XL USA Monterey Monterey Plaza 1Hero Shot Exterior 2018
Californien, USA

Monterey Plaza Hotel & Spa

Sublimt hotel med førsteklasses udsigt

Se frem til at bo i elegante værelser og nyd et hotel med fortryllende udsigt over Monterey Bay. Sæt timer af til luksuriøse spabehandlinger og dasetid i vandkanten på hotellets private strandbred eller sus ud på opdagelse i byen. Det centralt beliggende hotel ligger blot et stenkast fra Cannery Row.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Monterey Bays fantastiske natur

En 3.2 km dyb undervandskløft gemmer sig under havoverfladen i Monterey Bay, og bugten er hjemsted for ca. 35 typer havpattedyr og 180 fuglearter. Kløftens rige økosystem tiltrækker bl.a. både legesyge delfiner, sæler, pukkelhvaler og blåhvaler, så det er med at have kikkerten fremme.

Perfekt beliggenhed

Monterey Plaza Hotel & Spa ligger helt centralt ved Cannery Row, som tidligere var centrum for områdets sardinproduktion. I dag er Cannery Row kendt for dets gallerier, hyggelige butikker og spisesteder med udsigt over Monterey Bay. Er I dyreinteresserede er det topmoderne Monterey Bay Aquarium et besøg værd. Det ligger blot 10 minutters gang fra hotellet, og I får oplevelsen af at komme helt tæt på strømlinede hajer, rolige skildpadder, farvestrålende blæksprutter og mange flere gennem akvariets gulv-til-loft ruder.

Stillehavets fineste menu

Det moderne, bæredygtige køkken på Schooners Monterey byder på friskfanget fisk og skaldyr fra området og innovative cocktails, mens Coastal Kitchen tilbereder udsøgt fine dining med specialudvalgte vine. Ydermere har hotellet en hyggelig kaffebar og en loungebar med livemusik, snacks og kolde aperitifs.

Spa, fitness og strand

Hotellet er elsket af dets gæster og har vundet flere anerkendelser herfor. Beliggenhed, faciliteter og service går op i en højere enhed. Spabehandlingerne er uforglemmelige. Skinner solen, kan I nyde vejret på hotellets private strand eller i solstolene og jacuzzien på fællesterrassen. Men allerbedst er måske udsigten over bugten fra tagterrassens spaområde og bar, der endda har et lille ildsted, så I kan nyde solnedgangen i komfortable rammer. Har I lyst til en tur i træningscenter, så er hotellets fitnessrum indbydende og moderne og har ligeledes udsigt over bugten.

Værelser med havudsigt

Se frem til værelser med luksuriøse kvalitetssenge, rummelige badeværelser, nespressomaskine, spa toiletartikler, føntørrer, strygejern, Wi-Fi og aircondition. Hotellet tilbyder flere typer kategorier, der passer til de flestes behov. Ønsker I at bo med badekar og balkon med udsigt over Monterey Bay; så tal med rejserådgiveren, så finder vi det værelse, der matcher jeres drømme.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.