Xl Usa Miami Eden Roc Nobu Hotel Main Pool Sunrise
Miami Beach, USA

Eden Roc Miami Beach

Pool, spa og dejlige værelser ud til stranden

Eden Roc Miami Beach er et dejligt hotel i Miami til jer, der vil være tæt på oplevelserne og alligevel væk fra det mest pulserende liv, når I vender hjem. Nyd skønne udsigter, tre pools, stor spa, glimrende mad og store værelser. 

Rolig strand tæt på livlige South Beach

Eden Roc Miami Beach ligger lige ud til stranden i Miami. Det betyder 10 minutters kørsel eller en skøn 20-30 minutters gåtur ad strandpromenaden mod mere hektiske South Beach. Og det betyder mere fred at komme hjem til efter dagens oplevelser. Læg hertil større værelser og bedre priser end på South Beach. 

Eden Roc Miami Beachs beliggenhed lige ud til stranden giver uhindret havudsigt fra mange værelser og de smukke poolområder, og vender I jer den anden vej, Ser I ud over Indian Creek og North Bay mod den imponerende Miami skyline og solnedgangen. 

Lyst, lækkert og imødekommende

Fra poolområde til værelser forstår Eden Roc Miami Beach at trække havets og strandens lys ind. Indretningen er meget let og lækker efter amerikanske forhold, hvilket kun får os danskere til at føle os endnu mere hjemme. 

Der er hele tre pools, hvor den ene er kun for voksne. De er omkranset af solstole, og ønsker I ekstra forkælelse, kan I leje en lækker cabana inkl. frisk frugt, prosecco, ekstra lækre håndklæder mm. Få skridt fra pools og palmehave er det hvide sand og havet klar til en dukkert. Her er strandstole og både vådt og tørt at købe, når behovet melder sig. 

Xl Usa Miami Eden Roc Nobu Hotel Main Pool Sunrise
Small Usa Miami Nobu Hotel Nobu Junior Suite Bay View Detail
Small Usa Miami Eden Roc Nobu Hotel Malibu Farm Restaurant View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restauranter på Eden Roc Miami Beach

På Eden Roc Miami Beach har I flere restauranter og barer at vælge mellem, når sulten og tørsten melder sig lige fra poolbaren Aquatica Bar over den californiske Malibu Farm til japansk fusionskøkken på restaurant Nobu på det eksklusive søsterhotel af samme navn. I Lobby Bar fås cocktails, lette retter og DJ-underholdning.

Esencia Wellness - stor og smuk spa

Eden Roc Miami Beach har også en stor og ualmindeligt lækker spa, der ud over smukke behandlingsrum og hydroterapi også har en skøn tagterrasse med cabanaer og flot udsigt over pools og hav. Hotellet har desuden et veludstyret fitnesscenter.

Værelser på Eden Roc Miami Beach

Eden Roc har 415 værelser og suiter fra Deluxe værelser på 35-39 m2, hvor op til 4 personer kan overnatte, til suiter op til 116 m2 med separat soveværelse. Der er inkluderet Wi-Fi. Nyhavn Rejser anbefaler værelser med havudsigt.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.