne, tæt på lokallivet.

Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere noget hjemmefra, så I ved, I kommer med de bedste udbydere.

Dag 5-6
Gennem Thailands frugthaver til Koh Chang

Oplev Thailand i øjenhøjdeI kunne nu i princippet køre til lufthavnen, tjekke ind, stille jer i kø til security tjek og så vente på flyet til Trat længere mod syd, hvorfra man sejler til Koh Chang. Hele vejen i flyet kunne I så se nysgerrigt ned på Chantaburi-provinsens frugtplantager, templer og landsbyer.

I kunne jo også blive på jorden og opleve det hele!

Den skønne autentiske bydel Chantaboon i Chanthaburi2 dage med templer, natur og landsbyer

Vi gør transporten til en kæmpe oplevelse i Chantaburi-provinsen. I kommer tæt på de lokale i små landsbyer og besøger markeder og fascinerende templer som Wat Saman Rattanaram med den 16 m høje statue af hinduguden Ganesh, der vogtes af mandshøje rotter med spyd!

I Chantaburi by overnatter I på et boutique-hotel i bydelen Chantaboon, hvor de gamle træhuse står på bredden af floden og på pæle ud i vandet.

Solsenge på stranden ved The Chill Resort & Spa på Koh Chang i ThailandFra fastlandet til Koh Chang

Dag 6 er I fremme ved færgen til Koh Chang. Det tager en halv times tid. I ankommer på den nordlige spids af Koh Chang, og snart vil I kunne se masser af liv med barer og restauranter langs vejen ved f.eks. White Sand Beach – og nok være glade for, at I ikke stopper.

Splash Room på The Chill Resort & Spa på Koh Chang i ThailandThe Chill Resort & Spa 4*, Koh Chang

I skal i stedet bo 4 nætter på The Chill Resort & Spa længere mod syd, hvor der hersker en helt anden fred, men stadig med masser af små restauranter og butikker at gå til. I bor for enden af Kai Bae-stranden og er omgivet af en skøn loungestemning på det moderne strandresort.

Dag 7-8
Afslapning på Koh Chang

Solnedgang over hotellets infinity pool på The Chill Resort & Spa på Koh Chang i Thailand

De næste par dage af jeres rejse til Thailand går med at nyde afslapning og strand på Koh Chang. Navnet betyder elefantøen, men forvent ikke at se elefanter på gadehjørnerne af den grund. Det skyldes øens form.

Hvis I nænner at forlade The Chill Resort & Spa, kan I tage på kajakture eller vandreture til junglens vandfald. Bagefter kan I nyde en tur i spaen.

Kridhvid sandstrand ved The Chill Resort & Spa på Koh Chang i Thailand

Snorkling ved Koh Chang

Er I til livet under havoverfladen, er der glimrende snorkel- og dykkerture i Koh Chang National Marine Park. Det bedste er at sejle til de små øer syd for Koh Chang som Koh Yak, Koh Nok og Koh Wai.

Dag 9
I sejler til Koh Kood

Lavvandet strand ved den smukke ø Koh Kham i ThailandEfter morgenmaden bliver I hentet på hotellet af en lokal dele-taxi (song thaew) og kørt til fiskerlandsbyen Ban Bao i den sydlige del af Koh Chang. Her står husene på pæle ude i vandet langs en lang mole, Ban Bao Pier, hvor også fiskerbåde, speedbåde og turbåde ligger fortøjet. En af dem venter på jer og sammen med de andre i byen sejler I til Koh Kood, hvor I køres til jeres lille resort.

Luftfoto af den utroligt smukke Bang Bao Bay på Koh Kood i ThailandTILKØB: Øhop i speedbåd med skønne stop på vejen

Vi kan kun anbefale, at I opgraderer jeres transport fra Koh Chang til Koh Kood til en oplevelse og hopper om bord i en privat speedbåd. Når I ikke skal dele med andre har I nemlig muligheden for at gøre transporten til en oplevelse og øhoppe, ade og snorkle mens I bevæger jer mod Koh Kood.  

Første stop er på Koh Wai, og bagefter venter Koh Kham, hvor I får frokost. Også Koh Mak kommer I til, før I bliver sejlet direkte til anløbsbroen ved jeres hotel på Koh Kood. Hør jeres rejserådgiver om at tilkøbe denne unikke mulighed.

Nyd det overdækkede loungeområde på Tinkerbell Resort på Koh Kood, ThailandTinkerbell Resort 3+*, Koh Kood, Thailand

De næste 4 nætter skal I nyde livet i et lille strandparadis på Koh Kood, Tinkerbell Resort. Her er blot 16 villaer, så derfor skal I bestille denne rejse i god tid. Ellers løber andre med oplevelsen. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at opgradere til en villa med egen pool.

Dag 10-12
Afslapning på Koh Kood

Soveværelse med sublim udsigt i jeres Beach Front Villa på Tinkerbell Resort på Koh Kood, ThailandKoh Kood er alt det, man drømmer om, når man tænker på thailandske tropeøer. Smukke strande, svajende palmer, turkist vand og snorkling fra stranden. Læg hertil det forunderlige faktum, at den store turisme har fundet til andre øer, så I på Koh Kood kan nyde en helt anden fred.

Hotellet arrangerer flere udflugter fra vandreture til besøg i en fiskerlandsby, hvis I vil lidt væk. Der er også lidt butikker og restauranter i nabolaget. Men ellers nyder I bare stemningen på hotellet og de postkortsmukke omgivelser i fulde drag.

Dag 13-14
Hjem fra øhop i Thailand

Luftfoto af Tinkerbell Resort på Koh Kood i ThailandDet er blevet tid til at tage hjem fra jeres rejse til Thailand med øhop i Koh Chiang Marine Park. Den sidste sejltur går fra Koh Kood til fastlandet og tager en god times tid. Herfra bliver I kørt det lille stykke til lufthavnen i Trat, og så går det hjemad med et stop i Bangkok. I lander dag 14 dansk tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS

Eventyr og øhop i Koh Chang Marine Park
RejseperiodeDobbelt
14.04.21 - 30.04.2122.000-24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

  • Transferen mellem Koh Chang og Koh Kood foregår i lokal dele-taxi (song thaew) og i delt speedbåd. Her er ingen luksus, men effektiv transport mellem A og B. Det er normalt en smuk tur gennem øhavet, men vil I have lidt komfort anbefaler vi istedet, at booke en privat transfer. Hør din rejserådgiver om muligheden.
  • Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønsker – snak med vores Thailand-ekspert om netop jeres rejsedrømme.
  • Rejser I med børn? Vi kan sagtens lave denne rejse for familier, hvor vi bytter hoteller og værelse ud med andre, så I har optimale forhold for jeres familier.
  • Der kan forekomme jule- og nytårstillæg.