XL USA Los Angeles Andaz West Hollywood Andaz West Hollywood Exterior
Los Angeles, USA

Andaz West Hollywood

I hjertet af Los Angeles

Midt på Sunset Boulevard ligger det moderne hotel - helt som en eklektisk indgang til Hollywood, Beverly Hills og Santa Monica. Bo centralt og nyd udsigten over Hollywood Hills fra tagterrassens pool. Velkommen til Los Angeles. Byen, der er lavet af drømme.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Englenes by

Velkommen til englenes og drømmenes by. Få byer giver adgang til så stort et udbud af underholdning og muligheder som Los Angeles. Her venter jer endeløs forkælelse og oplevelser - for alt kan lade sig gøre i USA. Andaz West Hollywood er placeret lige på Sunset Boulevard, dør om dør med byens bedste seværdigheder, shopping, restauranter og ikke langt fra de glamourøse palmebesmykkede strande. Sunset Boulevard byder på nogle af L.A's mest eksklusive butikker og gallerier. Et sandt paradis for livsnydere.

Det californiske køkken

Friske råvarer og kolde cocktails. Glæd jer til en bid af det californiske køkken på Riot House Restaurant & Bar. Nyder I solskinnet på tagterrassen serverer poolbaren salater, poke bowls, sliders og pizza. Går turen ud i byen kan I tage en let ret og en frisk juice med på farten fra Riot House Market.

Fitnesscenter og pool med udsigt

Snup en forfriskende cocktail og et dyp i den opvarmede tagterrassepool med udsigt over Hollywood Hills. Trænger I til at brænde lidt energi af, er hotellets fitnesscenter åbent døgnet rundt. Og så har det udsigt over Sunset Strip.

Rummelige værelser

Hotellets 219 lyse, rummelige værelser og suiter er alle velindrettede med kunstnerisk interiør. Mange af værelserne har gulv-til-loft vinduer, så I kan nyde udsigten over L.A. Suiterne byder derudover på rainshowerbruser og marmorbadekar. Alle værelser har 60” TV, føntørrer, Lather badeprodukter og strygejern. Ønsker I at bo med udsigt over byen har Andaz West Hollywood en sublim penthouse suite og flere panoramasuiter med balkon med solsenge. Bemærk, at der kan forekomme støj fra værelserne, der vender ud mod gaden, så tal med din rejserådgiver om hvilke værelser, der passer bedst til jeres behov. 

Kulturtilbud og strandferie

Der er masser at se og opleve i Los Angeles. I en ca. 5 km radius fra hotellet ligger Los Angeles County Museum of Art, den ikoniske Hollywood Walk of Fame og TCL Chinese Theatre. De berømte strande, Santa Monica og Malibu beach, ligger også blot en kort køretur fra hotellet.

XL USA Los Angeles Santa Monica Beach 2
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.