XL USA Hotel Montrose West Hollywood Pool Deck
Los Angeles, USA

Montrose West Hollywood

Med store suiter
og pool på taget

På en grøn villavej i West Hollywood inviterer Montrose West Hollywood inden for i en hip og afslappet designerverden, hvor (også) familier vil elske de store suiter, der kan huse helt op til 6 gæster.

På Montrose West Hollywood i Los Angeles er I tæt på Sunset Strip og al glamouren i Beverly Hills, og I har et skønt sted at vende hjem til efter dagens oplevelser.

Urban living til fuldkommenhed

Montrose West Hollywood er skabt i gennemført storbystil med masser af stjernestøv, kunst og fine detaljer, der ofte har fundet inspiration i musikkens verden fra gamle LP-covers til farverige guitarer på væggene og et malet piano med blå øjne, der diskret betragter gæsterne i restauranten.

Eller sagt på en anden måde: Montrose West Hollywood er en oplevelse. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

På toppen i Hollywood

Lad os starte oppefra. Helt oppe på taget. Her finder I en skøn tagterrasse med pool og solstole. Perfekt på en solskinsdag. Og lige så perfekt en nat med skyfri himmel. På taget finder I også en tennisbane, hvis I har lyst til et sæt eller to på toppen af Hollywood. 

Trænger I til mere motion, er der også et lille fitness center på Montrose West Hollywood.

Store suiter på Montrose West Hollywood

Montrose West Hollywood har 133 suiter, der alle er indrettet med et strejf af Rock’n’Roll og møbler, der giver et ekstra boost til energien. Tag bare lænestolen, der er formet som en gylden hånd. 

Suiternes størrelse spænder fra 35 til 51 m2, og her kan være op til 6 personer i en suite, hvis I vælger f.eks. ADA Suite med 2 queen beds i soveafdelingen og sovesofa i stuen. Denne suite har også et lille køkken. 

I suiterne er et ildsted, sikkerhedsboks med plads til laptop, køleskab, minibar, kaffemaskine, tv, Wi-Fi m.m.

Restaurant og bar

I Timbre Café nær lobbyen kan I få noget at spise dagen lang, og her er også en grab-and-go sektion, hvis I skal have noget med på farten - sandwiches, smoothies, kaffer, snacks ... Her er sågar opskrifter fra kokken, hvis I har en suite med køkken og vil lave mad selv. 

Tone Lounge er stedet at hygge om dagen og nyde cocktails om aftenen. Hver aften er her gratis “Vino & Vinyl Hour, hvor husets vine ledsages af musik direkte fra rillerne i vinylen. 

Endelig kan I nyde en cocktail i Tonic Rooftop Bar, der også har brunch om søndagen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.