XL USA Californien San Diego Del Coronado Panoramic Property
San Diego, Californien, USA

Hotel Del Coronado

Et ikon for luksushoteller i USA

I gæstebogen står Monroe, Chaplin og Bogart side om side med prinser og præsidenter, og et ophold på Hotel Del Coronado 5* kan næsten tage pusten fra en.

Glæd jer til den smukke arkitektur, den klassiske luksus, beliggenheden lige ud til stranden og de magiske solnedgange. Børn er hjerteligt velkomne!

Unikt hotel

Hotel Del Coronado – kaldet The Del – er et ikon for luksushoteller i USA, og når man ser hotellet rejse sig af klitterne på stranden på Coronada Island ud for San Diego, forstår man det godt. 

De hvide facader af træ er udsmykket med fine gavle, smukke balkoner og utallige dekorationer, og de afrundes af kæmpemæssige røde tage, der stræber mod den blå himmel i store og små tårne, der selvfølgelig bærer Stars & Stribes, så ikke et øje er tørt. 

Det er gennemført, det er smukt og det er så unikt, at hotellet blev erklæret National Historic Landmark i 1977. 

En levende legende

Hotellet er fra 1888 og regnes i dag for en levende legende. Placeringen ud til sandet og Stillehavet med en yachtclub i baghaven er perfekt for både et stop på familieferien og som et højdepunkt på den romantiske ferie. Mange unge amerikanere drømmer om at holde bryllup her.  

Er I her på en søndag, kan vi på det varmeste anbefale hotellets lækre søndagsbrunch i det overdådige Crown Room med det store, hvælvede træloft.

XL USA Californien San Diego Del Coronado Cabana Pool View
XL USA Californien San Diego Del Coronado Pool Aerial
XL USA Californien San Diego Del Coronado The Views Oceanfront Balcony
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Strand, pool, spa og gastronomi

Hotel Del Coronado ligger som nævnt lige ud til den brede strand, og her er flere poolområder, børne- og teenage aktiviteter, spa med stort udvalg af massage og velvære behandlinger, fitness, yoga og cykeludlejning.

Når sulten og tørsten melder sig, er 5 restauranter og flere barer/lounges klar med løsningen. Og spiller I golf, er der de første 80 baner at vælge mellem i området omkring San Diego. Kort sagt: Her er alt, hvad hjertet begærer og mere til suppleret af den bedste service.  

679 rummelige værelser

Hotel Del Coronado har 679 værelser fordel på en række bygninger. Hotelværelserne er i den store hovedbygning, der står med 4 længer omkring en kæmpe gårdhave, der nærmere må betegnes en park med palmer og stier. Sjældent har man oplevet smukkere "garden view".  

Indretningen i de rummelige værelser er luksuriøs inkl. 46" fladskærm, kaffe/te-faciliteter mm.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.