XL USA RI Vanderbilt Grace Newport Hotel Terrace Sunset
Rhode Island, USA

Grace Vanderbilt

Historisk luksus i Vanderbilt-familiens gamle palæ

Grace Vanderbilt er et historisk boutiquehotel få minutter fra havnefronten i hyggelige Newport. Det kan være svært at forestille sig, at den utrolige herskabsejendom en gang var privat hjem, men nu er det jeres tur til at bo her.

Adelige aner - med amerikansk fortegn

Navnet på hotellet i newport giver en tydelig ledetråd for den uendelige rigdom, der har hersket her. Vanderbilt-familien er et ikon for USA’s historie og virkeliggørelsen af den amerikanske drøm. Alfred Gwynne Vanderbilt byggede det prægtige palæ i 1909, og stil og stemning lever til fulde den dag i dag. 

Perfekt beliggenhed i Newport

Grace Vanderbilt ligger i den historiske del af Newport, hvor de charmerende huse står skulder ved skulder i de smalle gader. I er samtidig meget tæt på havnefronten, attraktionerne og hele det maritime liv, som Newport åbner sig ud til.

XL USA RI Vanderbilt Grace Newport Hotel Outdoor Living Room Dining
Xl USA RI Vanderbilt Grace Newport Hotel The Bar
Xl USA RI Vanderbilt Grace Newport Hotel Garden Terrace
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Grace Vanderbilt

Grace Vanderbilt har 33 værelser og suiter. Indretningen er lækker og lys klassisk luksus tilsat alle moderne faciliteter som gratis Wi-Fi. 

De 8 værelseskategorier spænder fra 27 m2 store Staterooms til overdådige suiter på 91 m2 med flere soveværelser. Tal med jeres rejserådgiver om det rette værelse for jer på Grace Vanderbilt i Newport.

Restaurant, spa og pools

Her er spa, fitnesscenter og både indendørs og udendørs pools. Grace Vanderbilt har også en udsøgt restaurant, The Vanderbilt Grill, hvor menuerne præges af de lokale råvarer.

Afslapning, luksus og elegance

Grace Vanderbilt står som en fornem repræsentant for den såkaldte Gilded Age i slutningen af det 18. århundrede. Den industrielle revolution medførte stor økonomisk vækst. Alfred Gwynne Vanderbilt skabte bl.a. store formuer på jernbanedrift. 

Grace Vanderbilt stråler af luksus og elegance i en unik kombination af privat hjem og luksuriøst boutiquehotel. Her er samtidig en afslappet feriestemning med mange hyggekroge fra haven til tagterrassen, hvor I kan nyde udsigten over byen og havnen. Vær her endelig ved solnedgang.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.