Xl USA San Francisco Cavallo Point Resort View To Golden Gate
Californien, USA

Cavallo Point

Fredfyldt lodge med udsigt til Golden Gate Bridge

Oplev San Francisco og tag så hjem til fred og grønt på Cavallo Point blot en kort cykeltur, køretur eller sejltur væk. Nyd stemningen i den tidligere militære forlægning, der trods historien emmer af fred og idyl.

Efter borgerkrigens afslutning i 1865 udnyttede det amerikanske forsvar fredstiden til at opgradere deres nedslidte forlægninger og planlægge en række forter, der skulle beskytte kystens havne. Cavallo Point er et dejligt resultat af dette arbejde.

Stilfuld lodge med historiske rødder

Et af de nye forter var nemlig Fort Baker, der blev bygget mellem 1902 og 1910 i den fornemme Colonial Revival-stil, der udstråler storhed og elegance. Fort Baker blev anlagt ved indsejlingen til San Francisco, og bygningerne blev anlagt i klynger omkring en stor paradeplads.

Det er baggrunden for Cavallo Points placering med udsigt til Golden Gate Bridge omgivet af store grønne arealer. Cavallo Point blev nemlig indrettet i det gamle forts smukke bygninger i 2008. Stilen er præcis, som man vil forvente det i en amerikansk film fra et fornemt militær akademi.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Cavallo Point

Der er en række værelseskategorier fordelt i både de gamle militære palæer og i nyere bygninger. Fælles for alle værelser og suiter er en lys og lækker indretning og rigtig god plads.

Nyhavn Rejser anbefaler især de moderne Contemporary Deluxe King på 44 m2 – evt. med en opgradering, så I har flot udsigt til Golden Gate Bridge. Familier kan få værelser med to soveværelser. Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige værelse for jer.

Spa og hygge omkring bålet

Cavallo Point har en dejlig spa, hvor I kan forkæle jer selv, og en hyggelig bålplads med loungestemning. Såvel morgenyoga som guidede gåture i området er inkluderet.

Gastronomi på Cavallo Point

Når sulten melder sig, er Cavallo Point klar til at forkæle jeres smagsløg på Murray Circle Restaurant, der hører til de bedste i The Bay Area. Køkkenet er det moderne Northern California Cuisine med friske råvarer hentet lokalt til lands og til vands. Skal det være mere afslappet, kan I nyde lette retter i Farley Bar.

Vinlandet og Sausalito

Små 4 km fra Cavallo Point ligger det hyggelige gamle fiskerleje Sausalito. Her kan I spise på en af de mange restauranter eller bare tage en drink med udsigt til San Francisco. Der er inkluderet en daglig transport hertil, men I kan også vælge en hyggelig gåtur langs kysten.

Vil I opleve vinlandet, kan I bare køre nordpå fra Cavallo Point uden at skulle tænke på at køre gennem byens trafik først.

Xl USA San Francisco Cavallo Point Resort View To City And Golden Gate

Fred og idyl tæt på storbyens puls

Cavallo Point er perfekt til jer, der rejser til San Francisco for at opleve den spændende by, men som samtidig værdsætter fred og idyl. Storbyen ligger lige på den anden side af Golden Gate Bridge eller San Francisco Bay alt efter transportform.

Cavallo Point inkluderer en daglig transport til og fra Fisherman’s Wharf og Union Square i San Francisco. Den kan ske med båd (25 minutter) eller i minibus (30-40 minutter), og der er flere afgange hver dag. Reserver tid mindst 12 timer i forvejen. Hotellet har også en række lækre Lexus-biler, som I kan låne i to timer til en sightseeing, hvis de er ledige.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.