Xl USA Florida Key West Hyatt Centric Resort Spa Pool
Florida

Hyatt Centric Key West Resort & Spa

Skønt hotel ved havet i Key West

Hyatt Centric Key West Resort & Spa er stedet for jer, der vil bo i rolige omgivelser og stadig opleve alt det bedste af Key West. I bor direkte ud til havet, hvor I kan bade og nyde smukke solnedgange. Duval Street med en perlerække af oplevelser, butikker, restauranter og barer ligger tæt på.

Bo i rolige omgivelser

I finder Hyatt Centric Key West i den charmerende, ældre bydel af Key West. Selv om Duval Street kun ligger et stenkast fra hotellet, bor I her i rolige omgivelser helt ud til havet. En perfekt beliggenhed for jer, der både vil slappe af og opleve den helt særlige stemning i Key West.

Oplevelser i Key West

Key West byder på en perlerække af oplevelser og spændende historier. Besøg eksempelvis nobelprisvinderen Ernest Hemingways tidligere residens, der i dag er et museum. Oplev historiske Fort Jefferson eller udforsk Duval Streets pulserende gade med butikker, museer og gallerier. 

Vi anbefaler også, at I besøger Mallory Square, som er kendt for at have byens smukkeste solnedgange og solopgange over havet i Key West.

Xl USA Florida Key West Hyatt Centric Resort Spa Harbor
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool, spa og svømmeture i havet

På Hyatt Centric Key West trækker I stikket ud og slapper af eksempelvis ved det hyggelige poolområde. Herfra kan I nyde den prangende udsigt ud over Den Mexicanske Golf med Wisteria Island og Sunset Keys skønne palmestrande i det fjerne. På jeres vej til poolen går I gennem hotellets have, som prydes af små bassiner med skildpadder.

Der er ingen strand ved Hyatt Centric Key West Resort & Spa, men et par badebroer med trapper strækker sig ud i havet bag hotellet, så I kan bade i havet og let komme op igen. Trænger I i stedet til forkælelse, kan I besøge hotellets spa.

Restaurant med havudsigt

Hyatt Centric Key Wests restaurant byder bl.a. på skaldyr og amerikansk inspirerede retter af friske, lokale råvarer. Her nyder I jeres middage akkompagneret af den fantastiske udsigt ud over havet. Besøg også baren, som serverer små snacks og kolde drinks.

Snorkling og aktiviteter

Har I lyst til at udforske mere aktive aktiviteter, kan hotellet arrangere udflugter med snorkling, jet ski, dykning m.m. for jer.

Charmerende værelser

Hotellet har 120 værelser fordelt på tre værelsestyper. Fælles for værelserne er den lyse, moderne indretning med store vinduer og egen balkon med udsigt ud over havet.

Alle værelser er udstyret med store, komfortable senge, aircondition, tv, Wi-Fi, minikøleskab m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.