XL USA Miami Cadillac Hotel And Beach Club Cadillac Ocean View
Miami - USA

Cadillac Hotel & Beach Club

Art deco-inspireret hotel lige ned til Miami Beach

Bo lige ned til Miami Beach og det glitrende blå Atlanterhav i lyse, rummelige værelser på det trendy boutiquehotel, Cadillac Hotel & Beach Club. Nyd Floridas solskinstimer i en cabana på stranden, på jeres private balkon eller i hotellets opvarmede pools.  

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Et livligt og stilfuldt kvarter

Cadillac Hotel & Beach Club er et flot og moderne art deco-inspireret hotel, som ligger på Mid-Beach strækningen af Miami Beach ca. 5 minutters gang fra livlige South Beach. Mid-Beach er et område karakteriseret af glamourøse hoteller, en stærk kunstscene, sublim gastronomi og et stilfuldt natteliv.

Områdets trendy spisesteder og barer ligger samlet på gågaden, som ligger lige rundt om hjørnet fra hotellet. Har I lyst til at opleve lidt af Miamis ekstravagante sider, så er det en oplevelse at følge Miami Beach Boardwalk, som fører jer forbi de arkitekttegnede millionærvillaer på Millionaires Row og North Bay Road.

Pool-oase ud til Miami Beach

Hotellets palmeomkransede baghave emmer af god stemning. I kan nyde udsigten over Atlanterhavet og stranden fra hotellets to opvarmede pools, hvoraf den ene er forbeholdt voksne.  

Fitness for alle

Om I er til styrketræning eller fokuserer på at vedligeholde konditionen, så har det veludstyrede fitnesscenter døgnåbent hele ugen.

Hotellets restauranter og barer

På Donna Mare Trattoria kan I nyde en bid af det autentiske italienske køkken, innovative cocktails og ikke mindst panoramaudsigt over Atlanterhavet. Ved havet finder I hotellets anden restaurant Bungalow by the Sea, der serverer snacks og retter fra det amerikanske køkken. Trænger I til en forfriskning serverer lobbyens stemningsfulde loungebar kolde cocktails og specialøl fra forskellige mikrobryggerier.

I kan også gå på opdagelse uden for hotellet, hvor der ligger en perlerække af flere velbesøgte mexicanske, japanske, caribiske og amerikanske restauranter lige om hjørnet.

Værelser på Cadillac Hotel & Beach Club

Hotellet har i alt 357 værelser og suiter med privat balkon og enten by- eller havudsigt. Alle værelser har skrivebordsplads, TV, Wi-Fi, aircondition, kaffemaskine og køleskab. Badeværelserne er indbydende og moderne med bruser og nogle med badekar. Rejser I med børn, er her flere værelsestyper med god plads til familier.

XL USA Miami Cadillac Hotel And Beach Club Cadillac Ocean View
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.