Xl Usa San Diego Bahia Resort Hotel Steamboat Evening Cabanas Beach
Californien, USA

Bahia Resort Hotel

Hyggeligt hotel ved børnevenlig strand

Bahia Resort Hotel er det oplagte valg for familier, der gerne vil slappe af ved stranden, udforske forskellige aktiviteter. Og samtidig have San Diegos pulserende storbyliv inden for kort køreafstand.

Bo ved den lille bugt, Mission Bay

Bahia Resort Hotel ligger ud til den lille bugt Mission Bay, hvor vandet roligt skvulper frem og tilbage i strandkanten. Hotellet har et eget strandområde, hvor I altid kan finde plads i solen på en solstol, mens børnene bygger sandslotte i sandet og bader.

Vil I have mere strand og vand, venter det store Stillehav på den anden side af hotellet, hvor I kan slentre på strandpromenaden langs restaurantyer og barer og den lille forlystelsespark belmont Park. Glæd jer til fantastiske solnedgange her. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Blå eller grønt udsigt?

Bahia Resort Hotel har forskellige værelsestyper og suiter, som alle har en lys, moderne indretning. Fælles for dem alle er, at de enten har en balkon eller terrasse, hvorfra I har skøn udsigt til Mission Bay eller hotellets tropiske, grønne haveområde.

Alle værelser og suiter har Wi-Fi, radio, kaffemaskine, mini køleskab osv. Enkelte suiter har desuden et veludstyret køkken.

Pool og aktiviteter

På Bahia Resort Hotel oplever I en varm, imødekommende stemning med højt til loftet, så børn kan være børn. Og ud over det store poolområde med børnepool er der en række af aktiviteter for både store og små, som I kan udforske. I kan eksempelvis prøve kræfter med at surfe, spille tennis eller golf på hotellets egne baner, leje cykler og meget mere.

Restauranter og barer

I finder Bahia Resort Hotels hovedrestaurant i hotellets tropiske have. Restauranten har åben fra tidlig morgen til sen aften, og menukortet byder på en bred variation af retter såsom pizza, salater, skaldyr osv. 

Hotellet har desuden en bar, og der ligger flere forskellige restauranter langs Mission Bay.

Oplev San Diego

I bor cirka et kvarters kørsel fra San Diego centrum, hvor det pulserende storbyliv og byens mange seværdigheder venter på jer. Fra de store hovedgader med restauranter, shoppingcentre, biografer og museer til de små sidegader med hyggelige caféer og lokale barer.

Søger I oplevelser i børnehøjde kan I eksempelvis besøge San Diego Zoo, som er kåret som en af de bedste i verden.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.