Xl Usa Cape Cod Chatham Bars Inn Pool Evening
Chatham, Cape Cod

Chatham Bars Inn Resort & Spa

Maritim luksus på Cape Cod

Nyd smuk havudsigt og velfortjent forkælelse på skønne Cape Cod. Chatham Bars Inn Resort & Spa ligger få skridt fra stranden og oser af velvære og maritim stemning, når den er bedst.

Fortryllende stemning og duften af saltvand

I sidder på jeres værelse på Chatham Bars Inn Resort & Spa og nyder udsigten over havet. Nede på stranden hygger folk i de magelige cabanaer. I den opvarmede pool får andre sig en dukkert. Ude på vandet vugger bådene, fiskere er på vej ud og andre gør dem selskab for at besøge de lokale hvaler og sæler 

Tilføj mågeskrig, bølgeskvulp, havets brise og duften af saltvand. Så har I en idé om stemningen på Chatham Bars Inn Resort & Spa.

Ægte New England-stemning

Chatham Bars Inn Resort & Spa blev oprindeligt skabt i 1914 som jagthytte for det gode selskab fra Boston. Både arkitektur og indretning oser af ægte New England-stemning. Idyl og harmoni går hånd i hånd fra de typiske træspån-dækkede tage og vægge til de fine balkoner og hvidsprossede vinduer. 

Chatham Bars Inn Resort & Spa ligger spredt ud over et stort skrånende terræn ned mod stranden med bl.a. værelser og spa på den ene side af den lille strandvej, mens beach club, pool og tennisbane ligger lige ud til stranden.   

XL USA Cape Cod Provincetown Harbor Boats Decorated House Massachusetts Evening
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa og pools

Chatham Bars Inn Resort & Spa har en stor og smuk spa, hvor I kan forkæle jer selv med dejlige behandlinger, hydroterapi, spapool m.m.

Ud til stranden er et smukt poolområde med solstole og opvarmet pool. Ude på stranden er flere solstole og cabanaer, hvor I kan slappe af med udsigt til vandet. Vandtemperaturen vil I nok nikke genkendende til fra Danmark, men så er der jo poolen. 

Restauranter på Chatham Bars Inn Resort & Spa

Når sulten melder sig, har I flere muligheder på Chatham Bars Inn Resort & Spa. Fælles for dem er friske råvarer fra bl.a. hotellets egen farm, som I er velkomne til at besøge. Og så selvfølgelig alt godt fra havet lige uden for døren. 

På The Sacred Cod nyder I bar- og loungestemning med god mad, øl fra lokale bryggerier og gode cocktails. The Beach House byder på strandstemning, seafood, cocktails m.m. ofte akkompagneret af levende musik. På The Veranda lidt oppe i terrænet er vidunderlig udsigt til både havet og lette retter og salater. 

Værelser og bungalows

Chatham Bars Inn Resort & Spa har en lang række værelseskategorier spredt ud i det store område fra mindre værelser i hovedbygningen over store suiter til selvstændige bungalows med flere værelser. Indretningen er lys med masser af komfort. 

Nyhavn Rejser anbefaler, at I vælger værelse med havudsigt – gerne med balkon eller terrasse. Alt andet ville være synd.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.