Xl USA North Carolina Chetola Resort Exterior Fall
Blowing Rock, North Carolina, USA

Chetola Lodge

Perfekt stop på Blue Ridge Parkway

Få god tid til at udforske Blue Ridge Mountains med et stop på Chetola Lodge i Blowing Rock, North Carolina. Her er idyllisk skovsø, et hav af aktiviteter fra spa til fluefiskeri og gode tilbud i nærområdet.

Gåafstand til butikker, restauranter og outlet

Chetola Lodge ligger super godt for en køretur ned gennem Blue Ridge Mountains, så I har god tid til at komme ud i naturen i dagene før og efter. Men der er selvfølgelig meget mere at komme efter end bare adressen og placeringen på den store rute. 

Chetola Lodge ligger også med gåafstand til landsbyen Blowing Rock med butikker og restauranter, og også til et lille outlet, hvor I kan forkæle shoppinggenet i nogle dage, der ellers står på natur, natur og mere natur. Kort fra byen ligger klippen Blowing Rock med flot udsigt. I kommer til den ad en lang hængebro (entre). 

Tidligere herskabsbolig

Lodgen, der ligger med udsigt over den lillle sø Chetola Lake, kan skrive sin historie tilbage til 1846, hvor her kun var en lade og et stoppested for handelsruten. Siden kom flere velhavere og lokale entreprenører til for at nyde de sunde og smukke omgivelser med frisk luft og fantastisk natur. 

Selve Chetola Lodge var hjem for en af disse, J. Luther Snyder, der tjente en formue på sit Coca Cola-tapperi og købte stedet i 1926. Lodgen har formået at bevare den hjemlige stemning fra første del af 1900-tallet. 

En del af Chetola Resort at Blowing Rock

I dag er Chatola Lodge en del af et større resortområde, Chetola Resort, der har en masse tilbud fra tennis til stor spa og restauranten The Timberland Inn opkaldt efter en lokal kunster, der har stået for en stor del af indretningen. Resortet er meget søgt af fluefiskere, der søger lykken i områdets floder og søer.

Der er mange aktiviteter, hvor resortet hygger om gæsterne som BBQ ved søen, bålaftener og levende musik akkompagneret af grillede østers og hjemmelavet dessert.    

Værelser på Chetola Lodge

Chetola Lodge har 42 værelser og suiter. Værelserne fås med udsigt mod de grønne bakker og mod søen – og med og uden balkon. Store senge, tykke gulvtæpper og masser af hygge. Suiterne har separat soveværelse og fås med sovesofa i stuen til ekstra queen size-opredning.

Xl Usa North Carolina Blowing Rock
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Usa North Carolina Blue Ridge Parkway Summer Butterfly
Washington D.C., USA, Nordamerika

Virginia, Vanderbilt og vild natur

12 dage fra

33.500 kr.

Glæd jer til

Monumenter og museer i Washington

Vanderbilts The Biltmore og Jeffersons Monticello

Fantastisk natur i Blue Ridge Mountains

God bil med alle forsikringer inkluderet

Udvalgte hoteller og lodges

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.