XL USA Sarasota Sandcastle Lido Beach Beach
Sarasota, Florida, USA

Lido Beach Resort

Værelser og lejligheder lige ved stranden og tæt på byen

Nyd Floridas sol og Den Mexicanske Golfs strande med base på Lido Beach Resort. I har pools og strand lige foran jer og Sarasota få minutter i bil den anden vej. Værelser og lejligheder med god plads.

Der er mange hoteller, der kalder sig Beach Resort uden at ligge direkte ud til stranden. Når I bor på Lido Beach Resort, vil I med det samme opdage, at det lever 100% op til navnet. Der skal ikke krydses så meget som en strandsti, før I har fødderne i sandet. Dejligt, for alle – men især for familier med børn.

Strandresort i Florida for par og familier

Lido Beach Resort ved Sarasota er både for par, der søger fred og sol, og for familier, hvor børnene skal kunne plaske og grine i poolen, uden at de voksne skal se sig omkring efter stramme ansigter.

Der er nemlig to store og smukke poolområder, hvor det ene er forbeholdt voksne over 18 år. Og den private strand har plads til alle, uden at nogen ligger tæt. Samtidig er her flere restauranter at vælge mellem, og Lido Beach Resort har værelser skabt til to samt suiter og lejligheder til familier.

Attraktioner ved Sarasota

Der er flere udflugtsmål både tæt på Lido Beach Resort og lidt længere væk. Sarasota ligger lige om hjørnet, og her er bl.a. botanisk have, akvarium og det store museum og kunstcenter The Ringling. Kun en times kørsel væk ligger det flotte Salvador Dali-museum i Saint Petersburg. Absolut et besøg værd!

Xl Usa Florida Lido Beach Resort Premium Beach View One Bedroom King Suite Livingroom
Xl Usa Florida Lido Beach Resort Gulf View Two Bedroom Suite Secondary Bedroom
Xl Usa Florida Lido Beach Resort Premium King Guest Room Kitchen
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Lido Beach Resort

Lido Beach Resort har 222 værelser og suiter. Der er mange værelseskategorier i de to bygninger, der tilsammen udgør Lido Beach Resort. Forskellene ligger i udsigten, størrelsen og køkkenets faciliteter. Almindelige værelser har tekøkken inkl. køleskab og opvaskemaskine, mens de større værelser og suiter har endnu flere køkkenfaciliteter.

Nyhavn Rejser anbefaler især følgende værelser:

 

  • Deluxe Kitchenette på 35 m2 med udsigt til haven
  • Junior Suite Beach View på 45 m2
  • Premium Gulf View 2 bedroom på 93 m2

 

Der er gratis Wi-Fi på Lido Beach Resort. 

Restauranter på Lido Beach Resort

Når sulten melder sig, har I køkkenfaciliteter i større eller mindre grad på værelset, men I er jo på ferie. Der er mange spisemuligheder i lokalområdet, og der er gratis shuttle service til St. Armands Circle med indkøb og et hav af restauranter.

I kan også blive hjemme og nyde et godt måltid mad og den flotte udsigt på Lido Beach Grille. Skal det være mere afslappet, så læg vejen omkring Cafe Lido, der ligger i den super hyggelige gårdhave.

Er I til sandwich eller cocktails – eller en ferieskøn kombination af samme – så er stedet Tiki Bar ved poolen, der har happy hour sidst på eftermiddagen. Om søndagen kan I nyde en storslået brunch på Lide Beach Resort.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.