Small USA San Francisco Beacon Grand
San Francisco, USA

Beacon Grand

Stilfuldt hotel ved Union Square

Stemningsfuldt og luksuriøst. Bo i hjertet af San Francisco på et af byens bedste hoteller med turistattraktioner, restauranter, kunstgallerier og eksklusiv shopping lige uden for døren.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Central beliggenhed

I får ikke en bedre placering. Beacon Grand ligger lige ved Union Square med luksusstormagasinet Saks Fifth Avenue som nabo. Union Square er midtpunkt for noget af San Franciscos bedste shopping og restauranter. I bor helt centralt, og så går sporvognen lige uden for døren, så det er let at komme rundt til de forskellige attraktioner. Ønsker I at udforske byens kulturliv, så har Beacon Grand ansat værter ”social hosts”, der giver gode råd til områdets top restauranter, trendy barer og udstillinger.

Smukt designhotel i historisk bygning

Se frem til at bo på et stil- og stemningsfuldt hotel, hvor der er kræset for håndværket og detaljerne. Hotellet blev bygget i 1920'ernes art déco-periode med et nik til renæssancens smukke ornamenteringer. Hotellet genåbnede i 2022 efter en fuldendt totalrenovering, og det står nu helt skarpt med alle moderne faciliteter udført i hotellets elegante signaturfarver. Her er højt til loftet, og hotellet oser af god smag. Det er ikke for ingenting, at Beacon Grand er en byens mest populære hoteller.

Moderne gastronomi

Hotellets restaurant The Post Room byder på kulinariske oplevelser inspireret af det moderne europæiske køkken baseret på Californiens friske råvarer. Nyd et udsøgt måltid og lidt bobler fra deres innovative spritz-menu. I weekenden kan I se frem til en elegant Afternoon Tea og søndagscocktails akkompagneret af live musik. Går I lidt på opdagelse i The Post Room, finder I en skjult dør, der leder ind til baren, The Hidden Library.

Stilrene værelser med lækre detaljer

Beacon Grand er et intimt og stemningsfuldt tilflugtssted efter en oplevelsesrig dag rundt i byen. Se frem til værelser og suiter med luksuriøse king size senge, skrivebord og moderne faciliteter indrettet i en smukt afstemt farvepalette. Alle værelser har Wi-Fi, 55” TV med Chromecast, Illy-kaffemaskine, mørkdækningsgardiner, tøjdamper og badeværelse med rainshowerbruser og badeprodukter fra C.O Bigelow. Beacon Grands 412 værelser er fordelt på flere kategorier, der spænder over klassiske king rooms til store suiter med egen stue, spisestue og udendørsterrasse. Tal med din rejserådgiver, så finder vi det bedste til netop jeres behov.

Xl Usa California San Francisco Helicopter Bay Bridge.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.