Xl Usa Best Western Rubys Inn 3 Bryce Canyon N.P
Utah

Best Western Ruby's Inn

Hotel i Utahs vildmark

Med Bryce Canyon National Park som nærmeste nabo

Udover den hyggelige atmosfære på Best Western Ruby's Inn, så har hotellet også den perfekte beliggenhed, når Bryce Canyon National Park skal udforskes.

 

Westernstil på Best Western Ruby's Inn

Ét af de ganske få hoteller, der ligger lige ved nationalparken blot en kilometer fra noget af USA's mest imponerende natur. Kør selv til diverse attraktioner i parken eller hop på Bryce Canyon Shuttle bus, som holder lige udenfor hotellet.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Best Western Ruby's Inn

370 rummelige værelser, som alle har kabel satellit TV med filmkanaler, pay-per-view film og underholdning.

Desuden kaffe- og te faciliteter, aircondition, radio, strygejern og strygebræt, mikroovn, køleskab, gratis trådløs internetadgang m.m.

Hotellet tilbyder også suiter og connecting rooms.

General Store og Old Bryce Town

To cafeterier, Indendørs opvarmet pool og udendørs pool (fra maj-september). Hot tub, basketballbane, 24-timers reception, vaskeri, gratis parkering, mødelokaler, elevator, gratis trådløs internetadgang m.m. Hotellet er 100 % røgfrit.

I General Store findes alt mellem himmel og jord. Købmand med friske råvarer, bøger, tøj, smykker, toiletartikler, fossiler, keramik, støvler og mokkasiner.

Old Bryce Town ligger lige overfor Ryby's Inn og ligner en lille westernby. Kig ind og nyd en is, smag på hjemmebagte cookies eller køb en souvenir med hjem. Åbent fra maj til september.

7.500 stjerner

I og omkring Bryce Canyon National Park findes der utallige aktivitetsmuligheder. Tag på vandretur, geologitur eller måneskinstur.

Her er ingen lysforurening, hvilket giver en imponerende stjernehimmel. Hele 7.500 stjerner er synlige, så parken har naturligvis også astronomiture på programmet.

Nyhavn Rejser forudbestiller gerne aktiviteter i Bryce Canyon National Park for jer hjemmefra.

XL Bryce Canyon National Park Sunset Utah USA

Ruby's Inn - service siden 1916

Reuben (Ruby) Syrett byggede en ranch i Utahs vildmark i 1916.

I starten ganske uvidende om den fantastiske natur, der lå lige i "baghaven". I takt med at flere og flere blev opmærksomme på Bryce Canyons skønhed, fik familien Ruby tilladelse til at bygge en lille lodge ved parken. Da Bryce Canyon blev udnævnt til nationalpark, flyttede familien lodgen til ranchen og resten er historie. I dag drives Ruby's Inn af Ruby's børnebørn og oldebørn.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.