Xl Usa Californien San Diego Margaritaville Hotel San Diego Rooftop Terrace
Californien, USA

Margaritaville Hotel San Diego

Skønt hotel i det historiske Gaslamp Quarter

Beliggenhed, beliggenhed og mere beliggenhed. Årsagen til at I skal vælge Margaritaville Hotel San Diego er indlysende med skønne Gaslamp Quarter som nabo. Læg hertil super komfort og stort poolområde på taget.

Margaritaville Hotel San Diego er hotellet til jer, der gerne vil være tæt på byens liv og restauranter. Her er det historiske kvarter Gaslamp Quarter perfekt. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Margaritaville Hotel San Diego

Værelserne er opdelt i ni forskellige kategorier, og suiterne findes i fem forskellige versioner. Indretningen er mere eller mindre den samme uanset værelsestype, men udsigten, størrelsen på værelset og om der er én kingsize eller to queensize-senge gør forskellen. Premiumværelser og suiterne har badekar, hvor de øvrige værelser har brusekabine.

Værelserne er friske i farverne og har en afslappet atmosfære. Generelt er Margaritavilles hoteller indrettet med et strejf af det maritime Caribien, hvilket også er tilfældet i San Diego.

Ærlig mad på JSix

I stueetagen ud til krydset med J Street og 6th Street ligger  hotellets restaurant, Landshark Bar & Grill. Her er stemningen afslappet og retterne traditionelt amerikanske med latinamerikansk inspiration. 

Burgere, fiskesandwiches, tacos, volumiøse salater, friskfanget fisk, desserter og et stort udvalg af drinks venter jer. Her er også Margaritavilles egen mikrobryg, LandShark Lager, samt et bredt udvalg af traditionelle drinks både med og uden alkohol.

Landshark Bar & Grill serverer både morgenmad, frokost og aftensmad.

Afslappet stemning på Margaritaville Hotel San Diego

Margaritaville Hotel San Diego er er en dejlig oase at vende hjem til. Hotellet er præget af en afslappet stemning, og poolområdet på tagterrassen inviterer til en dukkert og at slænge sig i en solstol med en god bog og måske kølig drink.

Poolbaren, 5 O'Clock Somewhere, byder på hyggelig stemning, gode drinks og underholdning. Programmet varierer, men forhør jer i receptionen omkring dette. Generelt åbner poolområdet om formiddagen og forbliver åbent til sen aften. Værelserne ud til poolområdet kan derfor have støj fra folk, der hygger sig med drinks og snacks.

Smukke huse og fantastisk stemning

Gaslamp Quarter er det sprudlende kvarter omkring 4th og 6th Avenue fra letbanen ved havnen til Broadway. Her er et utal af restauranter, barer og lounges, flere teatre, smukke huse med f.eks. mange art deco bygninger og spændende specialbutikker fra gode is til byens bedste hatte. 

Nyd stemningen, smut ind og sid ved baren og se american football med de lokale og stil sulten på en af restauranterne, når den melder sig. I kan gå hjem fra det hele, når I bor på Margaritaville Hotel San Diego. Det kan I også, hvis I er her i baseball sæsonen og vil se San Diego Padres spille, så ligger station blot fem minutters gang fra hotellet.

I kan nemt gå rundt i Gaslamp Quarter, men trænger I til yderligere motion eller træning, så kan I benytte hotellets fitnesscenter.

Xl Usa Californien San Diego Margaritaville Hotel San Diego Virtuoso Suite
Xl Usa Californien San Diego Margaritaville Hotel San Diego Skyline Deluxe Queen
Xl Usa Californien San Diego Margaritaville Hotel San Diego Pool
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.