XL USA San Francisco Argonaut Signature Exterior
San Francisco, USA

Argonaut Hotel

Legendarisk boutiquehotel ved Fisherman's Wharf

Bo med fantastisk udsigt over San Franciscos bugt lige ned til Fisherman’s wharf, hvor søløverne boltrer sig på Pier 39. Se frem til moderne værelser, imødekommende service, byens bedste clam chowder og fantastisk shopping på det tilstødende Ghirardelli Square.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Historisk bygning med fabelagtig beliggenhed

Hotellets eminente placering åbner op for udsigten over San Franciscos bugt, Alcatraz og Golden Gate-broen. Argonauts røde murstensbygning fra 1901 oser af charme og stemning fra svundne tider, hvor bygningen blev brugt som konservesfabrik. De røde mursten går igen inde i bygningen, som ellers er fuldt renoveret med stilfuldt interiør. Hotellet ligger i dag som et ikonisk landemærke med Fisherman’s Wharf på den ene side og famøse Ghirardelli Square med dets eksklusive butikker på den anden side. Området byder på nogle af byens bedste parker, og sporvognen kører lige uden for døren, så det er let at komme rundt i den bakkede storby. I kan også låne en af hotellets cykler, San Francisco er kendt som USA's mest cykelvenlige by.

Blue Mermaid Restaurant

Hotellets fiskerestaurant Blue Mermaid Restaurant ligger lige ned til havnefronten ved Fisherman's Wharf. Forvent et fristende menukort med weekendbrunch og tre typer hjemmelavet chowder, dampede muslinger og byens "nationalret" fiskestuvningen, cioppino. Se frem til veltilberedte serveringer lavet af  bæredygtige råvarer. Alle retter får naturligvis fint følgeskab af et håndplukket udvalg af vine, specialøl fra mikrobryggerier eller lækre cocktails.

Massage og wellness

Efter en dag rundt på sightseeing i byen, er der intet som at runde dagen af med en omgang afslappende massage. Hotellet byder på en lang række massage- og skønhedsbehandlinger på værelset, og hvis I skal gøre jer klar til en stor aften ude, har I også mulighed for at få sat hår eller lavet vipper og negle.

Moderne værelser og suiter

Rå, røde murstensvægge og moderne interiør holdt i et maritimt tema. Boutiquehotellets hyggelige 252 værelser og suiter fås med enten 1-2 kingsize eller queensize senge, såfremt I rejser hele familien sammen. Værelserne har bl.a. skrivebordsplads, køleskab, TV, værdiskab, kaffefaciliteter og et skønt badeværelse med spa badeartikler. Nogle værelser og suiter har udsigt til bugten.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.