Xl USA Nevada Las Vegas Bellagio Fountain Sunset
Las Vegas

Bellagio

En moderne legende på The Strip

Vælger I at bo på Bellagio, kan I ikke gøre meget mere for jeres rejse til Las Vegas. Bellagio er et hotel i særklasse på alle områder. Fra det enorme og berømte springvand, The Fountain, udenfor til de luksuriøse omgivelser i ægte italiensk stil indenfor.

Las Vegas glamour med italiensk inspiration

Bellagio var verdens dyreste opførte hotel, da det åbnede i 1998. Hotellet har vundet talrige priser inkl. den prestigefyldte AAA Five Diamond Award -  12 gange i træk. 

Inspirationen er hentet i byen Bellagio ved Como-søen i Italien, men tilsat uendelig overdådighed uden grænser for fantasi og storhed. Prøv bare at se op, når i skal tjekke ind. Fiori di Como-installationen i loftet indeholder flere end 2.000 mundblæste glasblomster. Velkommen til Las Vegas. Velkommen til Bellagio!

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Michelinstjerner på Bellagio

Bellagio er på alle andre områder også et overflødighedshorn. Her er f.eks. 18 restauranter, heriblandt flere med både 1 og 2 Michelinstjerner. Her er otte barer lige fra cocktail- og pianobar til sportsbar og elegant natklub.

Til den søde tand anbefaler vi et besøg i Jean Philippes kreative konditori, hvor sofistikerede kager stråler om kap med en skulpturel 8 m høj chokoladefontæne. Mindre kan ikke gøre det, og det er et imponerende syn.

Underholdning på Bellagio

På Bellagio er også botanisk have, kunstgalleri, pools, fitness center og spa med varme bade, jacuzzi, barber, frisør og et utal af skønhedsbehandlinger. Det er Las Vegas, når det er bedst. 

Skal lykken og heldet - eller begge dele - testes, er her det smukke Five Diamond casino, bryllupskapel, juvelér plus balsale og selvfølgelig også en golfbane.

Oplev også akrobatik og teater i verdensklasse i Cirque du Soleils show på O' Theatre på Bellagio. Verdenklasse!

Værelser og suiter på Bellagio

Belagio har 3.933 luksuriøse og smukt designede værelser og suiter med udsigt til springvandet eller hotellets egen sø. Como-søen á la Las Vegas. Og her er naturligvis alle tænkelige moderne faciliteter.

Alle værelser har bl.a. fladskærms-TV med integreret underholdningscenter, minibar, docking station, aircondition, deponeringsboks m.m.

Læg jer til at sove i luksuriøst sengetøj, og vågn op til en blød badekåbe og lækre toiletartikler i badeværelset skabt  i italiensk marmor.

The Fountains of Bellagio

Bellagios imponerende springvand har kostet 40 millioner dollars. Det er en af de helt store attraktioner i Las Vegas. Vi anbefaler klart, at I vælger værelse ud mod The Fountains of Bellagio!

1.200 dyser springer og danser i koordination med overdådig lys og musik. Vandstrålerne når helt op til 140 meters højde. I dagtimerne er der show hver halve time og om aftenen hvert 15. minut. Glæd jer!

Xl USA Nevada Las Vegas Bellagio Fountain Sunset
Xl USA Nevada Las Vegas Bellagio Pool Area
Xl USA Nevada Las Vegas Bellagio Spa
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.