• Poolen på Six Senses Samui
 • Soveværelse på Six Senses Samui i Thailand
 • The Warehouse Hotel i Singapore ligger ud til Robertson Quay
 • Garden by the Bay i Singapore

Koh Samui og Singapore på Six Senses og designhotel

Poolvilla på Koh Samui og pulserende Singapore 12 dage fra 21.500 kr., børn fra 6.500 kr.

Glæd jer til:

Barfodsluksus på Six Senses Samui 5*

Økologisk kokkeskole på Koh Samui

The Warehouse 5* i Singapore

Sprudlende Singapore med mangfoldig storbystemning

Masser af vidunderlig tid sammen

Læs mere

Lad jer forkæle med barfodsluksus og en stor poolvilla på Six Senses Samui 5* i Thailand. Og fortsæt så til pulserende byliv i Singapore med base på The Warehouse 5*, et smukt designhotel på kajen fyldt med enestående historie. 

På det nordøstlige Koh Samui i Thailand ligger Six Senses Samui 5* omgivet af frodighed og med formidabel havudsigt. Det er her jeres rejse begynder.

Harmoni og velvære i fuldendte omgivelser

Six Senses' særlige koncept med afslappet barfodsluksus giver en følelse, I mærker dybt ind i sjælen. Man overgiver sig til harmonien med det samme. Alle fra jeres personlige butler til restauranternes tjenere har fuld opmærksomhed på jeres velbefindende.

Stor poolvilla på Six Senses Samui

Alt på Six Senses Samui er bygget i harmoni med naturen. I har en stor poolvilla, der er indrettet lige så overdådigt, som det er enkelt og rustikt. I kan hænge længe på poolkanten og se ud over det tropiske landskab, men restauranternes eventyr trækker jer væk, og det samme gør spaen og stranden.

Tidslomme i Singapore

Efter en uge i det fredfyldte paradis går turen til et par spændende dage i Singapore, der er en pulserende storby med sin helt egen sjæl. Det er ikke bare et stop på vejen, men en oplevelse, som fuldender jeres rejse.

I Singapore skal I bo på det smukke designhotel The Warehouse, der er indrettet i et gammelt pakhus direkte på kajen og fyldt med historie og stemning.

Madoplevelser på Koh Samui

Begge hoteller er klar til at forkæle jer med gastronomiske oplevelser. Dining on the Rocks på Six Senses Samui er f.eks. berømmet langt ud over Thailands grænser. Men vi sørger også for mere ydmyge gastronomiske oplevelser.

På Koh Samui skal I på økologisk kokkeskole og få de friske ingredienser mellem fingrene. Så kan I tage alle Thai-køkkenets hemmeligheder med hjem, når I savner en bid af Østen.

Skræddersyet rejse til Thailand og Singapore

Alt på denne rejse kan tilpasses jeres ønsker. Vil I have flere eller færre dage? Vil I hellere til Bangkok end Singapore? Tal med jeres rejserådgiver om den rejse, I drømmer om. Opholdet i Singapore sker mest optimalt med Singapore Airlines, der flyver udvalgte dage fra København, men alt er muligt.

Hør om priser for børn

Rejser I med børn, så ring og hør om de helt rigtige værelsestyper for jer. De er hjerteligt velkomne begge steder.

Program

Dag 1-2
I rejser til Thailand

Six Senses SamuiI rejser til Thailand, hvor I lander i den hyggelige lufthavn på Koh Samui dag 2 lokal tid. I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel, Six Senses Samui 5*, hvor I skal nyde at bo den næste uge.

Soveværelse på Six Senses Samui i Thailand

Six Senses Samui 5*, Koh Samui

Six Senses Samui er lavet af det stof, drømme er lavet af. Lyder det som meget store ord? Det er det også, men I vil med det samme mærke, hvordan Six Senses Samui lever op til dem.

I er ankommet til et af verdens bedste luksusresorts med gastronomi, service og faciliteter i særklasse og alligevel en fuldstændig afslappet stemning præget af harmoni og velvære i alt. Ægte barfodsluksus. I skal bo i en vidunderlig poolvilla indrettet så smagfuldt og afstemt, som kun Six Senses kan gøre det.

Six Senses Samui, main pool, Thailand Børnevenlig barfodsluksus

Rejser I med børn, vil I nyde, hvordan Six Senses Samui tager imod dem og rummer dem, selv om andre er her for den romantiske stemning. Harmonien omfavner alle.

Dag 3-8
Barfodsluksus på Six Senses Samui

Pool villa på Six Senses Samui i ThailandNår I vågner i jeres himmelseng om morgenen og starter dagen med at trække gardinerne fra, vælter lyset ind. Ja, det gælder selvfølgelig kun, hvis I har nænnet at skjule stjernehimlen bag gardinerne aftenen før.  Det næste, der sker, er, at jeres pool kalder på jer til en morgendukkert før den formidable morgenmad.

Herfra går dagen med afslapning, gastronomi, strand, spabesøg og anden velfortjent forkælelse.

Den økologiske have på kokkeskole på Koh Samui i ThailandØkologisk kokkeskole på Koh Samui

Det er dejligt at få maden serveret, især når niveauet er så højt som på Six Senses Samui. Men en af dagene skal I selv i køkkenet. I skal på kokkeskole på et økologisk landbrug ud over det sædvanlige. Gå med i urtehaverne, tilbered lækre thailandske retter og nyd det skønne måltid, I har skabt.

Dag 9
I rejser til Singapore

Singapore skylineEfter en uges tid på Six Senses Samui er I kommet helt ned i gear. Hverdagen er noget, der var en gang et sted meget langt væk. Ja, I er faktisk klar til lidt storby og ekstra oplevelser. Derfor bliver I kørt i lufthavnen for at flyve mod Singapore.

Her venter et par dejlige dage, der ikke bare bryder hjemturen op, men også fylder jer med nye indtryk.

The Warehouse Hotel i Singapore ligger ud til Robertson QuayThe Warehouse 5*, Singapore

Også i Singapore bliver I budt velkommen i lufthavnen og kørt til hotellet. I skal bo 4 nætter på The Warehouse, der ligger på kajen i et kvarter, hvor sømændende i gamle dage levede det søde liv, før de fragtede varer fra Malacca-strædet ud i verden. Nu er det gamle pakhus indrettet som designhotel med skønne detaljer, luksuriøs stemning og masser af personlighed. 

Dag 10
Byliv i Singapore

Koon Seng Road på Singapore Food Trail AdventureSingapore er en hypermoderne storby, der klemmer sig sammen på 13.5 km2. Alligevel er her plads til smukke grønne oaser. I vil hurtigt bemærke den forunderlige mangfoldighed i alt fra de forskellige religioners templer til markeder og spisesteder.

Udforsk Singapores madmarkeder på Singapore Food Trail AdventureSkal I på guidet tur?

I kan vælge at trave Singapores gader tynde på egen hånd, eller måske er I mere til historien bag? Overvej om I vil tilvælge en bid af Singapore, hvor I følges med en guide til cafeer og madsteder fra en indisk kaffebar til streetfood i alle afskygninger. Turen har også et tid til rundvisning på Peranakan-museet, hvor I hører om historien og de mange kulturer, der har skabt Singapore, som det er i dag.

Dag 11-12
Hjem fra rejse til Thailand og Singapore

Singapore Flyer var verdens største pariserhjul. Den største står nu i Las Vegas og er 2,6 m. højere.Fra barfodsluksus på Koh Samui og byliv i Singapore går turen nu atter hjem til hverdagen. I bliver kørt i lufthavnen og lander hjemme i Danmark dag 13 dansk tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

vOKSENPRIS

Strandliv og storbyliv på Six Senses
RejseperiodeDobbelt
27.10.21 - 14.12.2122.000-24.000
15.12.21 - 16.12.2126.000-28.000
17.12.21 - 05.01.2233.000-36.000
06.01.22 - 17.04.2223.000-27.000
18.04.22 - 09.07.2221.000-24.000
10.07.22 - 31.08.2224.000-27.000
01.09.22 - 31.10.2221.000-23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Strandliv og storbyliv på Six Senses, børn
Rejseperiode1. Barn
27.10.21 - 14.12.215.000-7.000
15.12.21 - 23.12.2110.000-12.000
24.12.21 - 31.03.228.000-10.000
01.04.22 - 20.06.226.000-8.000
21.06.22 - 15.08.228.000-10.000
16.08.22 - 31.10.226.000-8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Singapore-Koh Samui t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 7 nætter på Six Senses Samui 5*, Koh Samui. Poolvilla inkl. halvpension (på 'Dining on the Hill' og 'Chill at the Beach')
 • Oplevelse: Økologisk kokkeskole på Koh Samui
 • 2 nætter på The Warehouse 5*, Singapore. Warehouse Loft-værelse inkl. morgenmad
 • Transport mellem lufthavne og hoteller

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
 • Evt. ekstra seng til barnet på The Warehouse hotel. Barnet deler seng med forældre.

Bemærk

 • Rejsen laves optimalt med Singapore Airlines, som flyver fra Danmark på udvalgte dage. Rejsen kan dog også laves med andre flyselskaber ligesom den kan forlænges, forkortes eller laves via Bangkok i stedet for Singapore.
 • Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønsker – snak med vores Thailand-ekspert om netop jeres rejsedrømme.
 • Rejser i med børn? I kan sagtens kombinere Koh Samui og Singapore. Kontakt os for muligheder og priser.