• The Nai Harn på Phuket
  • The Nai Harn Beach på Phuket
  • Udsigt fra deluxe view værelse på The Nai Harn Beach, Phuket

Underspillet luksus på Phuket

Forkælelse og magisk havudsigt på The Nai Harn 5*, 13 dage fra 14.500 kr.

Glæd jer til:

Nai Harn-stranden, en af Phukets bedste strande

Afslappet atmosfære og lækkert design

Store, lyse værelser med enorme terrasser med havudsigt

Guidet tur til gadekøkkener og markeder i Phuket Old Town

Sejltur mellem Phang Nga-bugtens eventyrlige kalkstensklipper

Læs mere

Er I til havudsigt ad libitum, en smuk strand, funky design og god mad, så er The Nai Harn på Phukets sydspids lige jer. Og så vender det tilmed mod syd, så her er sol hele dagen.

Lige meget om I er på værelset, i restauranten, ved poolen eller i de unikke loungemøbler, folder en panoramaudsigt over havet og stranden sig ud foran jer. 

Det hele starter om morgenen på jeres store terrasse, og det slutter nok også her efter et besøg i den store lounge på restaurantens tag. Hæng ud i de bløde loungemøbler eller nyde en drink ved bordene i elegante, runde sofaer med stjernehimlen over jer. 

Stort værelse med formidabel udsigt

I skal bo på et 81 m2 stort Grand Ocean View-værelse med masser af plads og stor terrasse med smuk daybed og fænomenal havudsigt. Værelset er sydvendt, så I har sol hele dagen. 

God mad og lækker spa 

I køkkenet er omdrejningspunktet friske råvarer og kreativitet. Her er selvfølgelig de klassiske retter fra det internationale og det lokale menukort, men forvent derudover innovativ fusion og små overraskelser. 

Poolen er ikke verdens største, men den slår det meste på udsigt og atmosfære. I den ene ende er der en lille børneafdeling. Børn er nemlig velkomne, men forvent ikke børneklub eller andre børneaktiviteter. The Nai Harn er primært ren romantik. 

OPLEV LOKALLIV OG GADEKØKKENER I PHUKET OLD TOWN

Glæd jer også til at udforske Phuket Old Town i selskab med en lokal guide, som fortæller om byens historie og hemmeligheder, mens I smager jer vej gennem byens farverige og sansefulde markeder samt de allerbedste gadekøkkener. 

Eventyr mellem Phang Nga-bugtens kalkstensklipper

I skal også på heldagstur  til Phang Nga-bugtens dramatiske kalkstensklipper mellem Phuket og Krabi. I sejler ud i Phang Nga-bugten med privat guide og longtailbåd og tager på eventyr i kajak for at udforske skjulte klippegrotter. Der er en frokost med fødderne i sandet på vejen.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person

Underspillet luksus på Phuket
RejseperiodeDobbelt
24.02.18 ‑ 03.04.1820.000‑23.000
04.04.18 ‑ 22.10.1814.000‑16.000
23.10.18 ‑ 14.12.1817.000‑20.000
15.12.18 ‑ 05.01.1929.000‑32.000
06.01.19 ‑ 03.04.1921.000‑24.000
04.04.19 ‑ 05.07.1915.000‑17.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Øvrige måltider
  • Andet ikke nævnt