Xl Usa Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn
Arizona, USA

Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn

Fantastiske omgivelser og god komfort

Dejligt turistklasse hotel beliggende 2 km fra den sydlige indgang til Grand Canyon National Park. Skønne naturscenarier i form af frodig beplantning omgiver hotellet, som har en dejlig gæstfri atmosfære og et stor udbud af aktiviteter for alle aldre.

God base for at opleve Grand Canyon

Grand Canyon National Park er en fantastisk oplevelse for hele familien, uanset alder er der spændende aktiviteter for enhver smag.

Eksempelvis en flyvetur gennem Grand Canyon, sejltur på floden der løber i bunden af Grand Canyon eller en stille og rolig gåtur i de smukke omgivelser. Uanset om der blot skal gøres stop for et par nætter eller, man ønsker flere dage i de fantastiske omgivelser, og samtidig god komfort, kan Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn varmt anbefales.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser

246 værelser i forskellige værelsestyper. Alle er rummelige og nydeligt indrettet med bad/toilet. Desuden air condition, satellit tv, telefon, clockradio, kaffemaskine, strygejern og hårtørrer.

Faciliteter

2 restauranter, bar, lounge, swimmingpool, jacuzzi, sauna, tennisbaner, fitness center, bowlingcenter, frisørsalon, spillerum, gratis parkering og souvenirbutik.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.