XL USA Californien Sonoma Valley Farmhouse Inn Aerial
Californien, USA

Farmhouse Inn

Idyl, californisk vin og Michelin-gastronomi

Tag på vinture med uddannet sommelier. Nyd gastronomi på Michelin-restaurant. Og lad jer fortrylle af idyllen på Farmhouse Inn 5* i Sonoma Valley på rejser til Californien.

Californien er den fjerdestørste vinproducent i verden efter Frankrig, Italien og Spanien. I Californiens vinlande fra nord til syd dyrkes flere end 100 forskellige druesorter inkl. Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Syrah og Sauvignon Blanc.

Dyrkning af vin og det gode liv

Samtidig er vinområderne i Californien meget mere end bare vin. Mange vingårde og hoteller dyrker også dyrker alle de andre velgørende elementer af det gode liv fra gourmet til spa. 

Mest kendt er måske Napa Valley, men lige vest for ligger mere intime Sonoma Valley med sine 425 wineries. Hvis I oplever stemningen, vinene og alt, hvad hertil hører, med base på Farmhouse Inn, kan I ikke gøre meget mere for jeres ophold.

Farmhous Inn med vinmarkerne som genbo

Farhouse Inn ligger i Sonoma Valley ved foden af et skovklædt bakkedrag med vinmarkerne lige på den anden side af vejen. Få skridt til, og I står ved bredden af Russian River. Stemning og indretning er ren idyl. Det selvfølgelig stråler ud af alt, at I er i femstjernet luksus, men på en måde, hvor hyggen, nærværet og glæden ved den bedste mad og vin overskygger alt. 

Det her er luksus direkte fra hjertet hos værterne, søskendeparret Catherine og Joe Bartolomei, hvis familier går 5 generationer tilbage i lokalområdet, hvor f.eks. de første vinstokke ved Bartolomei Vineyard blev plantet af deres oldefar. 

XL USA Californien Sonoma Valley Farmhouse Inn Restaurant Exterior
XL USA Californien Sonoma Valley Farmhouse Inn Kingdeluxe Interior
XL USA Californien Sonoma Valley Farmhouse Inn Restaurant Asparagus Soup+Crab
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smukke værelser med vinkøleskab og ildsted

Skønhed kommer indefra, siger man, og det gælder også på Farmhouse Inn. De fine gule træbygninger omkring gårdhaven med pool er på ingen måde prangende, men hyggelige og stemningsfulde som en svensk ødegård.

Indenfor fortsætter den afslappede og idylliske stemning med udbredt brug af træ og alt i afstemte, diskrete farver, som var I på et ædelt badehotel. Alle værelser har ildsted, som kan tændes op, hvis I er her i den kølige tid eller bare vil have ekstra hygge, mens udvalgte vine fylder værelsets vinkøleskab. 

Vinture i Sonoma Valley og hjem til Spa

Hotellets sommelier arrangerer vin- og ostesmagninger, og I kan tage med på en lang række vinudflugter i Alexander Valley, Russian River Valley og Sonoma Coast. 

Tilbage på Farmhouse Inn kan I nyde en tur i poolen, hygge omkring ildstedet med de øvrige gæster og måske også en tur i Spa at Farmhouse by Francis & Alexander, hvor mange af ingredienserne til spaens produkter udvælges efter samme farm-to-table filosofi som i restauranten med urter dyrket i køkkenhaven på Farmhouse Inn. 

Michelin-restauranten på Farmhouse Inn

Farmhouse Inns helt store stolthed er restauranten, hvor alt baseres på sæsonens bedste ingredienser fra primært Catherines og Joes egen ranch og øvrige farmers i Sonoma County suppleret af udsøgte vine fra hele verden, selvfølgelig inkl. det bedste fra Sonoma Valley og Napa Valley. 

Restauranten har en stjerne i Guide Michelin, så det er en god idé at bestille bord hjemmefra. Trods den fornemme hæder med Michelin-stjerne er stemningen afslappet og indretningen enkel og idyllisk som resten af Farmhouse Inn. 

XL USA Sonoma Valley Wine Vineyard
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.