Xl USA Colorado Hotel Jerome Lounge
Colorado, USA

Hotel Jerome

Vintagestemning og forkælelse på historisk hotel i Aspen

Ingen hoteller i Aspen kan fortælle samme historie som Hotel Jerome. Her går eksklusiv elegance i minearbejdernes fodspor, og vor tids gæster skaber nye fortællinger omgivet af moderne komfort og gennemført stil.

Hotel Jerome var en del af livet i Aspen, før nogen overhovedet begyndte at tænke på at gøre Aspen til et af verdens mest eksklusive skisportssteder. Hotel Jerome blev nemlig skabt under den store sølvfeber i 1889, og det er det eneste hotel fra den tid, der stadig eksisterer.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Hotel Jerome

Værelserne på Hotel Jerome i Aspen spænder lige fra Deluxe værelser på 48 m2 til Presidential Suite på 116 m2. Og alt her i mellem. Rejser I med børn, kan I være op til 4 personer i en Junior Suite på 60 m2 med 2 dobbeltsenge.

Stilen viderefører stemningen fra resten af Hotel Jerome – historisk med et eksklusivt touch tilsat al moderne komfort inkl. gratis Wi-Fi.

Spa og pool

Hvis I vil forkæle jer selv yderligere mellem skiløbene, er der spa og udendørs pool på Hotel Jerome.

Midt i byens liv i Aspen

Hotel Jerome ligger midt i byens tilbud, men er I her for at løbe på ski i Aspen Snowmass, er der alligevel kun 3-400 meter at gå til Silver Queen Gondola.

Xl USA Colorado Aspen The Little Nell Winter Exterior

Historisk stemning ført up to date

I fornemmer den særlige stemning, allerede når I ankommer og ser den gamle, smukke facade. Det bliver endnu bedre, når I træder indenfor.

Hvis vægge kunne tale, ville de på Hotel Jerome i Aspen fortælle om minearbejdere og cowboys, der i gamle dage red ind gennem døren til saloonen på deres heste. Saloonen er her stadig. Ser I også en hest, skal I nok have en snak med bartenderen.

Den historiske atmosfære er bevaret i en forunderlig blanding af Wild West, jagtsalon, loungestemning og vintagestil. Eksklusivt på den varme og nærværende måde, hvor man bare føler sig godt tilpas.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.