XL Thailand Six Senses Samui Main Pool

Koh Samui og Singapore på Six Senses og designhotel

Koh Samui og Singapore på Six Senses og designhotel

13 dage fra 26.500 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Poolvilla på Koh Samui og pulserende Singapore

Lad jer forkæle med barfodsluksus og en stor poolvilla på Six Senses Samui 5* i Thailand. Og fortsæt så til pulserende byliv i Singapore med base på The Warehouse 5*, et smukt designhotel på kajen fyldt med enestående historie. 

På det nordøstlige Koh Samui i Thailand ligger Six Senses Samui 5* omgivet af frodighed og med formidabel havudsigt. Det er her jeres rejse begynder.

Glæd jer til

 • Barfodsluksus på Six Senses Samui 5*
 • Økologisk kokkeskole på Koh Samui
 • The Warehouse 5* i Singapore
 • Sprudlende Singapore med mangfoldig storbystemning
 • Masser af vidunderlig tid sammen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Koh Samui, Thailand 7 nætter på Koh Samui, Thailand 7 Højdepunkter Økologiske kokkeskole, gastronomi og rendyrket barfodsluksus med fabelagtig poolvilla. Økologiske kokkeskole, gastronomi og rendyrket barfodsluksus med fabelagtig poolvilla.
Singapore 2 nætter på Singapore 2 Højdepunkter Historiske kvarterer, forrygende temaparker og shopping i verdensklasse. Historiske kvarterer, forrygende temaparker og shopping i verdensklasse.
Xl Thailand Koh Samui New Star Beach Resort Kayak Couple
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Harmoni og velvære i fuldendte omgivelser 

Six Senses' særlige koncept med afslappet barfodsluksus giver en følelse, I mærker dybt ind i sjælen. Man overgiver sig til harmonien med det samme. Alle fra jeres personlige butler til restauranternes tjenere har fuld opmærksomhed på jeres velbefindende.

Alt på Six Senses Samui er bygget i harmoni med naturen. I har en stor poolvilla, der er indrettet lige så overdådigt, som det er enkelt og rustikt. I kan hænge længe på poolkanten og se ud over det tropiske landskab, men restauranternes eventyr trækker jer væk, og det samme gør spaen og stranden.

Design hotel i storbyen

Efter en uge i det fredfyldte paradis går turen til et par spændende dage i Singapore, der er en pulserende storby med sin helt egen sjæl. Det er ikke bare et stop på vejen, men en oplevelse, som fuldender jeres rejse.

I Singapore skal I bo på det smukke designhotel The Warehouse, der er indrettet i et gammelt pakhus direkte på kajen og fyldt med historie og stemning.

Xl Singapore Gardens By The Bay Walkway
Xl Singapore Dim Sum In Bamboo Steamer
XL Buddha Temple Statue Bangkok Thailand
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan tilpasses jeres ønsker. Vil I have flere eller færre dage? Vil I hellere til Bangkok end Singapore? Tal med jeres rejserådgiver om den rejse, I drømmer om. Opholdet i Singapore sker mest optimalt med Singapore Airlines, der flyver udvalgte dage fra København, men alt er muligt.

Xl Thailand Six Senses Samui Panorama

I rejser til Thailand, hvor I lander i den hyggelige lufthavn på Koh Samui dag 2 lokal tid. I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel, Six Senses Samui 5*, hvor I skal nyde at bo den næste uge.

XL Thailand Six Senses Samui Ocean Front Pool Villa Suite Bedroom

Six Senses Samui 5*, Koh Samui

Six Senses Samui er lavet af det stof, drømme er lavet af. Lyder det som meget store ord? Det er det også, men I vil med det samme mærke, hvordan Six Senses Samui lever op til dem.

I er ankommet til et af verdens bedste luksusresorts med gastronomi, service og faciliteter i særklasse og alligevel en fuldstændig afslappet stemning præget af harmoni og velvære i alt. Ægte barfodsluksus. I skal bo i en vidunderlig poolvilla indrettet så smagfuldt og afstemt, som kun Six Senses kan gøre det.

XL Thailand Six Senses Samui Six Senses Samui Main Pool

Børnevenlig barfodsluksus 

Rejser I med børn, vil I nyde, hvordan Six Senses Samui tager imod dem og rummer dem, selv om andre er her for den romantiske stemning. Harmonien omfavner alle.

XL Thailand Six Senses Samui Pool Villa

Når I vågner i jeres himmelseng om morgenen og starter dagen med at trække gardinerne fra, vælter lyset ind. Ja, det gælder selvfølgelig kun, hvis I har nænnet at skjule stjernehimlen bag gardinerne aftenen før.  Det næste, der sker, er, at jeres pool kalder på jer til en morgendukkert før den formidable morgenmad.

Herfra går dagen med afslapning, gastronomi, strand, spabesøg og anden velfortjent forkælelse.

XL Thailand Six Senses Samui Breakfast

Økologisk kokkeskole på Koh Samui 

Det er dejligt at få maden serveret, især når niveauet er så højt som på Six Senses Samui. Men en af dagene skal I selv i køkkenet. I skal på kokkeskole på et økologisk landbrug ud over det sædvanlige. Gå med i urtehaverne, tilbered lækre thailandske retter og nyd det skønne måltid, I har skabt.

Small Thailand Koh Samui Experience Island Organics Thai Cooking Class Cooking Station

Xl Singapore Merlion Fountain Dragon Skyline

Efter en uges tid på Six Senses Samui er I kommet helt ned i gear. Hverdagen er noget, der var en gang et sted meget langt væk. Ja, I er faktisk klar til lidt storby og ekstra oplevelser. Derfor bliver I kørt i lufthavnen for at flyve mod Singapore.

Her venter et par dejlige dage, der ikke bare bryder hjemturen op, men også fylder jer med nye indtryk.

XL Singapore The Warehouse Hotel Waterfront View

The Warehouse 5*, Singapore 

Også i Singapore bliver I budt velkommen i lufthavnen og kørt til hotellet. I skal bo 4 nætter på The Warehouse, der ligger på kajen i et kvarter, hvor sømændende i gamle dage levede det søde liv, før de fragtede varer fra Malacca-strædet ud i verden. Nu er det gamle pakhus indrettet som designhotel med skønne detaljer, luksuriøs stemning og masser af personlighed. 

Xl Singapore Shops Street People

Singapore er en hypermoderne storby, der klemmer sig sammen på 13.5 km2. Alligevel er her plads til smukke grønne oaser. I vil hurtigt bemærke den forunderlige mangfoldighed i alt fra de forskellige religioners templer til markeder og spisesteder.

Xl Singapore Former Hill Street Police Station Near Clarke Quay

Skal I på guidet tur? 

I kan vælge at trave Singapores gader tynde på egen hånd, eller måske er I mere til historien bag? Overvej om I vil tilvælge en bid af Singapore, hvor I følges med en guide til cafeer og madsteder fra en indisk kaffebar til streetfood i alle afskygninger. Turen har også et tid til rundvisning på Peranakan-museet, hvor I hører om historien og de mange kulturer, der har skabt Singapore, som det er i dag.

Xl Singapore Satay Street Food Market

Xl Singapore Skyline By Night

Fra barfodsluksus på Koh Samui og byliv i Singapore går turen nu atter hjem til hverdagen. I bliver kørt i lufthavnen og lander hjemme i Danmark dag 13 dansk tid.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Økologisk kokkeskole

Begge jeres hoteller er klar til at forkæle jer med gastronomiske oplevelser. Dining on the Rocks på Six Senses Samui er f.eks. berømmet langt ud over Thailands grænser. Men vi sørger også for mere ydmyge gastronomiske oplevelser.

På Koh Samui skal I på økologisk kokkeskole og få de friske ingredienser mellem fingrene. Så kan I tage alle Thai-køkkenets hemmeligheder med hjem, når I savner en bid af Østen.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Hør om priser for børn

Rejser I med børn, så ring og hør om de helt rigtige værelsestyper for jer. De er hjerteligt velkomne begge steder.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Singapore-Koh Samui t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 7 nætter på Six Senses Samui 5*, Koh Samui. Poolvilla inkl. halvpension (på 'Dining on the Hill' og 'Chill at the Beach')
 • Oplevelse: Økologisk kokkeskole på Koh Samui
 • 2 nætter på The Warehouse 5*, Singapore. Warehouse Loft-værelse inkl. morgenmad
 • Transport mellem lufthavne og hoteller
Pris per person ved 2 voksne
Strandliv og storbyliv på Six Senses
RejseperiodeDobbelt
05.07.22 ‑ 31.08.2230.000‑35.000
01.09.22 ‑ 14.12.2226.000‑28.000
15.12.22 ‑ 16.12.2230.000‑32.000
17.12.22 ‑ 05.01.2337.000‑41.000
06.01.23 ‑ 17.04.2329.000‑32.000
18.04.23 ‑ 09.07.2327.000‑30.000
10.07.23 ‑ 31.08.2330.000‑33.000
01.09.23 ‑ 31.10.2327.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
 • Evt. ekstra seng til barnet på The Warehouse hotel. Barnet deler seng med forældre.

Bemærk

 • Rejsen laves optimalt med Singapore Airlines, som flyver fra Danmark på udvalgte dage. Rejsen kan dog også laves med andre flyselskaber ligesom den kan forlænges, forkortes eller laves via Bangkok i stedet for Singapore.
 • Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønsker – snak med vores Thailand-ekspert om netop jeres rejsedrømme.
 • Rejser i med børn? I kan sagtens kombinere Koh Samui og Singapore. Kontakt os for muligheder og priser. 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.